http://www.youtube.com/watch?v=mEmXLn7mSM8
opdjeljena su mišljena; ponajviše to sto glavni lik izgleda ezveze (naravno uskoro dolazi platni DLC da se moze igrat s orginalnim danteom); likovi imaju loše i plitke osobnosti; pogotovo danteon brat je nista u usporedbi s orginalnom verzijom; bossovi su navodno, izuzev zadnjga, prelagami, a najteži protivnik je jedan ninja-demon. A navodno nema ni auto-lock on opcije pa to zna biti problem u borbi s puno neprijatelja. Također dobiti SSS rank je prelako.John_Ryder wrote:skida se DmC: Devil May Cry,baš me zanima kako to izgleda
da, oni koji su obožavali originalni DMC ne voli reboot, a oni koji nisu voljeli DMC original, reboot im je odličan. Jednostavno, originali su bili za određenu hardcore publiku s japanskim stilom dok je reboot za široku publiku prilagođen američkom stilu. Ne isplati se više developerima izdavati hardcore igre jer su premalo tržište.maddjuro wrote:opdjeljena su mišljena; ponajviše to sto glavni lik izgleda ezveze (naravno uskoro dolazi platni DLC da se moze igrat s orginalnim danteom); likovi imaju loše i plitke osobnosti; pogotovo danteon brat je nista u usporedbi s orginalnom verzijom; bossovi su navodno, izuzev zadnjga, prelagami, a najteži protivnik je jedan ninja-demon. A navodno nema ni auto-lock on opcije pa to zna biti problem u borbi s puno neprijatelja. Također dobiti SSS rank je prelako.John_Ryder wrote:skida se DmC: Devil May Cry,baš me zanima kako to izgleda
uf,moral bi i jaJohn_Ryder wrote:instalira se dead space 3 ,pa da vidimo,2013.je počela plodno,uskoro i novi crysis
+ 1. Mislio na konzoli, ali ne dopada mi se. Presitni tekstovi, pa se ne skuži koja je komanda za što... Fora to za slaganjem oružja i nova radnja, ali zanima me kako su neke stvari sredili na pc - u.boyko wrote:uf,moral bi i jaJohn_Ryder wrote:instalira se dead space 3 ,pa da vidimo,2013.je počela plodno,uskoro i novi crysis