Sam Raimi - spiderman 4 i Evil dead 4

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
john_constantine

Sam Raimi - spiderman 4 i Evil dead 4

Post by john_constantine » 21 Oct 2007, 15:42

Ah, zna se koliko su pouzdane informacije na RTL - teletekstu, ali ova najava za četvrti nastavak evil dead, ako prikupi novac, baciti će se na snimanje. :prayer: :prayer: Jebeš remake, uvedite brucea campbella i neka nastavak ima ime: Ash vs Cyberzombie. :mrgreen: :partyman:

A spiderman 4 - kaže da će biti još više negativaca. :roll: Očito nije naučio lekciju u trećem nastavku.
Michel puši karu.

FilmTV

Re: Sam Raimi - spiderman 4 i Evil dead 4

Post by FilmTV » 21 Oct 2007, 16:02

john_constantine wrote:Ah, zna se koliko su pouzdane informacije na RTL - teletekstu, ali ova najava za četvrti nastavak evil dead, ako prikupi novac, baciti će se na snimanje. :prayer: :prayer: Jebeš remake, uvedite brucea campbella i neka nastavak ima ime: Ash vs Cyberzombie. :mrgreen: :partyman:
E to bi bilo legendarno pogledati. Među silnim remakeovima baš fali nešto originalno.
john_constantine wrote:A spiderman 4 - kaže da će biti još više negativaca. :roll: Očito nije naučio lekciju u trećem nastavku.
Bahh... ako na stranu stavimo odličnu zaradu koja je razlog snimanja filma, meni je već prvi bio :serem:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 21 Oct 2007, 16:35

Odlična vijest...radujem se ED 4...
Tko zna hoće li biti Carnage u 4 Spidermanu... :?:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Oct 2007, 17:40

dr_gonzo wrote:Odlična vijest...radujem se ED 4...
Tko zna hoće li biti Carnage u 4 Spidermanu... :?:
ja se i nadam carnegu.
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Oct 2007, 17:50

FilmTV wrote:
john_constantine wrote:Ah, zna se koliko su pouzdane informacije na RTL - teletekstu, ali ova najava za četvrti nastavak evil dead, ako prikupi novac, baciti će se na snimanje. :prayer: :prayer: Jebeš remake, uvedite brucea campbella i neka nastavak ima ime: Ash vs Cyberzombie. :mrgreen: :partyman:
E to bi bilo legendarno pogledati. Među silnim remakeovima baš fali nešto originalno.
john_constantine wrote:A spiderman 4 - kaže da će biti još više negativaca. :roll: Očito nije naučio lekciju u trećem nastavku.
Bahh... ako na stranu stavimo odličnu zaradu koja je razlog snimanja filma, meni je već prvi bio :serem:
je, ovo za spidermanom se baš moram složiti. Konačno sam uspio u cijelosti pogledati spidermana bez ometanja i to, i kvragu, ne znam, ali ne dopada mi se baš...
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Oct 2007, 18:26

john_constantine wrote:
FilmTV wrote:
je, ovo za spidermanom se baš moram složiti. Konačno sam uspio u cijelosti pogledati spidermana bez ometanja i to, i kvragu, ne znam, ali ne dopada mi se baš...
meni je jedinica ok dok ne počne koristiti powere, dvojka je smeće neviđeno, a trojku ne želim ni pogledati..

Unreal

Post by Unreal » 21 Oct 2007, 19:25

Neke naprave Evil dead 4 dapače :P,to će meni biti najočekivaniji horror film ikad.
A za Spidermana mi se čisto jebe. Ajde prvio dio odličan,drugi isti dobar,treči nisam pogledao ali hoću. Nadam se da Sam Raimi neće ipak snjimit četvorku.

A$H

Post by A$H » 21 Oct 2007, 19:33

uhuhu tulum runda svima ihhhaaaa....juuuppiiiii... :partyman: :weedman: :supz: :partyman: :supz: :heart: :weedman: :weedman: :supz: :partyman: :partyman: :supz: :weedman: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :pikachu: :pikachu: :pikachu: :beevil: :beevil: :beevil: :beevil: :weedman: :supz: :partyman: :mrgreen:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 21 Oct 2007, 19:52

Ma djeluje mi sve vezano za ED4 kao bullshit. Istina, nisam čitao uopće članak ovaj koji je linkan, ali o četvorki se već priča sto godina i nikada ništa...

Freddy

Post by Freddy » 21 Oct 2007, 21:16

ja mislim da e nepotrebno radit evil dead 4....neznam baš...a možda uspije,a za spiderman,neka radi ali ne tolko negativaca
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Vorador

Post by Vorador » 22 Oct 2007, 00:22

Mislin da će ED 4 upropastit štih orig. trilogije svojom modernom izvedbom. Što se tiče Spider-Mana meni je recimo jedinica bila bez veze, dvojka fenomenalna a trojka osrednja. Veselim se i četvorki.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 03 Jun 2009, 17:38

Ok...Spider-Man je ako se ne varam, već i službeno potvrđen od strane Sama Raimia...najavljen je za 2011...na imdb-u ima već neš informacija...a tu je i prvi teaser plakat...

IMDB

Image

Scarface

Post by Scarface » 03 Jun 2009, 20:21

Sva tri Spideya su zakon, sva tri Evil Dead-a su zakon, šta još da kažen osim da se silno radujen ovome, odma iza Scream 4. Heh, sve je u znaku četvorke, mog omiljenog broja. 8) 8) 8) 8)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 May 2011, 16:37

Teaser poster...

Image

Scarface

Post by Scarface » 23 May 2011, 23:06

Mislin da ovo može u zaseban topic, budući Raimi nema veze s ovim rebootom.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply