a Kobe beef?copycat wrote:a tek Angus Burgers & SteakHorrorHR wrote:english breakfast, ah milina
Hrana i Pića
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Hrana i Pića
- copycat
@John
ma nemoj jesti McDonalnds
Vjeruj kada ti kažem da je bacon rosti vrlo jednostavno za napraviti kod kuce i 100x ukusnije

ma nemoj jesti McDonalnds
Vjeruj kada ti kažem da je bacon rosti vrlo jednostavno za napraviti kod kuce i 100x ukusnije
Last edited by copycat on 06 Jan 2013, 21:37, edited 1 time in total.
- copycat
joj to nisam probalaHorrorHR wrote:a Kobe beef?copycat wrote:a tek Angus Burgers & SteakHorrorHR wrote:english breakfast, ah milina
- john_constantine
a cura je htjela, jbg.copycat wrote:@John
ma nemoj jesti McDonalnds![]()
![]()
Ali da... mcchicken mi je jedino što valja. Ali istini za volju, salata je presuha i nikakva. Pecivo valjda staro tri dana. Jedanput sam jeo i taj dvostruki burger, iritira kako sve ispada van. A burger... no comment. Jedino valjaju deserti kod njih. A pomfrit je preslan, ono, slana bomba koliko ožedniš poslije istih.
Sjećam se kada sam prije nekoliko godina prvi put došao u mcdonalds s društvom. I ono, u američkim serijama i emisijama vidi one ogromne burgere i što sve. A kada su mi donijeli prvi burger kraj mene, jebote, mislio sam da sam naručio dječju porciju.
I još ono kada govore da su cijene u mcdonaldsu kod nas puno veće nego u Americi.
Michel puši karu.
- copycat
ma sve ja to kužimjohn_constantine wrote:a cura je htjela, jbg.copycat wrote:@John
ma nemoj jesti McDonalnds![]()
![]()
Nažalost, u Vž nema baš neki izbor ovako dobrih mjesta za pojesti, a da nisu preskupi. Makar s obzirom na iznos u mcdonaldsu, mogao sam ipak otići u onaj fini restoran gdje smo bili na moj rođendan. Tako će biti ubuduće...
Ali da... mcchicken mi je jedino što valja. Ali istini za volju, salata je presuha i nikakva. Pecivo valjda staro tri dana. Jedanput sam jeo i taj dvostruki burger, iritira kako sve ispada van. A burger... no comment. Jedino valjaju deserti kod njih. A pomfrit je preslan, ono, slana bomba koliko ožedniš poslije istih.
Sjećam se kada sam prije nekoliko godina prvi put došao u mcdonalds s društvom. I ono, u američkim serijama i emisijama vidi one ogromne burgere i što sve. A kada su mi donijeli prvi burger kraj mene, jebote, mislio sam da sam naručio dječju porciju.![]()
I još ono kada govore da su cijene u mcdonaldsu kod nas puno veće nego u Americi.
Pa sada sve oko sebe kudim
a još sam gledala izvrsan film danas vezan za marketing... ufff
- john_constantine
he, da, volim si baš ono kuhati, makar se teško natjeram da eksperimentiram s hranom, pa većinom jednostavna jela od jaja na oko do pizze.
Nisam baš ono masterchef, he. A i ne kuham previše doma jer mi se onda moja majka miješa u kuhinju i na kraju ona sve napravi, a ja onda popizdim, pa na kraju ništa ne postignem...
bitnije mi je da si znam napraviti sam sebi jesti, a ovo za eksperimentiranjem i otkrivanjem novih stvari, to ću kada budem jedanput imao svoj privatni prostor.
bitnije mi je da si znam napraviti sam sebi jesti, a ovo za eksperimentiranjem i otkrivanjem novih stvari, to ću kada budem jedanput imao svoj privatni prostor.
Michel puši karu.
- HorrorHR
- Site Admin
copycat ti je na nekoj dijeti, sada će kao jehovin svjedok za prehranu završiti

- copycat
Oh really horrorhruHorrorHR wrote:copycat ti je na nekoj dijeti, sada će kao jehovin svjedok za prehranu završiti![]()
šala kraju ... upravu si ahahhahahhaha
i nije neka dijeta već Primleo dijeta (primal + paleo) jedeš kao pračovjek
- dr_gonzo
Što se tiče hrane u McDonald'su ona je skroz očajna. kako je @john_constantine rekao:
"- A kada su mi donijeli prvi burger kraj mene, jebote, mislio sam da sam naručio dječju porciju.."
Tako se meni dogodilo kad sam ove godine otišao u McDonald's...naručim ja hamburger i zamišljam da će to biti veličine skupljene ljudske šake...a ono dobio hamburger veličine Jaffa keksa... To mi je prvi i zadnji put da sam jeo njihov hamburger... nema do malih čevapa od 16 kn u kojoj se udaviš kolka je ona lepinja i 7 čevapa i svega u njoj...milina i ukusno. A ne hamburger bez okusa...
Jedino što valja kod McDonaldsa jeste sladoled od vanilije prelivena čokoladom za 7kn i pita od jagoda i vanilije za isto 7kn.
"- A kada su mi donijeli prvi burger kraj mene, jebote, mislio sam da sam naručio dječju porciju.."
Tako se meni dogodilo kad sam ove godine otišao u McDonald's...naručim ja hamburger i zamišljam da će to biti veličine skupljene ljudske šake...a ono dobio hamburger veličine Jaffa keksa... To mi je prvi i zadnji put da sam jeo njihov hamburger... nema do malih čevapa od 16 kn u kojoj se udaviš kolka je ona lepinja i 7 čevapa i svega u njoj...milina i ukusno. A ne hamburger bez okusa...
Jedino što valja kod McDonaldsa jeste sladoled od vanilije prelivena čokoladom za 7kn i pita od jagoda i vanilije za isto 7kn.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- elrania
veličina njihovih porcija i eventualni nedostatak okusa su negdje pri dnu toga kaj tamo ne valja s hranom...
jedino kaj je meni valjalo i što sam obožavala je pita od borovnica/vanilije. AJME!
jedino kaj je meni valjalo i što sam obožavala je pita od borovnica/vanilije. AJME!
- copycat
ajme pite su ima zakon

- john_constantine
ubuduće onda idem samo na deserte tamo.
znam da je bio izvrstan sladoled magnum, s raznim sastojcima koje si birao.
Michel puši karu.
- callac
ja sam baš naručila od dečka čiz freš, pomfi i slatko kiseli + pita od jabuka (ionako nemam osjetilo i okusa ni mirisa od boleštine pa mi isti k šta jedem, a doma nemam niš!)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- copycat
U McCafe stvarno imaju super kave + kolače ... (Heinzlova ili kako se to već piše)john_constantine wrote:ubuduće onda idem samo na deserte tamo.![]()
- john_constantine
da, samo što toga nema u Varaždinu. Ovako kavu za van mogu naći jedino u Mlinaru, ali baš nije nešto... Još uvijek tražim kafić gdje rade odličan kapučino. A moram istražiti jedan lokal gdje stručnjaci rade prave koktele.copycat wrote:U McCafe stvarno imaju super kave + kolače ... (Heinzlova ili kako se to već piše)john_constantine wrote:ubuduće onda idem samo na deserte tamo.![]()
Michel puši karu.