The Lords of Salem (2012)
- Decadentor
Re: The Lords of Salem (2012)
meni je film super sjeo, audio/vizualne scene su za svaku pohvalu, ali naravno ima svojih mana, dosta nebuloza i drvena gluma ali jednostavno sam svemu progledo kroz prste i ostao ugodno inenadjen 

- Salvador
Potpisujem sve pa i ocjenu!Shp86 wrote:ja baš pogledao..s obzirom da sam imao 0 očekivanja, moram priznat da je film totalno neloš. Film je i audio i vizualno dominantan, gluma je solidna, scenarij je njesra..svakako ga se isplati pogledati; ima svojih trenutaka. moram priznati da me prva polovica filma stvarno oduševila atmosferom, jednako kao što me druga polovica razočarala..6/10
Prva polovica filma odlična, a druga polovica traljava.
-
GreenHornet
Film ima par iznimno jezivih scena,neke su vrlo teske,morbidne,psihodelicne,vizualno jako dobar,spooky mjuze-ali ostalo lose po meni. Puno rupa u prici,neke stvari nisu objasnjenje,zadnjih 10 minuta totalno konfuzno,s brda,s dola,dosta je nepoznanica ostalo.U principu ok filmic za jedno gledanje koji je mogao ispasti puno bolje.Imam osjecaj da sam redatelj nije znao kako ce odraditi kraj,pa...
5,5/10
5,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- HorrorHR
- Site Admin
-
Shp86
slažem se sa svim napisanim, iako imam osjećaj da su prema Robu nekako svi prekritični.. Meni su njegovi filmovi sasvim solidni, ima nekakvu svoju viziju koju tjera (doduše
možda malo previše pretenciozno i nametljivo), ali vidi se nekakav potpis na svakom njegovom filmu i samim time mi imaju neki šarm; za razliku od svih ovih šrotova koje nam serviraju
unazad 15 godina.
It's in your nature to destroy yourselves...
-
John_Ryder
odlična glazbena podloga(što drugo očekivati od Rob-a),odlična atmosfera,ostalo meh...od house of 1000 corpses,devils rejects i halloweena,ovaj mi je najgori,6/10
- Victor Crowley
John_Ryder wrote:odlična glazbena podloga(što drugo očekivati od Rob-a),odlična atmosfera,ostalo meh...od house of 1000 corpses,devils rejects i halloweena,ovaj mi je najgori,6/10
Slažem se u potpunosti.
- sikeone
Vizualno i zvučno odličan a sve drugo čisti prosjek
J...š film u kojem nema tuče
- HorrorHR
- Site Admin
Rob Zombie na Facebooku:

Lords was the most successful film I’ve had on DVD…so another one could be done for sure.
- Seth Brundle
Juče sam ga reprizirao. Film pokušava da bude omaž Rozmarinoj bebi i hororima sedamdesetih, sa naglaskom na italijansku školu, uz malo začina u vidu scena koje kao da su izašle iz nekog filma Keneta Engera (pogotovo pred kraj filma). Muzička tema koja se čuje sa Lords ploče i sama dosta podseća na muziku koju je Mik Džeger komponovao za Engerov film Invocation of my Demon Brother. Ipak, Devil's Rejects ostaje najbolji Zombijev film, a videćemo šta će da ispadne od njegovog novog filma (koji, realno, obećava).