a jbt...odvratnosandi wrote:dvoje mrtvih...'fala isusu da je dobila sjedalo 45
Što mi je maknulo smješak danas?
- elrania
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
- sandi
ma jooooj kad voze kao divljaci po tim cestama, a ceste su po tim selendarama odvratne...Eto broj mrtvih se smanjio ipak na 1. i to zena od 35 godina...bas bezveze
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Svarog
moja usrana, predraga mentorica koju lovim za diplomski već tko zna koliko. jedva se izvučem s posla da dođem u zagreb da vidim jel treba što mijenati ili mogu dat to uvezati, a od nje ni traga i onda kad se pojavi kaže da nije još pročitala. sva sreća da se nisam najavio i da se nismo dogovorili tako. u jebenih 14 dana nije stigla pročitati 60 (+- 3) stranice
skidam joj sve po spisku cijeli dan 
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin
- Decadentor
- metallicat
ako te šta tješi, meni je sad 2,5 mj da mi nije pregledala/pročitala.Svarog wrote:moja usrana, predraga mentorica koju lovim za diplomski već tko zna koliko. jedva se izvučem s posla da dođem u zagreb da vidim jel treba što mijenati ili mogu dat to uvezati, a od nje ni traga i onda kad se pojavi kaže da nije još pročitala. sva sreća da se nisam najavio i da se nismo dogovorili tako. u jebenih 14 dana nije stigla pročitati 60 (+- 3) straniceskidam joj sve po spisku cijeli dan

- Svarog
metallicat wrote:ako te šta tješi, meni je sad 2,5 mj da mi nije pregledala/pročitala.Svarog wrote:moja usrana, predraga mentorica koju lovim za diplomski već tko zna koliko. jedva se izvučem s posla da dođem u zagreb da vidim jel treba što mijenati ili mogu dat to uvezati, a od nje ni traga i onda kad se pojavi kaže da nije još pročitala. sva sreća da se nisam najavio i da se nismo dogovorili tako. u jebenih 14 dana nije stigla pročitati 60 (+- 3) straniceskidam joj sve po spisku cijeli dan
ni najmanje, ali svejedno hvala
nije ni to najgore, nego što me je dovukla iz ri u zg i onda ispada da ipak nije pročitala. i još me auto cijelog smočio na putu do stana. takav mi je horoskop danas valjda
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin
- Alastorus
Same here.Decadentor wrote:Plava kuverta
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- callac
napipala si neku kvržicu na vratu, bolna na dodir. vjerojatno limfa povećana, al nije da me to tješi jer limfe otiču samo kao obrana organizma kod nekakve upale.. pa sad ti znaj šta se upalilo?! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- copycat
Meni se to zna pojaviti nekad, no nisam nikad ustanovila što je .. i onda prođe me za tjedan dva.callac wrote:napipala si neku kvržicu na vratu, bolna na dodir. vjerojatno limfa povećana, al nije da me to tješi jer limfe otiču samo kao obrana organizma kod nekakve upale.. pa sad ti znaj šta se upalilo?!
- elrania
uhvatila me ona predmigrenozna aura danas. srećom, sam ošo vid na nekih 15min i sve je bilo ok kasnije. desilo se 2x prije u razmaku od god-dvije da je bilo dosta gadno.
i umor i koža.
i umor i koža.
- john_constantine
činjenica da ćemo tek krajem mjeseca dobiti plaću za osmi mjesec...
Znači da će na kraju biti u zaostatku za dvije plaće...
jebeš ovu državu koja je uvela te zakone o plaći i doprinosima kada se uopće ne provode...
Znači da će na kraju biti u zaostatku za dvije plaće...
jebeš ovu državu koja je uvela te zakone o plaći i doprinosima kada se uopće ne provode...
Michel puši karu.
- Asfodel
Male drolje.
(i činjenica da se ne smijem miješati u odnose koji se ne tiču mene, a taako bih fino nekim ljudima očitala bukvicu kad im se već drugi ne usude)
(i činjenica da se ne smijem miješati u odnose koji se ne tiču mene, a taako bih fino nekim ljudima očitala bukvicu kad im se već drugi ne usude)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Ma možeš, ja se nikad ne držim tog pravila. Ako je neko govno i to mu nije dato na znanje, onda je to svačija stvar.Asfodel wrote:Male drolje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- copycat
da već 4 dana zaboravljam jesti pa se silim jesti navečer meso.
Onak jedem sendvič u podne i onda kao jest ću kasnije, idem u teretanu, pa na kave pa posao.. i ono 10 navečer.. a ja ništa jela
nisam normalna
Onak jedem sendvič u podne i onda kao jest ću kasnije, idem u teretanu, pa na kave pa posao.. i ono 10 navečer.. a ja ništa jela
nisam normalna
- elrania
iscrpljenost zbog nemogućnosti nekog normalnog funkcioniranja
i kad mi netko uđe u kupaonu tuširati se kad ja oću sam oprati zube i u krevet -.-
i kad mi netko uđe u kupaonu tuširati se kad ja oću sam oprati zube i u krevet -.-