Šalim se, u tom slučaju lako snimim cjelodnevni programfilmofil wrote:dobro, ja bi za put u NY razmislio
Što mi je maknulo smješak danas?
- Josef K
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
- elrania
ovog tarkovskija su mi tak upropastili leonovom pojavom na hrt2 pa će morat otpasti za večerasZadro wrote:Jebote, Antonioni, Bertolucci, Bunuel i Tarkovsky na HRTu3
- Asfodel
Zato što čamit doma uz filmove mogu svaki dan.Zadro wrote:Zašto je svima to tako grozno?Asfodel wrote:Temp ne silazi, izgleda da ću stvarno biti doma..![]()
No na kraju ipak izašla van tek toliko na koji sat, sva sjebana i vratila se doma u pol 12, jer nisam izdržala
Vid ove smajliće što su glupi
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Ali i van možeš svaki dan!
Meni je najveći gušt ostat doma dok znam da su svi vani
Meni je najveći gušt ostat doma dok znam da su svi vani
- Asfodel
SpoilerShow
Bogme ne mogu. Ni to ni vidjet drage ljude koji dolaze samo za tu prigodu, a studiraju/žive u pm. Plus vidjet nove ljude koje inače na običnom izlasku ne bih (iako je to stvarno najmanje bitna stavka).Zadro wrote:Ali i van možeš svaki dan!
- Josef K
SpoilerShow
Da stvarno, pravo. Zaboravio sam 
- Asfodel
SpoilerShow
Da, najviše to vrijeme jebe, al ne samo to
Moram pljunut lovu svaki put, jer ne izlazim u mjestu kojem živim pa to u startu iziskuje jače izdatke od ostalih. Plus u provinciji je "svaki dan" pustinja, jedino vikend ima nešto tu i tamo.
btw, jučer su mi (jel to bilo jučer?) sestra i Mateica micali smješak dok sam se oblačila u svojoj sobi i išla njima pokazivat jel ok dok si one peglaju kosu. Samo sam kombinacije čarapa pokazivala, jer mi odjeća nije bitna. Ne znam jel mi ikad netko tako vrijeđao svete čarape, vrhunac je bio "jel se ti ne moš obuć ko normalni ljudi"
Moram pljunut lovu svaki put, jer ne izlazim u mjestu kojem živim pa to u startu iziskuje jače izdatke od ostalih. Plus u provinciji je "svaki dan" pustinja, jedino vikend ima nešto tu i tamo.
btw, jučer su mi (jel to bilo jučer?) sestra i Mateica micali smješak dok sam se oblačila u svojoj sobi i išla njima pokazivat jel ok dok si one peglaju kosu. Samo sam kombinacije čarapa pokazivala, jer mi odjeća nije bitna. Ne znam jel mi ikad netko tako vrijeđao svete čarape, vrhunac je bio "jel se ti ne moš obuć ko normalni ljudi"
- john_constantine
moram na posao sada ujutro
radije bi prespavao ovu godinu
radije bi prespavao ovu godinu
Michel puši karu.
- john_constantine
totalno sam popizdio. Poskupljele su karte za vlak.
Prije 21,40, sada 24,60. Sada me povratna dođe skoro 40 kn.
Gamad đubradska lopovska. I još država sere da neće dozvoliti poskupljenje, a na kraju sam se iznenadio. Već su počela poskupljenja.
Preživjeti ću tih 15 % više, ali smeta me što su obična lopovska gamad, kada ukinu neke vlakove, kada nemaš nikakvog vlaka za povratak poslije 20, kada se ne možeš niti grijati u vlaku, i sve ostala sranja u vezi Hrvatske željeznice. Samo ćemo još bolje financirati njihove plaće, otpremnine, božićnice i sve te proklete pizdarije koje oni dobivaju. Gamad đubradska.
Preživjeti ću tih 15 % više, ali smeta me što su obična lopovska gamad, kada ukinu neke vlakove, kada nemaš nikakvog vlaka za povratak poslije 20, kada se ne možeš niti grijati u vlaku, i sve ostala sranja u vezi Hrvatske željeznice. Samo ćemo još bolje financirati njihove plaće, otpremnine, božićnice i sve te proklete pizdarije koje oni dobivaju. Gamad đubradska.
Michel puši karu.
- Asfodel
Kod nas već jesu skoro pola ukinulijohn_constantine wrote:gamad, kada ukinu neke vlakove
- hitman_4
- john_constantine
đubrad od ljudi... izgleda da je netko na dočeku nove godine zlostavljao malu mačkicu koju su susjedi gore zanemarivali, pa onda ipak hranili. Potrgali joj zadnje noge i napravili joj nešto s trbuhom tako da nema uopće niti probave... Sada, da li su je mučili petardama ili nešto gore...
Michel puši karu.
- john_constantine
susjedi dolje koji su se doselili prije pet mjeseci i samo rade sranje... Depresivna "liječnica" koja je odbila invalidsku penziju jer bi ju smatrali ludom, pa na kraju nema ništa, dobila otkaz i izgubila invalidsku, pa živi od majčine mirovine. Dosada su živjeli u Zagrebu, ali kuća im prokišnjava i došli su opet natrag u stan. Otkad su došli, samo sranja s njima. Danas me totalno raspizdila hrpa pepela koje su posipali kraj našeg vrta i komposta. Toliko jebenog mjesta, pa čak i kante za smeće i to, ali ovo već mogu smatrati provokacijom. Krenuo sam pobrati pepeo i baciti joj pred vrata zgrade da me stara nije zaustavila. Ona samo nemoj se opterećivati i što sve... jebena stoka. Valjda se bude otrovala kako je pripovjedala kada joj majka umre, pa da se maknemo briga.
Michel puši karu.
- elrania
vratni kralješci ošli u pm...
- Asfodel
Zdravstveni odgoj najzanimljivija tema u cijeloj RH pa i na forumu, bože baci koju ciglu