i drugi putWendigo wrote:mnogo hvala na lijepim komentarima.metallicat wrote:tu se smiješ njegovim izjavama a ni hvala na lijepim komentarima![]()
![]()
![]()
(cheesy)
Objavi svoju sliku
- metallicat
- elrania
- Mamoorlook
- Mamoorlook
- HorrorHR
- Site Admin
Velebitska, možda Booka? Bio sam tamo 4-5 puta, ali svaki put manično pijan, pa se baš ne sjećam interijera. Makar mi ne djeluje ovaj šank da je njihov, neka medica mi se prolijevala po šanku, mislim da nije ovakav. ili je?Mamoorlook wrote:u rijeci je.
al nije BRM;:D:D:D:D:D
Il morda lujza?
-
FilmTV
Ma to je i meni problem, uvijek sam na takvim mjestima pijan pa mi sve sličnoHorrorHR wrote:Velebitska, možda Booka? Bio sam tamo 4-5 puta, ali svaki put manično pijan, pa se baš ne sjećam interijera. Makar mi ne djeluje ovaj šank da je njihov, neka medica mi se prolijevala po šanku, mislim da nije ovakav. ili je?Mamoorlook wrote:u rijeci je.
al nije BRM;:D:D:D:D:D![]()
Il morda lujza?tamo sam bio slično pijan, zadnji put na rakijici nakon pivopijske subote
ne pamtim interijere baš, eventualno konobarice
- Mamoorlook
booka je:D
sinoc bio. manicno pijan. boli glava. jos sam pijan. moram prestat pit. a stvar je u tome da svaki jebeni petak pocne ovako^
samo sto je sisa u becu na koncertu i sinoc je prekrsen veto ne pijenja medice.
sinoc bio. manicno pijan. boli glava. jos sam pijan. moram prestat pit. a stvar je u tome da svaki jebeni petak pocne ovako^
samo sto je sisa u becu na koncertu i sinoc je prekrsen veto ne pijenja medice.
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?
- Wendigo
- just me
To ti je dvosjekli mač, meni često ljudi počnu nabacivati se kad mi priđu s leđa, a kad se okrenem, pobjegnu što brže mogu.A$H wrote:ehhh..to su bila vremena...kad sam imao dugu kosu rasputih je svježe opranu i odem u Močvaru sa ekipom i neka šišmišarka mi se počne igrat sa kosom na leđima okrenem se i zažvali me...poslje je noć bila još i bolja...ali otkad sam se ošišao nema više takvih upada..
![]()
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.