Extras
- dr mladjo
Extras
Extras->Ricky Gervais je učinio nemoguče.nakon odlične The Office uspio je napravit još smješniju seriju.Radnja se vrti oko Andy i njegove najbolje prijateljice Maggie koji pokušavaju da dobiju neku vrijednu ulogu u filmovima ali na kraju uvijek završe kao statisti ,tj optušteni statisti.Najčešči ralog za to je Maggina naivnost i jezičina.U svakoj seriji gostuje neki celebrity koji najčešče sebe parodira kao npr Ben Stiler koji snima akcijski film,Kate Winslet koja daje savjete Maggie kako da psuje..Glavna značajka serije je humor sramočenja.ako ste gledali office znate na što mislim.lik se toliko osramoti da jednostavno morate okrenut glavu..u prošlu nedjelju je završila zadnja epizoda 1.sezone.odmah kreće 6 epizoda 2.sezone....u iščekivanju božičnog specijala..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Dragonrage
K vragu...stalno vidim reklamu za to na Tv-u i The Office mi je bio fenomenalan, ali nikako da pogledam ovo...k vragu...a sad vidim da je baš dobro...Stiller, Samuel L. Jackson, Patrick Stewart, Orlando Bloom, David Bowie, Daniel Radcliffe, Ian McKellen i Robert De Niro kao gosti...definitivno se gleda od ove Nedjelje

- HorrorHR
- Site Admin
Re: Extras
Odlična pogledao jučer prvu sezonu, kupio za kojih 5 dolara na netu. Sada treba drugo naručiti.
-
filmofil
baš sam neki dan imao extras maraton, obje sezone + xmas special
genijalna serija, ne kao the office, ali nije ni daleko od te razine...super je što ovdje merchant ima puuuuuno veću ulogu neg u officeu i meni je definitivno najsmiješniji lik u extrasima
inače, definitivno nakon 2. sezone pogledaj i special, u njemu se krije jedan od najboljih monologa ikada u nekoj seriji ili filmu
inače, definitivno nakon 2. sezone pogledaj i special, u njemu se krije jedan od najboljih monologa ikada u nekoj seriji ili filmu
This is the Zodiac speaking.
- Michel
Odlučio se da ovo pratim. Nema tjednih epizoda jer je serija završena, a i kratka je. Već sam pogledao prve tri epizode i stvarno ludilo. Slažem se sa doktorom mladjom da te je sram kad gledaš neke scene.
Prva epizoda i Ben Stiller
najbolje kad Stiller pokušava pokazati glumcima što da rade, a pogotovo onom malom klincu ili svađa između Gervaisa i njega na kraju. Rickya obožavam. Odličan stand up komičar, a i kad je vodio zlatne globuse par godina zaredom bio je urnebesan.
Druga je bila Vinnie Jones i Ross Kemp. Kemp je prejak, koja gluma
pa njegovo hvalisanje i onda ludi Vinnie Jones.
Treća je bila najbolja dosad. Kate Winslet i njezini savjeti za seksi telefon
a Ricky otišao na nekakvo kršćansko savjetovalište samo da pojebe onu, al kak ose obukao
Moram pohvaliti još Ashley Jensen kao Maggie. Sidekick Gervaisu. Ona glumi neku glupu i naivnu žensku koja se sramoti sa toliko glupim pitanjima da gledaš i ne vjeruješ, ali je izvedeno jako simpatično. U ovoj zadnjoj kad
Odlična serija. Danas se nastavlja. Pa kad završim s tim, vjerojatno na originalni Office jer mi se ne da američki. Tu već ima preko 200 epizoda. Sad imam maraton humorističnih serija + one koje pratim različitih žanrova.
Prva epizoda i Ben Stiller
SpoilerShow
kad stavi pištolj njegovoj majci na glavu i kaže "jel ti to smiješno"

Druga je bila Vinnie Jones i Ross Kemp. Kemp je prejak, koja gluma
Treća je bila najbolja dosad. Kate Winslet i njezini savjeti za seksi telefon
Moram pohvaliti još Ashley Jensen kao Maggie. Sidekick Gervaisu. Ona glumi neku glupu i naivnu žensku koja se sramoti sa toliko glupim pitanjima da gledaš i ne vjeruješ, ali je izvedeno jako simpatično. U ovoj zadnjoj kad
SpoilerShow
kaže onoj retardiranoj curi "oprosti, ali jesi li u redu" 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
filmofil
ako ti je extras dobra serija, od officea ćeš dobit orgazam
britanskog, naravno
This is the Zodiac speaking.
- Michel
Office se gleda dok završim ovu seriju
Pogledao prvu sezonu. Ta zadnja tri nastavka.
U četvrtoj Les Dennis, ali puno mi je bila zanimljivija ona ženska i njezin otac
U petoj Samuel L Jackson, koje ludilo od epizode. Pogotovo kad And< upoznaje onog tipa koji mu želi biti prijatelj
I finale prve sezone mi je najbolja epizoda zasad. Kapetan Picard aka Patrick Stewart i ujedno najsmješnija scena prve sezone kad mu Picard govori kako piše taj scenarij
Sutra se kreće sa drugom sezonom.
Pogledao prvu sezonu. Ta zadnja tri nastavka.
U četvrtoj Les Dennis, ali puno mi je bila zanimljivija ona ženska i njezin otac
SpoilerShow
kad je pozvala Magie da dođe i onda dođe, a svi starčeki došli ili kad su počeli ples i pjevanje pa ju otac špota pred njima 
SpoilerShow
a scena na groblju
ma umro sam. Al ona je 1953. umrla, a rođena krajem 19. stoljeća, hahaha.
SpoilerShow
i govori o čemu se radi. Ide gradom i skida s mislima ženskama odjeću 
- Michel
Počeo s drugom sezonom i odmah pogledao prve četiri epizode.
U prvoj gostovao Orlando Bloom koji pati od tuđih mišljenja
pa stalno se pred Maggie hvali kako je lijep, kako se uvijek nalazi na top listama najljepših muškaraca, a ova ga ne šljivi ni pol posto.
U drugoj David Bowie
al čoeče
kakvo sramoćenje za anale. Kad Andy i Maggie dolaze na tu nekakvu VIP zabavu za slaven, i Andy se žali Bowieu kako mu nejde
Jel ti to mene zafrkavaš? Jel ti to mene zafrkavaš?
mene je sram kad to gledam. Al ono, baš neugodno. Mislim da je Ricky namjerno to ubacio, taj sitcom i da bude tako loše.
U trećoj Daniel Radcliffe
koji isto kao Bloom pati od pažnje.
Ali četvrta je uvjerljivo najbolja epizoda uz onu iz prve sezone gdje je gostovao Kapetan Picard. U ovoj je gostovao Chris Martin, pjevač Coldplaya. Njegovo guranje samo da dobije reklamu pa kao sve slučajno. Ali highlight epizode je bila dodjela BAFTA nagrade. Ovo je najveće sramoćenje koje sam ikad vidio na filmu ili u tv seriji
jel ti to mene zafrkavaš?
Andy i Maggie su odličan tandem. Ali isto tako i njegov Agent te Barry. Njega stalno gura, ali ništa ne dobiva.
Još dvije epizode + specijal. Odlično.
U prvoj gostovao Orlando Bloom koji pati od tuđih mišljenja
U drugoj David Bowie
SpoilerShow
a Bowie počne pjevati o tome pred svima 
U trećoj Daniel Radcliffe
Ali četvrta je uvjerljivo najbolja epizoda uz onu iz prve sezone gdje je gostovao Kapetan Picard. U ovoj je gostovao Chris Martin, pjevač Coldplaya. Njegovo guranje samo da dobije reklamu pa kao sve slučajno. Ali highlight epizode je bila dodjela BAFTA nagrade. Ovo je najveće sramoćenje koje sam ikad vidio na filmu ili u tv seriji
SpoilerShow
ona lutka pa kad onaj govornik dolazi do njega, počne tući lutku ili kada Andijeva bivša kaže pred svima da je izgubio nevinost s 28 godina. Ma ludilo.
Još dvije epizode + specijal. Odlično.
- Michel
Pogledao cijeli Extras
zadnje me emotivno uništila. Bilo je smiješnih momenata, ali uglavnom jako depresivna epizoda.
U petoj je gostovao Sir Ian McKellen. Umro sam kad je rekao "If we were to draw a graph of my process, of my method, it would be something like this: Sir Ian, Sir Ian, Sir Ian, action, wizard "You shall not pass!", cut. Sir Ian, Sir Ian, Sir Ian. "
U šestoj je gostovao Jonathan Ross, a i De Niro se pojavio. Pa kad mu je Andiev agent pokazao olovku
I onda došla ta zadnja, The Extra Special Series Finale. 84 minute perfekcije. Maggie i Andy, pamtit ću ih zauvijek. Kao i njegovog agenta i Barrya. Ali najviše ću pamtiti onaj govor kad priča u BB kući o medijima, zvijezdama preko noći. Pa kad se rasplače, a Maggie gleda doma. I onda na kraju odlaze.
Odlična serija. A sad na The Office.
U petoj je gostovao Sir Ian McKellen. Umro sam kad je rekao "If we were to draw a graph of my process, of my method, it would be something like this: Sir Ian, Sir Ian, Sir Ian, action, wizard "You shall not pass!", cut. Sir Ian, Sir Ian, Sir Ian. "
U šestoj je gostovao Jonathan Ross, a i De Niro se pojavio. Pa kad mu je Andiev agent pokazao olovku
I onda došla ta zadnja, The Extra Special Series Finale. 84 minute perfekcije. Maggie i Andy, pamtit ću ih zauvijek. Kao i njegovog agenta i Barrya. Ali najviše ću pamtiti onaj govor kad priča u BB kući o medijima, zvijezdama preko noći. Pa kad se rasplače, a Maggie gleda doma. I onda na kraju odlaze.
Odlična serija. A sad na The Office.