Nova DVD izdanja na kioscima

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 14 Oct 2007, 12:20

metallicat wrote:
Wendigo wrote:
Vorador wrote:USKORO

Image
Image
hmm.. zna netko di se u Zg može kupiti Novi List :?: bilo bi predivno imati Suspiriu na DVD-u.. :lol:
lako se kupi za tebe i pošalje :wink:
može :wink:

A$H

Post by A$H » 14 Oct 2007, 12:24

Wendigo wrote:
metallicat wrote:
Wendigo wrote: hmm.. zna netko di se u Zg može kupiti Novi List :?: bilo bi predivno imati Suspiriu na DVD-u.. :lol:
ja već imam nabavljača.. 8) :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 14 Oct 2007, 13:25

Wendigo wrote:
metallicat wrote:
Wendigo wrote: hmm.. zna netko di se u Zg može kupiti Novi List :?: bilo bi predivno imati Suspiriu na DVD-u.. :lol:
samo kad izađe mi reci ako slučajno ja ne vidim, pa ne kupim ni tebi ni sebi :lol:
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 Oct 2007, 12:54

Image
Image
U kurcu su mi ta izdanja sa knjigama...DVD je obično zalijepljene za zadnju stranicu s nutarnje strane, jedva ga se izvadi i izgrebeni su...tako je barem bio slučaj sa svim DVDovima Prison Brakea koje sam ja kupio...zbog toga sam i odustao od daljnje kupovine Prisona...ono, slikovnica sa izgrebanim DVD-om :evil: :evil:

Vorador

Post by Vorador » 15 Oct 2007, 19:59

Dragonrage wrote:

U kurcu su mi ta izdanja sa knjigama...DVD je obično zalijepljene za zadnju stranicu s nutarnje strane, jedva ga se izvadi i izgrebeni su...tako je barem bio slučaj sa svim DVDovima Prison Brakea koje sam ja kupio...zbog toga sam i odustao od daljnje kupovine Prisona...ono, slikovnica sa izgrebanim DVD-om :evil: :evil:
Čuo sam za to da je kvaliteta Prison Breaka bila slaba i da su fušarili ali možda ovo bude bolje. Tko zna? Treba prvo vidjeti. Mene recimo s ovog popisa zanima Suspiria pa ću vidjet prvo kako izgleda prije nego kupim.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Oct 2007, 09:48

"Američki grafiti" na kioscima po 49 kn.

FilmTV

Post by FilmTV » 17 Oct 2007, 11:50

Dragonrage wrote:"Američki grafiti" na kioscima po 49 kn.
uuuuuu... odlično! 8) Bili smo HorrorHR i ja preko bare u Mel's Dineru gdje je sve kao u 50-ima, čak i konobari ;)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 17 Oct 2007, 11:57

FilmTV wrote:
uuuuuu... odlično! 8) Bili smo HorrorHR i ja preko bare u Mel's Dineru gdje je sve kao u 50-ima, čak i konobari ;)
To mora da je poseban doživljaj :D

FilmTV

Post by FilmTV » 17 Oct 2007, 12:00

Dragonrage wrote:
FilmTV wrote:
To mora da je poseban doživljaj :D
Jeste. Znaš one fore iz filmova kada možeš naručiti hamburger tako i tako pečen sa takvim pomfrijem, salatom te vrste i tim i tim umakom. Ono, zakon :D

Svaki stol ima svoj mali jukebox a izgled svega je baš kao da si se vratio u ono doba. Po zidovima slike sa seta filma.

Hrana je bila njammmm ;)

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 17 Oct 2007, 21:06

Suspiria isto izlazi sa knjigom? Hm, možda bi mogao to i kupiti, nakon dugog vremena da neš' kupim domaće...

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Oct 2007, 21:20

čekaj, to daju i dvd filmove? :shock: Onda ću nabaviti neke filmove od njih. :D
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 17 Oct 2007, 22:48

a baš lijepo gore piše 'za svaku kupljenu knjigu dobivate dvd i stalak za mob' :lol: al ajde, zaljubljen si pa ti oprošteno :lol:
novi cd, BB neki tulum, sve hitovi, do jedne :rotflmao:
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Oct 2007, 10:51

@ HorrorHR & john_constantine - ali nemojte očekivati neš posebno...kao što rekoh ranije...
DVD je obično zalijepljene za zadnju stranicu s nutarnje strane knjige, jedva ga se izvadi i izgrebeni su...tako je barem bio slučaj sa svim DVDovima Prison Brakea koje sam ja kupio...zbog toga sam i odustao od daljnje kupovine Prisona...ono, slikovnica sa izgrebanim DVD-om :evil: :evil: :evil:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Oct 2007, 14:55

Dragonrage wrote:@ HorrorHR & john_constantine - ali nemojte očekivati neš posebno...kao što rekoh ranije...
DVD je obično zalijepljene za zadnju stranicu s nutarnje strane knjige, jedva ga se izvadi i izgrebeni su...tako je barem bio slučaj sa svim DVDovima Prison Brakea koje sam ja kupio...zbog toga sam i odustao od daljnje kupovine Prisona...ono, slikovnica sa izgrebanim DVD-om :evil: :evil: :evil:
imam DVD već, zanima me knjizica, sad dal' vrijedi 49 kn, vrlo diskutabilno ;)

Vorador

Post by Vorador » 19 Oct 2007, 15:52

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:@ HorrorHR & john_constantine - ali nemojte očekivati neš posebno...kao što rekoh ranije...
imam DVD već, zanima me knjizica, sad dal' vrijedi 49 kn, vrlo diskutabilno ;)
Uzeo ovaj Hannibal početak (jbg nisam se mogao suzdržati :lol: ). Nije niš spektakularno. Knjižica je tvrdoukoričena, papir je ful kvalitetan ( slike su u boji i tako to). Knjižicu nisam još pročitao a satoji se od 52 str. sveukupno. Prvih 35 je o filmu a na ostalima se nalaze preporuke za filmove slične tematike ( o serijskim ubojicama) a na samom kraju najave slijedećih filmova, DVD je slijepljen na zadnju koricu iznutra u papirnatoj folijici :roll: . Sam DVD je sasvim solidan ( ima i nešto sitno extrasa: 2 najave, 2 behind the sceens priloga, izbačena scena, audio komentar redatelja ), odlična slika, widescreen, zvuk 5.1 i opcionalni dts. Najvjerojatnije neću uzeti Suspiriu...

Post Reply