Znači, nešto poput, hmm, Suspiria, Friday the 13th, Shutter, Exorcism of Emily Rose, The Skeleton Key, ili npr. srpski triler Lavirint.
Da čujem prijedloge
DeadDispatcher90 wrote:Split Second sa Rutgerom Hauerom, ima kiše, ali dominantan je kišni osjećaj, sa poplavama kroz cijeli film i jednostavno uvijek postoji taj neugodno mokar osjećaj.
vidiš i meni je u glavi bilo neko kišno vrijeme, jel možda to kada se riješava onaj rasta?DeadDispatcher90 wrote:Hmmm, onda sam valjda nešto pomiješao. Davno sam gledao film, ali znam da su poplava i vode bili svepristuni kroz film (što mi se izuzetno svidjelo i doprinjelo atmosferi). Kako god, smatram da je to odličan film, ponajviše zbog Hauera.
Ne znam na što točno misliš, ali u glavi mi se nakako vrti da kad god su Rutger i njegov partner na ulici scene prikazuje ulične lampe ili reflektore kako osvjetljuju sitne kapljice kiše. Opet kažem nisam gledao film godinu-dvije.vidiš i meni je u glavi bilo neko kišno vrijeme, jel možda to kada se riješava onaj rasta?
Čovjek je napisao u prvom postu - kišno vrijeme, oluja, grmljavina.Michel wrote:Pola od ovih gore nisu kišni. Za mene kišni znači da je većina radnje takva, a najbolji primjer takvog filma je azijska verzija http://www.imdb.com/title/tt0308379/