Angry Video Game Nerd: The Movie (2013)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
olio

Angry Video Game Nerd: The Movie (2013)

Post by olio » 11 Nov 2012, 01:11

Image

The AVGN must overcome his phobia of the worst video game in the world to save his fans.

IMDb

TRAILER

Radnja filma:
AVGN se upušta u najveću avanturu ikada, recenziju najgore igre u povijesti gaminga, E.T.
Igra je napravljena u samo 5 tjedana, a nakon izdavanja i raspada prodaje svi primjerci su zakopani u pustinji Novog Meksika.
Legenda kaže da se tamo nalaze miljoni primjeraka igre.
A sada Nerd mora to istražiti.
Općenito o AVGN-u:
AVGN, internet serijal u kojemu glavni protagonist (AVGN) analizira uglavnom najgore igre ikada napravljene i sve to uz razne skečeve i vrijedne analize. Puno psovki, slapstick humora i odličnih komentara.

Nakon 8-9 godina rada na AVGN-u James Rolfe (kreator i glumac iz AVGN-a) upustia se u izradu filma.
Financiranje je u potpunosti od fanova, preko IndieGoGo servisa, a sakupljeno je čak 325 327 $, iako je cilj bia 75 000 $.

maddjuro

Re: Angry Video Game Nerd: The Movie (2013)

Post by maddjuro » 11 Nov 2012, 03:31

Lol; znaci nisam jedini koji je ovo pratio; iako već jako dugo nije snimio, bar kolko je meni poznato, novih recenzija. Biti ce da ga je film zaokupirao. Ali ako niste svakako pogledajte njegove ranije filmiće.

Također bi preporučio još jednoga kritičara koji recenzira loše filmove, ali je i on završio pred koji mjesec s tom "personom"; ali je započeo s novim projektom koji mi se baš i ne dopada. Rječ je o "Nostalgia criticu"- njega također preporučam, čisto za razonodu.
Navedeni nostalgia critic također ima snimljen filmić s drukim kritičarima filmova, igara isl, čak je surađivao i s AVGN-om.
evo link za njegove uratke, a na istoj se stranici da nać još podosta interesantnih recenzija.

evo link za nostalgia critica
http://thatguywiththeglasses.com/videol ... gia-critic

jedan od zanimljivijih ličnosti na toj stranici je "cinema snob" koji, između ostaloga, recenzira najveće trash horrorce, i sl trash filmove

evo link i za cinema snoba; ako volite najveći trash on je za vas

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/bj/tcs
I may be an idiot, but i am no fool.

Xymosys

Post by Xymosys » 12 Dec 2012, 20:54

James je legenda, pratim ga već neko duže vrijeme (AVGN & CM)
Fascinira me taj njegov dječački entuzijazam i ljubav za filmom
Baš mi je drago kada vidim kako je netko uistinu uspio vlastitim radom i naporom u onome što uisitnu voli

Aryx

Post by Aryx » 13 Dec 2012, 14:53

radi njega sam poceo gledati youtube :P. prvi subscribe ever made 8)
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply