Što mi je maknulo smješak danas?
- Alastorus
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Ne da mi se ništa ;__;
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- elrania
@callac
SpoilerShow
ma znali smo mi dosad uvijek kad je na kome red, zna ko kaj je kupio itd., al ovaj put se to nije pratilo i g&m su zaključili da je valjda red na meni i kad sam vidjela da ona 2-3 dana pere suđe arfom puko mi je film pa sam je pozvala da mi objasni tu logiku. i onda se stvorio čarli tokom popodneva.
simpatično je kak je rekla da su ona&m kupili zajedno prošli detrdžent.
valjda sad prestane to jedinstvo s obzirom na njegovo ponovno useljenje. nije niš godinu dana uzeo za stan nit oprao kupaonu (to mi žene radimo hijoj) pa baš da vidim kaj će bit. to je ono kaj mi najviše smeta, a nebulozno mi je da ja moram ić nekog upozoravat na odgovornost koju ima.
glede sakupljanja - rekla sam njemu da bi trebalo uzet nove spužve/tepihe za kupaonu i prvo kaj mi je rekao je da ne zna kolko to dođe. ono jebote isuse, istrošit ćeš cijelu imovinu na to, da. al valjda je problem sakupit 30-40 kn. i prije toga sam rekla kak ih ja nisam uzela dok sam bila doma, jer nisam stigla, al sam nabavila novu četku za wc i 3 stvari za čišćenje i nikog nisam tražila pare.
al eto, ne zna on kolko to dođe pa će valjda razmisliti. i to je bilo pred 2 tjedna.

simpatično je kak je rekla da su ona&m kupili zajedno prošli detrdžent.
glede sakupljanja - rekla sam njemu da bi trebalo uzet nove spužve/tepihe za kupaonu i prvo kaj mi je rekao je da ne zna kolko to dođe. ono jebote isuse, istrošit ćeš cijelu imovinu na to, da. al valjda je problem sakupit 30-40 kn. i prije toga sam rekla kak ih ja nisam uzela dok sam bila doma, jer nisam stigla, al sam nabavila novu četku za wc i 3 stvari za čišćenje i nikog nisam tražila pare.
al eto, ne zna on kolko to dođe pa će valjda razmisliti. i to je bilo pred 2 tjedna.
- callac
elrania wrote:@callac
SpoilerShowma znali smo mi dosad uvijek kad je na kome red, zna ko kaj je kupio itd., al ovaj put se to nije pratilo i g&m su zaključili da je valjda red na meni i kad sam vidjela da ona 2-3 dana pere suđe arfom puko mi je film pa sam je pozvala da mi objasni tu logiku. i onda se stvorio čarli tokom popodneva.
simpatično je kak je rekla da su ona&m kupili zajedno prošli detrdžent.valjda sad prestane to jedinstvo s obzirom na njegovo ponovno useljenje. nije niš godinu dana uzeo za stan nit oprao kupaonu (to mi žene radimo hijoj) pa baš da vidim kaj će bit. to je ono kaj mi najviše smeta, a nebulozno mi je da ja moram ić nekog upozoravat na odgovornost koju ima.
SpoilerShow
a to je zajeb kad su njih dvoje par pa se drže skupa u svemu, da barem onda ona umjesto njega odradi i poslom i financijama, ako već on nije sposoban.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
trebala bi mu plaća doć sljedeći mjesec i onda više ne vidim opravdanja. nije ih bilo ni dosad, al eto, tak je kak je.
- john_constantine
mrzim kada si nešto zamislim u glavi, pa nastanu prepreke koje moraš odgoditi idućih dana...
konačno izađu dva komada stripa koje tako silno želim, već tjedan dana je vani i niti jedna strip knjižara nema u online ponudi. Sada, jesu li lijenčine, nisu dobile zalihe ili nešto drugo, ali ono... sutra ima da zovem mobitelom svaku knjižaru dok ne dođem do toga.
eh, bar sam pošteđen sutrašnjeg truda.
Ništa, morati ću čekati još nekoliko dana... možda i dođe u algoritme.
konačno izađu dva komada stripa koje tako silno želim, već tjedan dana je vani i niti jedna strip knjižara nema u online ponudi. Sada, jesu li lijenčine, nisu dobile zalihe ili nešto drugo, ali ono... sutra ima da zovem mobitelom svaku knjižaru dok ne dođem do toga.
eh, bar sam pošteđen sutrašnjeg truda.
Michel puši karu.
- Scarface
First world problems.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
- Wendigo
+1John_Ryder wrote:vrijeme
Nemrem vise docekati sunce i suho vrijeme...
A i bicikl je vec lagano nervozan.
- Asfodel
Moj je u pogonu uvijek osim po hc snijeguWendigo wrote:A i bicikl je vec lagano nervozan.John_Ryder wrote:vrijeme
SpoilerShow
Al što se tiče duljih ruta čekam finije vrijeme :zamišlja čoporativno idenje u Bosniju na ćevape ili neki viknik:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
posezanje za ljekovima za želudac, nadam se ne skroz do 4. mjeseca.
- callac
A taman te mislila pozvat na pivo...elrania wrote:posezanje za ljekovima za želudac, nadam se ne skroz do 4. mjeseca.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ma već sam u ka, idem spavat i gledat filmove do ponedjeljka pa spremat kolegij za 4.mj, ak ponude rokove i zaboravit na "hihi, ako kažete da ste učili 3 tjedna, možda vam fali još jedan tjedan da zaokružimo to na mjesec dana pa vas sad ipak neću pustiti".
budem ti se javila uskoro za pivu, namjeravala sam nakon rokova tak i tak da te pozovem, pa evo, možda tjedan iza sljedećeg ili sljedeći...
budem ti se javila uskoro za pivu, namjeravala sam nakon rokova tak i tak da te pozovem, pa evo, možda tjedan iza sljedećeg ili sljedeći...
- maddjuro
sto su se ptice vratile i vec od 3 ujutro počele cvrkutati
I may be an idiot, but i am no fool.
- Josef K
Proljeće i alergije. Ista pjesma svake godine..
- elrania
pa ovi neki s kojima živim su retardirani.
SpoilerShow
u ned dođem u zg i vidim si šalicu i čašu na rubu elementa di inače držim kruh i prvo pomislim da sam ih ja tam ostavila, jer mi se nije dalo prat u čet kad sam žurila na vlak, al ne, čisti su i netko ih je metnuo 'na moj dio kuhinje', umjesto spremio u ormarić odmah iznad di nam stoje čaše i šalice, dok je spremao ostatak čaša koje su se sušile. al reko ok. (ovo se zapravo događalo već nekoliko puta, al uvijek sam zabrijala da nisam oprala, no kužim sad u čem je fora)
i sad vidim da su mi zdjele i džezva koje sam koristila danas izvađeni iz cjedilice, kako bi stale njihove neke stvari da se suše, i opet pospremljeni na taj element, a ne u ormarić odmah ispod gdje nam stoje lonci.
dođe čovjeku da ih pita koja je fora s tim, al ovo mi je toliko glupo da uopće otvaram temu gdje želim čut taj razlog.
još jedna zanimljiva stvar je pranje suđa koje sam ja rado obavila i za druge. dakle, npr. operem svoje tanjure (a to uvijek obavim odmah nakon korištenja, nikad mi suđe ne stoji duže od pol sata, jer mi je ružno i računam da će i drugima trebati) i ak ima tuđih, nema problema, budem i to da ne stoji. i onda sam prestala, jer sam vidjela da kad oni peru za sobom, ostavit će sve ono što nisu oni zamazali, makar to bila jedna jedina čajna žličica.
ne znam, nije mi jasno, nikad nisam naišla na ovakvo što.
i sad vidim da su mi zdjele i džezva koje sam koristila danas izvađeni iz cjedilice, kako bi stale njihove neke stvari da se suše, i opet pospremljeni na taj element, a ne u ormarić odmah ispod gdje nam stoje lonci.
dođe čovjeku da ih pita koja je fora s tim, al ovo mi je toliko glupo da uopće otvaram temu gdje želim čut taj razlog.
još jedna zanimljiva stvar je pranje suđa koje sam ja rado obavila i za druge. dakle, npr. operem svoje tanjure (a to uvijek obavim odmah nakon korištenja, nikad mi suđe ne stoji duže od pol sata, jer mi je ružno i računam da će i drugima trebati) i ak ima tuđih, nema problema, budem i to da ne stoji. i onda sam prestala, jer sam vidjela da kad oni peru za sobom, ostavit će sve ono što nisu oni zamazali, makar to bila jedna jedina čajna žličica.
ne znam, nije mi jasno, nikad nisam naišla na ovakvo što.