Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
-
olio
Re: Last Post Wins !!!11one
Media player classic
ja sam gleda 1080p 60fps-a
sve je glatko išlo
ja sam gleda 1080p 60fps-a
sve je glatko išlo
- Victor Crowley
Ne može, imam njega otprije, redovito se updatea ali ne radi. Hvala olio, baš ću probati s media player classic.john_constantine wrote:Vlc player
-
olio
zaboravia napomenit,
Media player classic home cinema
on je redovito updatean (obični MPC nije)
Media player classic home cinema
on je redovito updatean (obični MPC nije)
- hitman_4
- Victor Crowley
Hvala na preporukama!
- john_constantine
je li tko od vas uopće išao na te godišnjice mature?
Ma čujem danas kako će me jedna poznanica iz srednje pozvati na desetu godišnjicu mature. A istini za volji, ne sjećam se više niti kako se zovu. Bio sam ih imao na fejsu, ali nisu se nikada udostojili odgovoriti na moje poruke davno. I ono, sve će se svoditi na razgovore oko toga kako netko zaposlen, kako netko ima auto, kako netko ima djecu i takve pizdarije. Sada da gledam i slušam takve stvari, ne znam... 200 - 250 kn večera, benzin jer uvijek odaberu nekakvo sranje od restorana u pripizdini i činjenica da dosta njih neće niti doći.
Zaboli me...
Ma čujem danas kako će me jedna poznanica iz srednje pozvati na desetu godišnjicu mature. A istini za volji, ne sjećam se više niti kako se zovu. Bio sam ih imao na fejsu, ali nisu se nikada udostojili odgovoriti na moje poruke davno. I ono, sve će se svoditi na razgovore oko toga kako netko zaposlen, kako netko ima auto, kako netko ima djecu i takve pizdarije. Sada da gledam i slušam takve stvari, ne znam... 200 - 250 kn večera, benzin jer uvijek odaberu nekakvo sranje od restorana u pripizdini i činjenica da dosta njih neće niti doći.
Zaboli me...
Michel puši karu.
- maddjuro
bio sam jedan put, na 5. godišnjicu, i čisto sumnjam da cu opet ići, ne zbog novca nego zbog sveopće nezainteranosti, i zbog toga sto smatram da je to glupost. Ljudi s kojima sam si bio dobar u sredjnoj i sada sam dobar. A za ostale ako ih sretnem pozdravim.
I may be an idiot, but i am no fool.
- popayy
Meni su godišnjice mature ludilo, radi toga otkazujem sve živo, pa i dejt s neznam kakvom curom. Uostalom od 2003. do danas našli smo se već nekih 7-8 puta. Sve ovisi kakva je ekipa, ova moja je strava, relativno malo nas je maturiralo ( mislim ni 20 ) tako da smo gotovo svi sa svima jako dobri.
- john_constantine
da, ma moji su imali loša iskustva s tim godišnjicama. A meni nije bilo loše prošli put makar je bilo tih ispitivanja što radiš, gdje radiš, oženjen i takve stvari? Mislim, zar ću ja dolaziti u nekom autu, govoriti kako radim u firmi koja je u predstečajnoj nagodbi i da sam godinu i pol u vezi. Ma poserem se na to. Niti sam bio dobar s njima u srednjoj jer su me ili maltetrirali ili izbjegavali kao kugu radi nagluhosti, a kamoli da ću ih sada opet viđati. Ionako ih sve znam po karakteru, od snobice do ljubiteljice guzica naše razrednice. Da je ekipa iz osnovne, onda bi išao, ali iz srednje, teško...
Michel puši karu.
- Decadentor
- maddjuro
na nasoj je bilo dosadno, u par minuta doznas tko je di je sto je, onda počne tračanje. Naravno par ljudi nije doslo, jer je jedna drugoj preotela decka, pa ako nece doć jedna neće ni njezina prijateljica doc...
I may be an idiot, but i am no fool.
- Michel
Mi ni nemamo godišnjicu mature
Mislio sam samo da toga ima u americi. Rađe pogledam Mućke i njihovu godinšjicu kad ih je zvao Slater da dođu

Mislio sam samo da toga ima u americi. Rađe pogledam Mućke i njihovu godinšjicu kad ih je zvao Slater da dođu
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Salvador