Igre, konzole i slično
- hitman_4
Re: Igre, konzole i slično
evo nekakva moja top lista igara ove godine,koje sam prešao,a ostavile su odličan utisak:
1. The Walking Dead - po meni igra godine,zbog likova i priče
2. Sleeping Dogs - igra koja je ostavila jako dobar dojam na mene.odličan sustav borbe
3. Spec Ops: The Line - ogromna preporuka.neočekivano dobra priča i upečatljiv kraj
4. Alan Wake - čista uživancija.atmosfera je najbolji dio igre
tu je još par odličnih igara,koje me čekaju iduće godine,poput max payne 3,hitmana,far crya 3.
1. The Walking Dead - po meni igra godine,zbog likova i priče
2. Sleeping Dogs - igra koja je ostavila jako dobar dojam na mene.odličan sustav borbe
3. Spec Ops: The Line - ogromna preporuka.neočekivano dobra priča i upečatljiv kraj
4. Alan Wake - čista uživancija.atmosfera je najbolji dio igre
tu je još par odličnih igara,koje me čekaju iduće godine,poput max payne 3,hitmana,far crya 3.

- john_constantine
sada sam platio na akciji godišnju pretplatu na plus, pa guštam u igrama kao resident evil 5, vanquish, Bulletstorm, motostorm: apocalipyse i slično..
A na pc - u, assassin creed 3. Baš pomalo dosadan početak, ali istini za volju, jesam fan serijala, a osim što su samo zakomplicirali komande, ne vidim baš nešto pretjerano novo osim zahtjevne neoptimizirane grafike.
A na pc - u, assassin creed 3. Baš pomalo dosadan početak, ali istini za volju, jesam fan serijala, a osim što su samo zakomplicirali komande, ne vidim baš nešto pretjerano novo osim zahtjevne neoptimizirane grafike.
Michel puši karu.
- Decadentor
Neznma jel vamo bilo rijeci o "Day Z" MMO zombie survival, jedna od rijetkih igri koje cu kupit
(ako budem imo para
)
http://www.dayzmod.com/
@edit to je add on za neku drugu igru ali pocetkom godine izlazi alfa verzija jel

http://www.dayzmod.com/
@edit to je add on za neku drugu igru ali pocetkom godine izlazi alfa verzija jel

- maddjuro
bolje ti je uzet warz umjesto dayz; war z za sad dojde 10 dolara; i meni osobno je bolji; s tim da ce uskoro i u warz doći razna prjevozna sredstva
I may be an idiot, but i am no fool.
- Decadentor
a nezz cekat cu da ovo izadje pa cu vidit navodno ce bit jeftino u pocetku 

- john_constantine
-
- john_constantine
ma imam neki problem s igrom. Nije bilo skidrow unutra, ali sam našao od update i slično + windows 7. Sve dobro napravim, ali igra se jednostavno uopće ne pokreće. Je li sličan problem bio kod tebe?John_Ryder wrote:ja
Michel puši karu.
-
imaš pm !john_constantine wrote:ma imam neki problem s igrom. Nije bilo skidrow unutra, ali sam našao od update i slično + windows 7. Sve dobro napravim, ali igra se jednostavno uopće ne pokreće. Je li sličan problem bio kod tebe?John_Ryder wrote:ja
- maddjuro
- maddjuro
dali se i u black ops 2-ci opet ubija nekoga u ime amerike ili...?John_Ryder wrote:imaš pm !john_constantine wrote:ma imam neki problem s igrom. Nije bilo skidrow unutra, ali sam našao od update i slično + windows 7. Sve dobro napravim, ali igra se jednostavno uopće ne pokreće. Je li sličan problem bio kod tebe?John_Ryder wrote:ja
-
i u ime talibana,jašeš konje po egiptu i tak,fora je
- maddjuro
ali bazira li se većina igre da igraš "za amere" ; biras li frakciju za koju igras ili...?
- john_constantine
ne možeš birati frakcije u singleplayeru, samo u multiplayeru. U igri je radnja zapisana strogim redoslijedom, ono, jedna se događa u prošlosti, a drugi dijelovi u budućnosti, pa ima i SF elemenata. Ali nema misija gdje možeš igrati protiv amera.maddjuro wrote:ali bazira li se većina igre da igraš "za amere" ; biras li frakciju za koju igras ili...?
Michel puši karu.