Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
maddjuro

Re: Igre, konzole i slično

Post by maddjuro » 25 Dec 2012, 19:44

nemrem vjerovat da je call of duty 2 jos uvjek tako skup na steamu :-(
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Dec 2012, 22:13

maddjuro wrote:nemrem vjerovat da je call of duty 2 jos uvjek tako skup na steamu :-(
tek season pass za black ops 2, 360 kn. A sada, nisam siguran uopće da li to obuhvaća samo četiri mape, da li je to nekakva pretplata ili uključuje samostalnu igru s tim dodatnim mapama, jer ono, fakat pretjerano...

Nisam nikad igrao multiplayer, ali modern warfare trilogija mi je imala odličan singleplayer, poput nekog akcijskog filma. Ali black ops mi je najlošiji s obzirom da ga drugi rade. Tako niti ova dvojka nije izuzetak. Naglasak na pretjeranom nasilju, mlakoj akciji i zbunjujućoj radnji.
SpoilerShow
Pa zar nije Woods umro u Vijetnamu tijekom onog ruskog ruleta?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Dec 2012, 23:57

Far cry 3- solidna igra, ali po meni precjenjena. istina grafika je jako dobra, sviđa mi se fizika u igri; ali sama priča je prekratka; glavni lik je generičan; ali s druge strane negativci su odlični; imaju super osobnosti i oni su mi jedan od pluseva u igri. Iako je igra reklamirana kao open world; nazalost nije tako jer neka pola mape, kao i neke sposobnosti u "skill tre.u" nemožete otključati ako ne rješavate misije vezane za priču. Moram pohvaliti i to sto ima veliki izbor oružja, tako da ce svatko naći nesto za svoj ukus, a oružje se može i nadograđivat i s ,npr. prigušivačima optičkim nišanima... Igra ima puno opcionalnih stvari za raditi; ali brzo dosade, bar meni, jer se sve svodi na više/manje istu stvar (naravno sve sam baze osvojio i polovio sve životinje). Igra ima dva kraja. Jedan ok, drugi bezvezan. Za multyplayer neznam kakav je,ali cujem da je interesantan.

Sada se konacno mogu baciti na path of exile; free to play RPG (besplatan od 23.1. za sve) koje je u suštini diablo 3 kakav smo trebali dobiti.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2012, 08:24

Koje misije? Makar ne znam da li je moguće ranije doći na onaj drugi otok u igri... Ali znam da se za oružja i opremu moralo rješavati one questove za posebnim životinjama.
I da, završeci su solidni, ali ovaj drugi, kada odabereš divljakinju, brutalna scena.

Završio Bulletstorm na ps3 - prilično zabavan akcijski FPS s brutalnim skillshotovima, tek nazivima istih. 50 % sam ih otkrio, ali nije mi se dalo sada posebno osvajati nove i slično. Akcija je odična, priča zabavna s macho dijalozima, grafika odlična, razni negativci + brutalnost i egzekucije na razne načine. Jedino mi je jedan dio u igri, koji uključuje skullse i tri big bossa bio pretežak radi preuskog prostora, pa sam prebacio na very easy i izgubio trofej za normal. Ali nema baš neki replay value, makar je prilično zarazan. Multiplayer nisam isprobao, a echoes, ono, prolaziš iste nivoe, samo s bodovanjem i slično. Nije mi se baš dalo.
Michel puši karu.

popayy

Post by popayy » 26 Dec 2012, 12:26

maddjuro wrote:dans stiglo (za SNES)

Image

Respect.
To su bili dani. Ovo + Chrono Trigger. :heart:

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Dec 2012, 15:25

popayy wrote:

Image

Respect.
ovo mi ej najdraži FF, nazalost ovo je japanska verzija koja se prodaje za koji dolar na ebayu, a šiping je 10$; pa nije preskupo; i japanski chrono je po toj cjeni

Moram svakako preporučit jedan ODLIČAN snes RPG, koji je tek pred godinu il dvije preveden od strane fanova na engleski; nazalost igra je izasla pred sam kraj ere SNESa pa nikad nije izasla u americi, ali je isto odlična;

rječ je o igri "treasure of rudas"

popayy

Post by popayy » 27 Dec 2012, 16:57

maddjuro wrote:
popayy wrote:

Image

Respect.
ovo mi ej najdraži FF, nazalost ovo je japanska verzija koja se prodaje za koji dolar na ebayu, a šiping je 10$; pa nije preskupo; i japanski chrono je po toj cjeni

Moram svakako preporučit jedan ODLIČAN snes RPG, koji je tek pred godinu il dvije preveden od strane fanova na engleski; nazalost igra je izasla pred sam kraj ere SNESa pa nikad nije izasla u americi, ali je isto odlična;

rječ je o igri "treasure of rudas"
Treasure Of Rudras. Fora old school jrpg. Preveden je još pred skoro deset godina jer sam ga na emulatoru imao tamo 2003-04 na neslužbenom engleskom jeziku. Inače igra je malo zajebanija od prosječnog FF-a ako se dobro sjećam.

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Dec 2012, 22:40

Završio resident evil 5 na ps3 - iskreno, nikada nisam previše podnosio resident evil trilogiju. Zastarjela grafika, iritatno upravljanje likom i zagonetke zbog kojih hodaš od A do točke C, pa do točke B, i tako dalje... Naročito ne baš previše maštoviti neprijatelji i repetitivnost kroz cijelu igru. Ćetvorka mi je ipak i dalje najbolja u serijalu radi raznovrsnosti, akcije i horora. A petica je napravila više manje pomak kroz serijal pretvorivši ga ipak na kraju samo u akcijski horor. Nema pretjerano jezovitih scena ili nešto, a kada je riječ o akciji, vidi se koliko su pretjerali. Bar su cutscene s Weskerom prilično zabavne. Neprijatelji nisu pretjerano maštoviti, kasnije se ionako ponavljaju, a par njih je iz četvorke. Naročito su neki prilično iritatni kao divovski kukci koji su sposobni ubiti jednim potezom. A bossovi, vidi se koliki je bolesni um kreatora koji su ih smislili, makar su opet neki prosjek. Dobra fora je to što većina njih ima trikove kako ih najlakše ubiti, od kojih su par njih biti najteži, naročito iritatna završna borba protiv Weskera, sve dok ne se ne skuži kako zapravo pobijediti. Kada je riječ o kompjutorskoj inteligenciji partnera/ice, na zadovoljavajućoj razini usprkos tome što previše troši municiju, to što je u nekim boss borbama beskoristan/na i slično. S obzirom da imam gold edition, otključavaju se nove opcije kao par misija koje su bile DLC, novi versus s novim likovima + drugi dodaci kao taj versus, new game +, otključavanje nagrade, emblem pomoću koje možeš imati neograničene metke i slično. Heavy metal Chris je zabavan dodatak igri, naročito u versus modu. Minigun s neograničenom municijom, s kojom se bez problema postigne S rank.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Jan 2013, 23:56

Započeo sam s novom igrom za segu genesis; pod novom mislim uistinu novom; igra je izdana 2011-e za sega genesis konzolu na orginalnoj sega "disketi".
Rječ je o igri Pier Solar. Igra je "old school" turn based rpg; i za sada mi se dopada; gralika i glazba je jako dobra, po standardima 16-bitnih igara, i svakako bi je preporučio ljubiteljima ovoga žanra. Igra bi uskoro trebali izaći i za druge platforme; uključujući i PC

olio

Post by olio » 07 Jan 2013, 01:02

trenutno igram Chrono trigger, odlična igra

obožavam rpg-ove (oldschool), ali ih ne igram niti ih znam igrati.

Zapinjem stalno u igri :oops: , gubim se jer nikad neznam gdje trebam ići da bi se priča nastavila.
Davno sam odlučia da ću je preć, pa ću tu odluku ispunit makar mi prsti otpali od igranja.

Počea Star Trek Online. valjda ok. Najveća zamjerka su UŽASNE!! kontrole u svemiru, jedina kombinacija koju vidim je korištenje gamepada i tipkovnice u isto vrijeme :rolleyes: .

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Jan 2013, 01:55

FFs; ovaj pier solar je odlična igra, al zgleda da je ovaj ROM kojeg imam pokvaren, a suec po komentarima na forumu na netu jos uvjek ne postoji dobar "dump"; stoga se bacam na jos jednu odličnu igru za super nintendo "treasure of rudas" koji ima nekih sličnosti s FF6 i chrono triggerom; i to je igra koja je izasla na samome kraju ere SNES-a.
Ovi stari RPG ovi su meni osobno super jer te ne drze za ruku kao sto to cine noviji; i tu se mora cak i zapamtiti neke stvari vezane za misiju. Ali najčešće imaju odlične priče i odličnu mehaniku igre

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Jan 2013, 04:45

ovaj treasure of rudras je zasad jedan interesantan RPG; iako sistem učenja magija je malo neobičan; i po meni donekle kvari igru pošto se, pogotovo ako se vec jednom prešlo igru, svaka magija može naučiti na samome početku igre; ali to neznaci da se iste mogu efektivno i koristiti zbog male količine mane. Dopada mi se sto svaki lik može koristiti sve magije. Zasada je priča interesantna.

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Jan 2013, 01:49

Jeli netko ovdje igrao dark soulse na PCu; pitam jer me zanima podrzava li windows live ovu regiju?

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2013, 05:48

maddjuro wrote:Jeli netko ovdje igrao dark soulse na PCu; pitam jer me zanima podrzava li windows live ovu regiju?
možeš normalno igrati s windows live. Ima nekih zajebancija u zadnje vrijeme jer su nešto mijenjali, ali mislim da je to za osmicu.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Jan 2013, 14:30

sad samo da jos nađem povoljno ovu igru

Post Reply