Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Asfodel » 10 Mar 2013, 14:32

elrania wrote:39 'nuspojava' (među kojima su euforija, depresija, gubitak pamćenja i halucinacije) jedinog analgetika koji mi pomaže.
onda se nabavi drugi u nadi da je 'sigurniji' i opet ista stvar piše.
Halucinacije :lol: od svih nuspojava lijekova koje sam koristila mi je najbolje bilo za pročitat gubitak sluha na određeno vrijeme, hc.

ont
treninzi se vratili :| (jedino što me tjera je besplatnost i činjenica da ne smijem zakržljat (i produbit celulit na zadnjici)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 10 Mar 2013, 18:19

veli i noćne more i još neke vizualne/kognitivne stimulanse obećaje. mene je zasad malo na psihu puklo i nije mi dalo normalno spavati i govoriti. al to zadnje su nudili i oni ne toliko osebujni.

prelazim uskoro na koloidno srebro. valjda. poslala sam upit jednom tipu sada, cijena litre 60 kn (a vidim da nude pola litre negdje po 200) i čekam da se dogovorimo.
očajna sam više za time da nađem nešto to djeluje.

ot: koža :facepalm:

callac

Post by callac » 10 Mar 2013, 20:07

elri, baš grozno..ja sam većinom zbog tih nenormalnih nuspojava odbila piti antidepresiv koji mi je prepisan, onak, nuspojave su milijun puta gore od stanja u ojem sam se nalazila. znam da nije isto jer tvoje su protiv bolova pa to ne možeš baš da biraš..
ont.
psihofizičko stanje u kojem sam danas.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Josef K

Post by Josef K » 10 Mar 2013, 20:14

Elri pa šta ti je? Nisam baš topic pratio.
Ja imam Neurodermitis i svake godine mi počne u ovo vrijeme, ali sam NAPOKON našao dobru kremu.

elrania

Post by elrania » 10 Mar 2013, 20:33

ovo kaj se ovih tableta tiče - migrene i s njima povezane mučnine i povraćanja. dorete sad pomažu, al sam popila 5-6 komada u 2 dana i bila malo wooooo :rolleyes:

a koža, isto ko tebi izgleda. krene pred zimu i pred ljeto i uvijek kad sam pod stresom i traje mjesecima tak da imam svega nekoliko tjedana godišnje da je sve ok. samo ne znam više s čim da mažem. mama je sebi nedavno našla neku kremu koja je navodno odlična za to i pomogla joj je jako, meni je užasna.
čula sam se malo prije s tim tipom koji prodaje srebro i uzimam i za špricat i pit. kul stvar je kaj vele da djeluje za hrpu stvari kaj imam. pa ak dio toga makne, ajme, miline.

Josef K

Post by Josef K » 10 Mar 2013, 20:43

Stres, naravno. + tuširanje kipućom vodom

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 11 Mar 2013, 00:29

Neki random kreten s DeviantARTa, koji je napravio neku "sliku" Samarinog bunara na "Magic" karti. Kad nakon par sekundi se ispostavi da slika nije slika nego flash animacija kad na njoj niotkuda iskoči Sadako i je**no VRISNE :evil: kretenčino ignorantna, odi jedanput POGLEDATI "Krug" pa ćeš vidjeti da nagli efekti uopće nisu smisao filma, i da Sadako NE fucking VRIŠTI, i nauči razlikovati Samaru od Sadako, seljačino jedna :skrujufakju:

sorry, ljudi, morao sam se isprazniti jer mi je lik digao tlak :mrgreen: :zubifale:
"While viewing the extinction of the human race from the top of a hill, I would dig a hole in the earth and ejaculate into it over and over" - Ryuji Takayama in "Ring" by Koji Suzuki

hitman_4

Post by hitman_4 » 11 Mar 2013, 00:41

i mene je to uznemirilo :x
Image

Image

Image

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 11 Mar 2013, 00:45

što, podmetnuli su ti neku vrišteću flash animaciju? ako da, nije valjda isto bila Sadako na slici? :zubifale:
"While viewing the extinction of the human race from the top of a hill, I would dig a hole in the earth and ejaculate into it over and over" - Ryuji Takayama in "Ring" by Koji Suzuki

hitman_4

Post by hitman_4 » 11 Mar 2013, 00:47

nešto slično,srećom pa mi je zvuk bio mutiran
Image

Image

Image

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 11 Mar 2013, 00:53

ja inače uvijek budem oprezan i predviđam takve stvari čak i kada ih nema, budući da sam jedanput žešći šok doživio kada su mi takvo nešto smjestili... ali sada jbt, surfam DeviantARTom i tražim radove vezane za "Krug" (obožavam taj film :D iako si vjerojatno već skužio), i vidim tu neku stvar, kao Magic karta sa slikom Samarinog bunara (a u naslovu piše Sadako, ignorantna seljačina :skrujufakju: ). I ja scrollam dolje i čitam opis slike, kad odjednom mi govno vrisne... pa je**m te glupog, ako se već smatraš nekim fanom horora, koliko retardiran moraš biti da napraviš "jump-scare" stvar na foru Sadako, kad u dotičnom filmu nema neočekivanih vriskova i takvih sranja???

Alastorus

Post by Alastorus » 11 Mar 2013, 16:19

Nedostatak sna, nedostatak dobrih creepypasta, i manjak kofeina u krvi.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Ryuji Takayama

Post by Ryuji Takayama » 11 Mar 2013, 16:56

Alastorus wrote:Nedostatak sna, nedostatak dobrih creepypasta, i manjak kofeina u krvi.
nisam siguran baš za Creepypastu, ali ako se stvarno želiš dobro usrati, guglaj "Bongcheon-dong ghost"... ostali, ako to guglate, guglajte na vlastitu odgovornost jer je stvar onak je**no uznemiravajuća i grozna

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Mar 2013, 17:12

Ryuji Takayama wrote:
Alastorus wrote:Nedostatak sna, nedostatak dobrih creepypasta, i manjak kofeina u krvi.
nisam siguran baš za Creepypastu, ali ako se stvarno želiš dobro usrati, guglaj "Bongcheon-dong ghost"... ostali, ako to guglate, guglajte na vlastitu odgovornost jer je stvar onak je**no uznemiravajuća i grozna
daj stvarno?? :lol:
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 11 Mar 2013, 17:14

Ryuji Takayama wrote:
Stekao imunost već, širio se ko pandemija po face-u, iskreno nije bio nešto, da ima cimavi efekt, ali poprilično meh, japanske urbane legende imaju znatno gore likove.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Post Reply