Meni je undercut, odnosno ona irokeza prije tri god. izrasla tako brzo da ni sama nisam mogla vjerovati, u devetom mjesecu nakon mora sam otišla na šišanje i već sam za novu godinu imala onaj kraći bob, i to sam se svaki mjesec išla podšišati, odnosno da mi izravna dužine. A budući da sad nemam ništa izbrijavano, moglo bi to vrlo brzo da naraste, pitanje je samo da li zaista želim i koliko bi uopće izdržala.. Blago se tebi što nemaš sijedih na glavi, da mogu, rado bi i sama pustila prirodnu boju kose i eventulno samo krajeve posvjetlila, ko neki ombre, al ne od pola glave, nego baš samo onako ko da te sunce opalilo. No, ja od dvadesete već imam sijede, a sad je postalo već nemoguće da se ne skuže ( to sam saznala dok sa, imala onu dvobojnu frizuru gdje je izbrijani dio bio moja boja, a irokeza farbana)
Trenutno imam ovakvu frizuru, samo ponekad sakrijem ovaj dio iza ušiju
nedavno sam odrezala to oko ušiju da bude ravno, znaš da mi je bilo izrepano.
A lomim se oko rezanja šiški plus htjela sam u jednom trenutku odrezati otraga na onaj ultimativno kratki bob, al onda skužim da sam to mogla imati instant da sam samo onu dužu irokezu ošišala i pustila da sa strane izraste pa se glupo osjećam jer svo vrijeme puštam taj dio

i promjenila sam želje već milijardu puta od tada.