Koji ste horror zadnji gledali?
- El Ranchero
- Dragonrage
Snaken on a Plane 3,5/5 - Kada imate film koji se zove "Snakes on a Plane", a u kojem nabrijane zmije svih vrsta, od onih najmanjih otrovnica pa do onih najvećih, kao što je npr. Piton od nekih 6-7 metara, ubijaju sve pred sobom u avionu koji se nalazi nekoliko tisuća metara u zraku gdje im nitko ne može pobjeći, a kojih se i nije baš tako lako riješiti, ne možete ne očekivati mnogo, mnogo praznoglave zabave, a ovaj film nudi upravo to...zabavu i ne pretvara se da je nešto ozbiljnije. Film je poprilično zabavan, iako bi trebao na mjestima biti i strašan...no nije. Sve skupa djeluje kao mješanac akcijskog filma, filma katastrofe i horror parodije, te ga je teško shvatiti ozbiljno, a mislim da autorima to nije bila ni namjera, jer ako je...onda su gadno fulali. Iako pomalo originalna i interesantna radnja (zmije u avionu), ipak je iznimno jednostavna te prepuna klišeja, ali koji su tu pretpostavljam namjerno ubačeni, kao i prilično plošni likovi. Zmije u filmu su presmiješne, grizu kao lude, skaču na lice, grizu za oči, jezik i osjetljiva intimna mjesta, sikću i izbacuju otrov u mlazovima itd., bez nekog određenog reda, interesa i povoda, iako je prema riječima mnogih herpetologa to nemoguće. Zmije se u toj situaciji uopće ne bi ponašale tako, već bi se samo sklupčale u neki kut aviona, tako da je prema njihovim riječima film potpuno neuvjerljiv. Ali da vam budem iskren, koga briga za uvjerljivost i neuvjerljivost kad je film zabavan i blesav do bola (iako je mogao biti još malo zabavniji).
Sve u svemu, film je lagan za gledanje, ali možda mjestimice prespor, iako traje tek nekih 90-ak minuta. No na kraju krajeva...zabava ipak zagarantirana, 100%.
Sve u svemu, film je lagan za gledanje, ali možda mjestimice prespor, iako traje tek nekih 90-ak minuta. No na kraju krajeva...zabava ipak zagarantirana, 100%.
- metallicat
- Boby
Meni osobno, orginal daleko najbolji, dvojka jedva prolazi i to uglavnom zato kaj se nastavlja izravno na orginal, pa onda sve do H2O ne valja a sam H2O mi je nakon jedinice najbolji nastavak u serijalu. "Uksrsnuće" isto na valja dok za Zombiev remake vjerujem da će mi zauzeti treće mjesto; odmah nakon jedinice i H2O iako ću trebati pričekati još 12 dana kada ću se u to uvjeritiUnreal wrote:Odličan film,usrani nastavciVorador wrote:Halloween - po tko zna koji put. A što reći? Klasika! Slijede ostali nastavci...
-
Unreal
Po meni su svi nastavci bili nepotrebni.Boby wrote:Meni osobno, orginal daleko najbolji, dvojka jedva prolazi i to uglavnom zato kaj se nastavlja izravno na orginal, pa onda sve do H2O ne valja a sam H2O mi je nakon jedinice najbolji nastavak u serijalu. "Uksrsnuće" isto na valja dok za Zombiev remake vjerujem da će mi zauzeti treće mjesto; odmah nakon jedinice i H2O iako ću trebati pričekati još 12 dana kada ću se u to uvjeritiUnreal wrote:Odličan film,usrani nastavciVorador wrote:Halloween - po tko zna koji put. A što reći? Klasika! Slijede ostali nastavci...
Dvojka je onak ok zbog par zabavnih smrti,no nije napet film kao orginal,bezvezni likovi i glupi twist.
Trojka je najbolji nastavak unatoč blesavoj priči, vjerojatno mi se dopada zato što sam fan Sf horrora
Četvorka je dosadna i glupa sa idejama poput Michaela koj se teleportira.
Petica je jebena katastrofa,iritantni likovi, toliko dosade,blentavi događaji i da ne nabrajam.
Šestica ima cool ubojstva i brže teće od prošlih nastavka, ali ima gluposti koje me živciraju(poput novinara koj visi na drvetu,eksplozije glave i zvuci iz gitare), čak i kada malo bolje pogledam ima rupa u priči.
Sedmica H20 ili takz 3(ignorira prošle nastavke) kada sam je zadnji put gledao je bila malo dosadna, ništa se ne događa do zadnjih 20 minuta,čak su i ubojstva jadna i činilo mi se da Michael nosi različite maske na sebi u nekim trenutcima
Osmica je preglupa,dosadna priča o reality showu,glupi likovi i koji im je vrag palo da stave Busta Rhymes
Zaključak: Počelo je kao odličan low budget film, no s vremenom je sve postalo sjebanom jer je Halloween postao horror serijal.
- Boby
Po pitanju četvorke, petice, šestice (iako je meni možda još gora) i osmice se slažem, ali H2O spada među najbolje horrore druge polovice devedesetih. Priča nije toliko tupa, čak povlači paralele s Mary Shellynim "Frankensteinom" (tu mislim na roman a ne na film) jer ima scena u filmu gdje raspravljaju o toj knjizi navodeći kako se dr. Frankenstein morao suočiti s svojim strahovima i suprotstaviti se čudovištu. Isto je po pitanju Curtis i Myersa. Ona je bježala 20 godina i na kraju filma se odlučila suočiti s bratom. Film svakako nešto time želi poručiti. A i svidjelo mi se kaj je Myers pored mnogih potencijalnih žrtava prošao bez da im je pokušao nauditi jer me upravo takve sitnice podsjećaju na Carpenterov orginal. Gluma isto nije loša a scenarij nemre biti bolji s obzirom na priču na koju se nastavlja. Uglavnom, film je uspješno spojio dobre strane Carpenterovog "Halloweena" i Cravenovog "Vriska" te ispao najuvjerljiviji nastavak serijala sve do danasUnreal wrote:Po meni su svi nastavci bili nepotrebni.Boby wrote:Meni osobno, orginal daleko najbolji, dvojka jedva prolazi i to uglavnom zato kaj se nastavlja izravno na orginal, pa onda sve do H2O ne valja a sam H2O mi je nakon jedinice najbolji nastavak u serijalu. "Uksrsnuće" isto na valja dok za Zombiev remake vjerujem da će mi zauzeti treće mjesto; odmah nakon jedinice i H2O iako ću trebati pričekati još 12 dana kada ću se u to uvjeritiUnreal wrote: Odličan film,usrani nastavci
Dvojka je onak ok zbog par zabavnih smrti,no nije napet film kao orginal,bezvezni likovi i glupi twist.
Trojka je najbolji nastavak unatoč blesavoj priči, vjerojatno mi se dopada zato što sam fan Sf horrora![]()
Četvorka je dosadna i glupa sa idejama poput Michaela koj se teleportira.
Petica je jebena katastrofa,iritantni likovi, toliko dosade,blentavi događaji i da ne nabrajam.
Šestica ima cool ubojstva i brže teće od prošlih nastavka, ali ima gluposti koje me živciraju(poput novinara koj visi na drvetu,eksplozije glave i zvuci iz gitare), čak i kada malo bolje pogledam ima rupa u priči.
Sedmica H20 ili takz 3(ignorira prošle nastavke) kada sam je zadnji put gledao je bila malo dosadna, ništa se ne događa do zadnjih 20 minuta,čak su i ubojstva jadna i činilo mi se da Michael nosi različite maske na sebi u nekim trenutcima. A i Jamie Lee Curtis me mao živcirala, tu se cjelo vrjeme boji i plaši, onda na kraju tu glumi nekog akcijskog junaka(no ajde barm je kraj zabavan).
Osmica je preglupa,dosadna priča o reality showu,glupi likovi i koji im je vrag palo da stave Busta Rhymes. Ali film me fakat nasmija u trenutcima,čak je i malo bio zabavan, no i dalje loš nastavak
Zaključak: Počelo je kao odličan low budget film, no s vremenom je sve postalo sjebanom jer je Halloween postao horror serijal.
- Wendigo
Beyond Re-animator 3/5
ok film. niš posebno u usporedbi sa prva dva dijela, ali ga spašava par dobrih fora i zbog toga dobiva solidnu ocijenu.. ipak je tu Jeffrey Combs.

p.s. u vezi ove Halloween teme. u kojem se nastavku obrazloži kako je MM postao "zao", a sve to navodno ima veze sa njegovim rođenjem za vrijeme nekog posebnog položaja zvijezda, pa neki druidski kult itd..
ok film. niš posebno u usporedbi sa prva dva dijela, ali ga spašava par dobrih fora i zbog toga dobiva solidnu ocijenu.. ipak je tu Jeffrey Combs.
p.s. u vezi ove Halloween teme. u kojem se nastavku obrazloži kako je MM postao "zao", a sve to navodno ima veze sa njegovim rođenjem za vrijeme nekog posebnog položaja zvijezda, pa neki druidski kult itd..
-
Unreal
Ok whatever. Što se tiće Curtis mene i dalje nervra da mi tu na kraju glumi nekog junaka,a prije je bila pičkica(mora da ju je Arnij nešto naučio).A to da se Michael šulja pokazuje samo da je lik pičkicaBoby wrote: Po pitanju četvorke, petice, šestice (iako je meni možda još gora) i osmice se slažem, ali H2O spada među najbolje horrore druge polovice devedesetih. Priča nije toliko tupa, čak povlači paralele s Mary Shellynim "Frankensteinom" (tu mislim na roman a ne na film) jer ima scena u filmu gdje raspravljaju o toj knjizi navodeći kako se dr. Frankenstein morao suočiti s svojim strahovima i suprotstaviti se čudovištu. Isto je po pitanju Curtis i Myersa. Ona je bježala 20 godina i na kraju filma se odlučila suočiti s bratom. Film svakako nešto time želi poručiti. A i svidjelo mi se kaj je Myers pored mnogih potencijalnih žrtava prošao bez da im je pokušao nauditi jer me upravo takve sitnice podsjećaju na Carpenterov orginal. Gluma isto nije loša a scenarij nemre biti bolji s obzirom na priču na koju se nastavlja. Uglavnom, film je uspješno spojio dobre strane Carpenterovog "Halloweena" i Cravenovog "Vriska" te ispao najuvjerljiviji nastavak serijala sve do danas
Ma cjeli serijal je za kurac nakon toliko nastavka. Ne kužim zakaj ih uopče nastavljam gledat,niti ne kužim zakaj gledam usrane nastavke na Kickboxer
@Wedingo sram te bilo, da pratiš moj blog znao bi da je šesti dio imao veze sa kultom
- john_constantine
- jigsaw