Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Boby

Post by Boby » 27 Oct 2007, 13:13

Unreal wrote:
Boby wrote:
Unreal wrote: Po meni je još bolji od daljnjih nastavaka :wink: . Jebote Michael Mayersa :twisted: lik mora da je jedan od najdosadnijih Boogeyman :lol:
Najgori nastavak u cijelom serijalu, moje mišljenje. Gluma očajna, scenarij debilan, atmosfera uspavljujuća. Ne kažem da nema još nastavaka u ovom serijalu koji su sranje ali ovo je daleko najveće. To kaj nema Myersa nije bitno; mogli su napraviti najbolji nastavak budući da nisu bili opterećeni s prethodnom pričom ali umjesto toga napravili su ovaj nazovi film
Po meni je najgori nastavak petica. Nakon 20 minuta sam već popizdio,odlučio sam jedino pogledati film do kraja da se mogu pohvaliti da sam gledao ovo sranje.
Trojka ima bar par stvari koje su mi se urezale u pamčenje poput scene ubojstva dječaka,probijanja laserom,razbijanja robot žene :lol:,one iritantne tv pjesmice
i odličnog kraja. Da film je šiti,ali mi je barem luđi i zanimljiviji šit nego ostalli nastavci. :wink: Ali ako se sve uzme u obzir mogao je film ispast puno bolji :cry: .
E da ti odgovorim za "Nosferatua". Film samo u osnovi slijedi knjigu a po svemu ostalom odudara kao i svaki film koji je snimljen prema Stokerovom romanu. Čak i Coppolina verzija iz '92 je dosta drukčija od knjige a predstavlja se kao najvjernija knjizi. Žalosno je to kaj knjiga ima uistinu dobru priču i stvarno uživaš dok ju čitaš pa ne kužim u čemu je problem da netko snimi vjerodostojnu ekranizaciju. Prošlo je skoro stoljeće

Unreal

Post by Unreal » 27 Oct 2007, 13:26

Boby wrote: E da ti odgovorim za "Nosferatua". Film samo u osnovi slijedi knjigu a po svemu ostalom odudara kao i svaki film koji je snimljen prema Stokerovom romanu. Čak i Coppolina verzija iz '92 je dosta drukčija od knjige a predstavlja se kao najvjernija knjizi. Žalosno je to kaj knjiga ima uistinu dobru priču i stvarno uživaš dok ju čitaš pa ne kužim u čemu je problem da netko snimi vjerodostojnu ekranizaciju. Prošlo je skoro stoljeće
Knjigu sam davno pročitao,pa se baš i ne sječam kako radnja u detaljima ide.Gledao sam i filmove o drakuli davno i sječa se da je tu bilo malo izmjena,btw. Meni je najbolji film na temu drakue vjerojatno onaj Dracula iz 1958 s Christopher Leem.

bakero

Post by bakero » 27 Oct 2007, 15:49

Sleepwalkers - dobar, na trenutke i pomalo debilan al prolazna ocjena!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

metallicat

Post by metallicat » 27 Oct 2007, 17:25

evil dead 3 :D :wink:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Oct 2007, 17:58

evil aliens.
legendaran film, pogledah ga po neznam koji put. kombajn scena je pedobra
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 27 Oct 2007, 18:05

metallicat wrote:evil dead 3 :D :wink:

:heart:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 27 Oct 2007, 19:23

A$H wrote:

i to 2 put u mj dana :D kad je predobar :D
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Oct 2007, 20:39

metallicat wrote:
A$H wrote:

i to 2 put u mj dana :D kad je predobar :D
ja ga imam običaj barem 1 godišnje pogledat.. :D

Unreal

Post by Unreal » 27 Oct 2007, 20:52

The Texas Chainsaw Massacre 2- jebote kaj im je palo na pamet da snjime ovakav nastavak :lol: . Orginal je jeziv i realan, a dvojka svakako nije no barem je zabavan trash nastavak s par zbilja ludih scena i solidnim humorom. Onaj završni obračun sa motornim pilama je baš žestok :D .
Ocjena 4/5

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Oct 2007, 21:48

Unreal wrote:The Texas Chainsaw Massacre 2- jebote kaj im je palo na pamet da snjime ovakav nastavak :lol: . Orginal je jeziv i realan, a dvojka svakako nije no barem je zabavan trash nastavak s par zbilja ludih scena i solidnim humorom. Onaj završni obračun sa motornim pilama je baš žestok :D .
Ocjena 4/5
je, stvarno trash. :D Ali dijalozi su baš loši, naročito onaj glumac iz prvog dijela, taj njegov govor o seksu pred Leatherfaceom...
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 27 Oct 2007, 21:59

john_constantine wrote:
Unreal wrote:The Texas Chainsaw Massacre 2- jebote kaj im je palo na pamet da snjime ovakav nastavak :lol: . Orginal je jeziv i realan, a dvojka svakako nije no barem je zabavan trash nastavak s par zbilja ludih scena i solidnim humorom. Onaj završni obračun sa motornim pilama je baš žestok :D .
Ocjena 4/5
je, stvarno trash. :D Ali dijalozi su baš loši, naročito onaj glumac iz prvog dijela, taj njegov govor o seksu pred Leatherfaceom...
Od dijaloga mi je bila fora rečenica "The Saw Is Family" a ostatak bezvezan. Mogli su i bez nastavaka,sad mi se orginal čini kao epizoda Scooby-Doo :roll:.Nisu ni sve šale u filmu bile baš smješne,a onaj Chop Top je znao ispast iritantan. No zabavio sam se pa zato dajm filmu 4. Uskoro gledam trojka.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Oct 2007, 22:10

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
Ocjena 4/5
Od dijaloga mi je bila fora rečenica "The Saw Is Family" a ostatak bezvezan. Mogli su i bez nastavaka,sad mi se orginal čini kao epizoda Scooby-Doo :roll:.Nisu ni sve šale u filmu bile baš smješne,a onaj Chop Top je znao ispast iritantan. No zabavio sam se pa zato dajm filmu 4. Uskoro gledam trojka.
da, chop top je pomalo iritatan kasnije, ali je bolesna ona fora da si guli kožu s lubanje i jede to. :D Trojka je čisto solidna, vigo mortensen. :wink:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Oct 2007, 01:20

meni je TCM2 jedan od lošijih horrora kaj sam pogledao.. :lol: jedino što valja su Denis Hopper i Bill Moseley, a Leatherface je...presmiješan. :lol:

A$H

Post by A$H » 28 Oct 2007, 04:05

Wendigo wrote:meni je TCM2 jedan od lošijih horrora kaj sam pogledao.. :lol: jedino što valja su Denis Hopper i Bill Moseley, a Leatherface je...presmiješan. :lol:
a meni je naš on išao na racku jer se cijelo vrijeme preserava..ono dvije male motorke..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Betmen

Post by Betmen » 28 Oct 2007, 10:46

Black water http://www.imdb.com/title/tt0816436/

Dobio je solidnu ocjenu na imdb, ali meni je film predosadan... podsjeca me na prey, di se ljudi nađu u triki situaciji u prirodi i životinje ih hoce pojesti. Ovaj film nije strasan, premalo akcije i kad je ima izgleda nerealno.

Zamisli u vodi si i krokodil se pokaze i ti stanes i on te gleda samo kaj ti ne namigne :)

Post Reply