Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
copycat

Re: Ženski kutak

Post by copycat » 18 Nov 2012, 13:49

callac wrote::lol:
ma gle, mene samo užasno živcira koliko su se neke osobe zgražale nadamnom i mojim kosturima i sprdali se i odjednom te iste osobe, zbog pomodnosti ili zbog toga što valjda ne moš kupiti majicu bez takvog printa jer ne postoji, nose naveliko i kul su si! ufff!!!!
+1

meni se sada povraća od kosturske glave samo mi fali da mi mater ili baba ju obuće--- :povrac:

elrania

Post by elrania » 19 Nov 2012, 16:17

oduševljava me ovo s lakom kojeg sam uzela neki dan pa ću pisati, makar nedostajala zainteresirana publika :lol:

namazala u petak, niti jedan komadić boje se nije otkrhnuo ili izgulio, a nije da sam pazila da ga ne oštetim (jedino se lagano na vrhu nokta gubi boja), ko da je pred 10 min namazan, tak izgleda sad. i išla sam skinuti boju s jednog nokta da vidim jel bude plavih mrlja po noktu i sve je čisto :shock: ne stavljam nikada podlogu pa je bilo problema s nekim markama (s-he, essence) da imam žute/zelene/roze nokte poslije.
nije izgubio ni na sjaju ova 4 dana.
nisam dosad probala niti jedan lak koji mi je ostao cijeli bar dva dana, obično mi se i tokom prvog negdje sjebe.

mislim da neću više nikad drugu marku laka kupiti, dokle god ova trgovina bude postojala.
opi se može sakrit!!

ovaj skroz desno je taj moj
SpoilerShow
Image

callac

Post by callac » 19 Nov 2012, 21:04

golden rose je poznat po svojoj kvaliteti, da si u prvom postu napisala da se o njemu radi, možda bi bilo više zainteresirnih :lol: jer link ti je na neku skroz drugu kozmetiku. ja sam u tom dućanu kupila tri neonska laka- žut, zeleni i roza, i isto su jako postojani, po pet dana sam ih nosila, tri sloja namazani. u tu bi kateoriju (jeftini a dobri) uvrstila i flormar lakove i kad već hvalim njihove lakove, moram i sjenila, rumenilo i masaru- cijena je odlična, a kvaliteta vrhunska, znam da je njihov moto nešto tipa: ako je dobro, ne znači da treba da bude skupo.. i da, imam identičnu nijansu laka iz flormara kao ti iz GR
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 19 Nov 2012, 21:22

a eto, čitala s vrećice kaj je pisalo pa me zavaralo u prvom navratu. bočice su im dost slične pa nisam ni gledala kaj piše na mom laku :lol:
e super za ove neonske, planiram si po rozi otići i drago mi je čut da je jednako dobar! :D

callac

Post by callac » 21 Nov 2012, 07:48

danas ću prolazit kroz importane pa možda svratim.. ali suzdržavam se od kupnje bilo čega jer ću se za par dana uvaliti u petogodišnji kredit- kupujem novi auto, tako da, bye bye šopingu odjeće, šminke i gluposti za kosu..
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 09 Jan 2013, 22:45

elri, onaj adidas o kojem sam pričala
SpoilerShow
Green woody fragrance :)
24h fresh boost
Cool Tech technology
Extra-cooling sensation
Innovative and convenient cap free actuator
Developed with athletes

Image
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 09 Jan 2013, 22:55

oho, woody :D uzimam!

elrania

Post by elrania » 12 Jan 2013, 15:17

ok, uzela sam to i
SpoilerShow
Image

nešto će valjda valjat :P

i u müller sam konačno otišla po body and soul wellness gel i mirisnu vodicu od sandalovine i pačulija. drvenasto, zeleno, mahovinasto mmmm :mrgreen: (i jeftino)

callac

Post by callac » 12 Jan 2013, 19:57

imala sam i taj dezić - meni nije pomagao.. :lol: nadam se da tebi hoće.
ja sam se počela špricat i sa dečkovim Dior Homme, baza mu je pačulij, vetiver i koža sa laganim irisom.. to sam mu kupila u nadi da ćega on koristiti, a kak se ne voli parfimirati (samo deziće stavlja) šteta da "propada" :lol: to mi je totalno THE parfem za muškarce :tonqe:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 18 Jan 2013, 13:39

nije mi ovaj kristal tak loš, dok mi je adidasov dezić strašno težak. zbilja mi je prejak taj miris, bojim se ruke dizat da mi ne isparava muškost u facu :P

callac

Post by callac » 18 Jan 2013, 15:32

ajde, barem si jedan od dva potrefila haha! Ja volim jake mirise, muške pogotovo tako da meni uopće ne smeta, a osim toga, preko kože imam barem tri sloja robe u ovo doba godine pa ne može isparit niš da ga hebeš. plus što nabacim još parfem obavezno. čak sam uzela i crni addidas, toliko su me osvojili! na kraju dana kad se pošnjofam, miriše gotovo identično kao kad sam ga stavila, nema onog znojaž pomješan sa dezićem štiha.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 18 Jan 2013, 15:37

s ovim kristalom pak nisam ništa osjetila, bila sam dva dana skroz u istoj majici i tek pred kraj drugog neš malo.
nisam ga još isprobala u nekim žešćim uvjetima, npr trening. ak će tad valjat, e onda super!

od muških mi je bio solidan old spice u sticku (ne znam sad točno koji), nije bio tolko manly ko ovaj u spreju, no sama ta stick tekstura mi postane ljigava pa sam odustala.

callac

Post by callac » 18 Jan 2013, 16:34

da, i ja sam te stickove koristila od dečka, gillette, axe, old spice, ali su mi napravili više štete nego koristi- na svim majicama sam završila sa bijelim mrljama/crtama. to mi se i sa nekim ženskim stickovima desilo pa ih u širokom luku izbjegavam..
e, a jučer sam u pull&bear probala neki njihov parfem, tako je dooobar, onako je unisex drvenasti, zelen, ne znam, savršen!!! da nisam u opakoj štednji i da nemam previše već parfema, uzela bih ga bez razmišljanja. no kako sam si tamo uboja jednu majicu, nisam mogla :(
SpoilerShow
Image
Image
edit: miris parfema je: cedarwood, amberwood, amber :tonqe:
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 27 Jan 2013, 22:10

elri, onaj koncert u spunku je trajao još tri pjesme nakon što si ti otišla, bilo je to predstavljanje "albuma" i imaju samo 5 pjesama na njemu :lol: tako da si komotno mogla ostati i tvoja ekipa doći jer se odmah i raščistilo :P ugl. Arb i ja smo ostali još na jednoj pivi i polako doma..
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 27 Jan 2013, 22:26

eeh =/
a glupo mi je ispalo, kak se i ovo moje odužilo pa nisam ni stigla pivu popit s tobom kako sam planirala i onda sam samo došla i otišla.
kak sam zvala ljude uokolo da jel bi ko išao na koncert, svi su odbijali, a s ono dvoje sam onda pivu dogovorila, jer su to pak nudili kad su odbili ovo prvo, pa je baš zbrkano sve završilo...
a tak sam si bila vesela kaj sam sve dobro skombinirala :facepalm: mrmlj.

Post Reply