Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
copycat

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by copycat » 30 May 2013, 15:15

maddjuro wrote:Tak ti je to s roditeljima; uvjek žele za svoje djete najbolje, sad neznam koja ti je dob, ali ako si po njima "prestar za hodanje", i žele da se skrasiš, to zna kod nekih roditelja biti problem, pa vrše pritisak na tebe da si nađeš curu koja bi ti po njima bila odličan par za brak
Roditelji ću uvijek gurati svoje jer misle da znaju što je najbolje, no iskreno roditeljima je teško prihvatiti da njihovo dijete je naravno slično njima ali da ima drugačije želje.
Tako da roditelje treba poslušati ali ipak na kraju dana treba raditi što čini tebe sretnim jer ipak tvoj život je isključivo tvoj, a ne roditeljov. Ti si jedino dužan da budeš sretan i da se u životu trudiš da ti bude dobro. Nemoj zamjeravati roditeljima što misle da znaju što je najbolje za tebe, oni uvijek žele najbolje za svoje dijete (tj. veličina roditelja) ali ipak odrasla osoba mora sama birati svoje odluke a ne roditelj za svoje odraslu dijecu.
moje skromno mišljenje :rock:
Last edited by copycat on 30 May 2013, 15:30, edited 1 time in total.

copycat

Post by copycat » 30 May 2013, 15:21

john_constantine wrote:Nisam ih niti poslušao, a tako će već sljedeći dan sve to zaboraviti, prihvatiti i tako dalje. Samo više neću morati skrivati neke stvari.

Ma razmem to za ljubav, zaljubljenost i to. :mrgreen: I ajde to da im smeta što mi cura nema faks, nezaposlena i malo vrckava. Ali ono, tipa..

recimo, krivo sam rekao da je njezin otac direktor (zapravo pomoćnik) i sada je on po tome zaključio da je ona lijena osoba jer bi joj otac kao direktor našao posao već u drugim firmama. :facepalm:
Ili da je negativna osoba jer je samo nešto komentirala što se događa u gradu, to kako su klinci uništili klupe na kojima inače sjedimo.
i zato što sluša domaću glazbu i ne čita puno knjiga, zaključio je da nije za mene jer mi nije intelektualno dorasla :facepalm:

Ja sam im svoje rekao i sada sam miran. :kokicarenje:
Znanje, faks niti inteligencija nemaju nikakve veze sa ljubavi i srećom u životu.
Jedino bitno je da te ta osoba ne mjenja kao osobu, da je pozitivne naravi , da te podržava u odlukama, da te iskreno voli točno kakav jesi, da ti pomaže, i da je psihički zrela osoba koja je spremna na zrelu vezu kada je vrijeme za to. Bitno da se razumijete i da ste na istoj valnoj dužini ( morate imate dosta dodirnih točaka, ali nemorate te se religijski niti politički slagati jer iskreno veličini osobama je to sporedna stvar)
Nekada osobe koje su različite inteligencije se nemogu naći jer nemaju zajedničke teme niti se mogu razumijeti, ali to je između partnera a ne roditelja
Jedino ti uvijek znaš kako je u tvojoj vezi i nitko drugi, jer ipak ti sa partnerom provodiš najviše vremena. Zato u vezi je iskrenost i realnost vrlo bitna da vidiš skim si zapravo u vezi.

Sretno sa svime :D

Asfodel

Post by Asfodel » 31 May 2013, 16:47

Zadnji dan rada
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Jun 2013, 19:25

eh, deseta godišnjica mature.. mislio ono da će jedna cura samo nazvati mobitelom ili nešto, pa da joj pristojno kažem da neću dolaziti i to. Ali na kraju dođe jedna druga, ajde, popričamo, ali kažem joj da mi se ne dolazi. A ona napadna i sve to, pa mi ostavi broj da joj se javim. I sada mi je mrsko zbog toga... Ma možda dođem ako čujem da je 70 % ovih iz mog razreda na burzi.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Jun 2013, 18:01

8 tisuća kn za oba dva slušna aparata, a neke opcije koje sam baš htio treba dodatno platiti umjesto da budu u kompletu. Ne želim niti znati koliko koštaju.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Jun 2013, 20:36

Šugi vrijeme

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Jun 2013, 10:35

nema ništa gore od lude susjede koja već sat vremena pokušava upaliti staru kramu od yugića. I onda još odbija pomoć od drugih susjeda.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 24 Jun 2013, 11:53

Izjalovljenje dva plana u tjedan dana radi većeg dobra

popayy

Post by popayy » 24 Jun 2013, 17:18

Asfodel wrote:Izjalovljenje dva plana u tjedan dana radi većeg dobra
http://www.youtube.com/watch?v=yUpbOliTHJY

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Jun 2013, 18:37

:mrgreen: :heart:

hitman_4

Post by hitman_4 » 27 Jun 2013, 20:56

mediji,EU i politka
Image

Image

Image

elrania

Post by elrania » 27 Jun 2013, 23:57

školovanje

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Jul 2013, 04:18

Što je bonelli promjenio i zakomplicirao službene stranice.Najgore sto nema "službenog" prjevoda na engleski istih, ali googleov prjevodnik solidno odrađuje posao; samo sad se treba snaći
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jul 2013, 20:49

otišla posljednja videoteka u varaždinu... A meni više žao radi svih onih filmova koje su tamo imali kao punisher: warzone...
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 14 Jul 2013, 22:13

novi radni tjedan :x + usrana carina
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply