Što skidate s torrenta?
- callac
Re: Što skidate s torrenta?
istekao mi rs pa sad sve sidam preko torrenta, trenutno je two and a half men na repertoaru, stalno ih lovim na rtl2 kad dođem doma pa uz večeru i odlučih skinuti ostatak jer mi se čini da non stop vrte jedno te isto 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
niti nisi u krivu, stali su do pete sezone i po treći put kreću iznova...callac wrote:istekao mi rs pa sad sve sidam preko torrenta, trenutno je two and a half men na repertoaru, stalno ih lovim na rtl2 kad dođem doma pa uz večeru i odlučih skinuti ostatak jer mi se čini da non stop vrte jedno te isto
Resident evil 1,2,3,4
Bilo bi vrijeme da pogledam sve te filmove.
Michel puši karu.
- callac
Firefly, bliži se desetgodišnjica pa treba reprizirati 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
dexter S7E1
- DeadDispatcher90
SHINEY! Serija kojoj se uvijek vraćam, svakih par dana.Firefly, bliži se desetgodišnjica pa treba reprizirati
Revenge solves everything
- boyko
neke albume cradle of filth-a
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- hitman_4
- john_constantine
- xEdgex
najbolja stvar koju sam ikada skinuo; uz predpostavku da skidas onaj ogromni torrent sa svim filmovima studio Ghibli-jajohn_constantine wrote:filmove od Hayao Miyazaki
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- john_constantine
zapravo skidam komad po komad, ali probati ću potražiti taj torrentxEdgex wrote:najbolja stvar koju sam ikada skinuo; uz predpostavku da skidas onaj ogromni torrent sa svim filmovima studio Ghibli-jajohn_constantine wrote:filmove od Hayao Miyazaki
Michel puši karu.
- xEdgex
Na isohuntu; Studio Ghibli Collection [jap-eng audio] eng-sub [Mkv]; 22,71 GBjohn_constantine wrote:zapravo skidam komad po komad, ali probati ću potražiti taj torrentxEdgex wrote:najbolja stvar koju sam ikada skinuo; uz predpostavku da skidas onaj ogromni torrent sa svim filmovima studio Ghibli-jajohn_constantine wrote:filmove od Hayao Miyazaki
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
-
jeba
Terra Nova
- Scarface
Prati li možda itko pjevački reality The Voice, prvenstveno mislim na američku verziju? Prilično je zanimljiv i drukčiji od tipičnog koncepta, pa vam ga preporučam. Taman skidam najnoviju epizodu. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
ja sam na youtube pogledala i američku i britansku prošlu sezonu, ima divnih natjecatelja!!! i počela sam pratiti aktualnu sezonu, ja ugl. čekam kad se nakupi materijala pa u cugu pogledam!Scarface wrote:Prati li možda itko pjevački reality The Voice, prvenstveno mislim na američku verziju? Prilično je zanimljiv i drukčiji od tipičnog koncepta, pa vam ga preporučam. Taman skidam najnoviju epizodu.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:ja sam na youtube pogledala i američku i britansku prošlu sezonu, ima divnih natjecatelja!!! i počela sam pratiti aktualnu sezonu, ja ugl. čekam kad se nakupi materijala pa u cugu pogledam!Scarface wrote:Prati li možda itko pjevački reality The Voice, prvenstveno mislim na američku verziju? Prilično je zanimljiv i drukčiji od tipičnog koncepta, pa vam ga preporučam. Taman skidam najnoviju epizodu.
Super, posebno su mi dragi treneri, Blake mi je najdraži jer lik ima predobar smisao za humor.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.