Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by elrania » 04 Nov 2012, 19:19

sandi wrote:dvoje mrtvih...'fala isusu da je dobila sjedalo 45 :facepalm:
a jbt...odvratno :( uopće čut da je ikakva prometna u pitanju, a kamo ovo... drago mi je da je ona ok. barem fizički, vjerujem da je ovo užasna trauma.

sandi

Post by sandi » 04 Nov 2012, 20:58

ma jooooj kad voze kao divljaci po tim cestama, a ceste su po tim selendarama odvratne...Eto broj mrtvih se smanjio ipak na 1. i to zena od 35 godina...bas bezveze
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Svarog

Post by Svarog » 05 Nov 2012, 15:06

moja usrana, predraga mentorica koju lovim za diplomski već tko zna koliko. jedva se izvučem s posla da dođem u zagreb da vidim jel treba što mijenati ili mogu dat to uvezati, a od nje ni traga i onda kad se pojavi kaže da nije još pročitala. sva sreća da se nisam najavio i da se nismo dogovorili tako. u jebenih 14 dana nije stigla pročitati 60 (+- 3) stranice :skrujufakju: skidam joj sve po spisku cijeli dan :chainsaw:
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin

Decadentor

Post by Decadentor » 05 Nov 2012, 15:47

Plava kuverta
Image

metallicat

Post by metallicat » 05 Nov 2012, 18:34

Svarog wrote:moja usrana, predraga mentorica koju lovim za diplomski već tko zna koliko. jedva se izvučem s posla da dođem u zagreb da vidim jel treba što mijenati ili mogu dat to uvezati, a od nje ni traga i onda kad se pojavi kaže da nije još pročitala. sva sreća da se nisam najavio i da se nismo dogovorili tako. u jebenih 14 dana nije stigla pročitati 60 (+- 3) stranice :skrujufakju: skidam joj sve po spisku cijeli dan :chainsaw:
ako te šta tješi, meni je sad 2,5 mj da mi nije pregledala/pročitala.
Image

Svarog

Post by Svarog » 05 Nov 2012, 20:59

metallicat wrote:
Svarog wrote:moja usrana, predraga mentorica koju lovim za diplomski već tko zna koliko. jedva se izvučem s posla da dođem u zagreb da vidim jel treba što mijenati ili mogu dat to uvezati, a od nje ni traga i onda kad se pojavi kaže da nije još pročitala. sva sreća da se nisam najavio i da se nismo dogovorili tako. u jebenih 14 dana nije stigla pročitati 60 (+- 3) stranice :skrujufakju: skidam joj sve po spisku cijeli dan :chainsaw:
ako te šta tješi, meni je sad 2,5 mj da mi nije pregledala/pročitala.

ni najmanje, ali svejedno hvala :mrgreen:

nije ni to najgore, nego što me je dovukla iz ri u zg i onda ispada da ipak nije pročitala. i još me auto cijelog smočio na putu do stana. takav mi je horoskop danas valjda :mrgreen:
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin

Alastorus

Post by Alastorus » 05 Nov 2012, 21:25

Decadentor wrote:Plava kuverta
Same here.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

callac

Post by callac » 05 Nov 2012, 22:14

napipala si neku kvržicu na vratu, bolna na dodir. vjerojatno limfa povećana, al nije da me to tješi jer limfe otiču samo kao obrana organizma kod nekakve upale.. pa sad ti znaj šta se upalilo?! :facepalm:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

copycat

Post by copycat » 05 Nov 2012, 22:36

callac wrote:napipala si neku kvržicu na vratu, bolna na dodir. vjerojatno limfa povećana, al nije da me to tješi jer limfe otiču samo kao obrana organizma kod nekakve upale.. pa sad ti znaj šta se upalilo?! :facepalm:
Meni se to zna pojaviti nekad, no nisam nikad ustanovila što je .. i onda prođe me za tjedan dva.

elrania

Post by elrania » 06 Nov 2012, 13:36

uhvatila me ona predmigrenozna aura danas. srećom, sam ošo vid na nekih 15min i sve je bilo ok kasnije. desilo se 2x prije u razmaku od god-dvije da je bilo dosta gadno.

i umor i koža.

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Nov 2012, 10:45

činjenica da ćemo tek krajem mjeseca dobiti plaću za osmi mjesec...
Znači da će na kraju biti u zaostatku za dvije plaće...

jebeš ovu državu koja je uvela te zakone o plaći i doprinosima kada se uopće ne provode...
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Nov 2012, 22:45

Male drolje.
(i činjenica da se ne smijem miješati u odnose koji se ne tiču mene, a taako bih fino nekim ljudima očitala bukvicu kad im se već drugi ne usude)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 07 Nov 2012, 23:02

Asfodel wrote:Male drolje.
(i činjenica da se ne smijem miješati u odnose koji se ne tiču mene, a taako bih fino nekim ljudima očitala bukvicu kad im se već drugi ne usude)
Ma možeš, ja se nikad ne držim tog pravila. Ako je neko govno i to mu nije dato na znanje, onda je to svačija stvar.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

copycat

Post by copycat » 07 Nov 2012, 23:49

da već 4 dana zaboravljam jesti pa se silim jesti navečer meso.
Onak jedem sendvič u podne i onda kao jest ću kasnije, idem u teretanu, pa na kave pa posao.. i ono 10 navečer.. a ja ništa jela :facepalm:
nisam normalna

elrania

Post by elrania » 09 Nov 2012, 01:31

iscrpljenost zbog nemogućnosti nekog normalnog funkcioniranja

i kad mi netko uđe u kupaonu tuširati se kad ja oću sam oprati zube i u krevet -.-

Post Reply