Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
pa uopće nije strašno kako sam mislila, bude se to brzo izjednačilo i da, na nekim slikama vuče malo na patliđžan boju!
e, a obrve ne moraš usklađivat kosi, pogotovo ne kad je tako "neprirodne" boje. mislim, kako god hoćeš i sama sam to radila dok sam bila mlađa.. jedino da se u crno pofarbam bi obrve pofarbala u crno, sve ostale nijanse kose samo malo potamnim svoje prirodne jer su inače dost neprimjetne zbog svjetline..
e, a obrve ne moraš usklađivat kosi, pogotovo ne kad je tako "neprirodne" boje. mislim, kako god hoćeš i sama sam to radila dok sam bila mlađa.. jedino da se u crno pofarbam bi obrve pofarbala u crno, sve ostale nijanse kose samo malo potamnim svoje prirodne jer su inače dost neprimjetne zbog svjetline..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ma ja ne mogu bez olovke, stavljam i zbog oblika i boje te picajzliram, ako mi se učini da neš nije najbolje pa me to jučer gotovo i više od farbe mučilo.
izgledala sam si ko da imam joan crawford obrve kad sam krenula to usklađivati.
sad kad sam njih pogodila već tooliko lakše dišem.
po prirodnoj boji obrva bi se reklo da sam plava inače pa ih moram uskladiti s kosom. pogotovo sad dok je još dosta intenzivno umjetna.
ma ni nije tak strašno, osobito kad se nafrče pa se razlete ti pramenovi. što se više gledam, postaje mi ok to sve, al jedva čekam da se dobar dio toga ispere.
po prirodnoj boji obrva bi se reklo da sam plava inače pa ih moram uskladiti s kosom. pogotovo sad dok je još dosta intenzivno umjetna.
ma ni nije tak strašno, osobito kad se nafrče pa se razlete ti pramenovi. što se više gledam, postaje mi ok to sve, al jedva čekam da se dobar dio toga ispere.
- callac
Evo, ja sam koristila samo dvije nijanse olovki za oči, za onu narančastu verziju sam koristila neku smećkastu olovku i to samo kad bi bila ona tamnija nijansa kose, a za plavu kosu i onu neku strawbery sam koristila olovku za obrve za plavuše, to je neka bež/sivkasta nijansa.. a prije
bila sam čak i sa nekim crvenkastim sjenilom popunjavala da bude identično kosi kad sam ju farbala u te oranž tonove.. blago crnkama, one se takvim stvarima ne trebaju opterećivati, em imaju prirodno guste obrve, uglavnom su i izražajnije zbog toga jer su tamne. ubila bi za tamne obrve, mislim da bi se 50% brže našminkala svaki dan 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
meni je moja smeđa bila odlična i za narančastu i smeđu, al baš dosta odskače od ovoga. preprirodna je boja
no da, prije neg sam nju otkrila, otkrila sam neko narančasto sjenilo doma i tak...
i potpis na ovo zadnje... lijepe tamne guste obrve. ne postoji stvar u koju više buljim na ženama kad skužim da imaju takve. pas im mater
evo usput mala reklama za essence. ove olovke za usta što sam spominjala...imaju negdje 5-6 nijansi, dođu 9 kn, jako se dobro drže, a nisu suhe. dobre za prekriti cijela usta bez ruža, za staviti na obrve... itd.
no da, prije neg sam nju otkrila, otkrila sam neko narančasto sjenilo doma i tak...
i potpis na ovo zadnje... lijepe tamne guste obrve. ne postoji stvar u koju više buljim na ženama kad skužim da imaju takve. pas im mater
evo usput mala reklama za essence. ove olovke za usta što sam spominjala...imaju negdje 5-6 nijansi, dođu 9 kn, jako se dobro drže, a nisu suhe. dobre za prekriti cijela usta bez ruža, za staviti na obrve... itd.
- Wendigo
na ovim slikama fale: bijela ogrlica s perlama, cigaršpic i swing kao zvučna podloga. 
- elrania
- Fräulein Unbekann
Ja imam te guste, crne obrve prirodno,al' ih dosta stanjim.
Nemam bolju sliku
@Elrania, obrve su ti sex.
Nemam bolju sliku
SpoilerShow

- callac
ošišala sam irokezu, svježe se pofarbala i sljedeći friz je in progress.. (al će mi trebat jebeno vremena, do tad, frizura je i bit će
)
nevjerojatno kako ovaj put, iako sam gotovo identično bila ošišana kao prije dvije-tri god mi se uopće ne sviđa kao mi je stajala ta frizura.
žudim za nečim onak nevidljivo/prosječno/jednostavnim. ko bi reko? ja? 
nevjerojatno kako ovaj put, iako sam gotovo identično bila ošišana kao prije dvije-tri god mi se uopće ne sviđa kao mi je stajala ta frizura.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
e, to fino. treba stanjiti svakako kad su tak guste, al čim se takve bar lijepo oblikuju, nema potrebe za ikakvim pomagalima da to dobro izgleda.Fräulein Unbekann wrote:Ja imam te guste, crne obrve prirodno,al' ih dosta stanjim.
Nemam bolju sliku@Elrania, obrve su ti sex.SpoilerShow
@callac: meni je ta frizura još uvijek super i baš sam sinoć gledala kak ti dobro stoji i opet zamišljala koji bi to cirkus bio da ja tak što imam na glavi.
ajooooj, oću ovo!
SpoilerShow

- metallicat
faza, vjerovatno vrlo kratkacallac wrote:ošišala sam irokezu, svježe se pofarbala i sljedeći friz je in progress.. (al će mi trebat jebeno vremena, do tad, frizura je i bit će)
nevjerojatno kako ovaj put, iako sam gotovo identično bila ošišana kao prije dvije-tri god mi se uopće ne sviđa kao mi je stajala ta frizura.žudim za nečim onak nevidljivo/prosječno/jednostavnim. ko bi reko? ja?
i meni dođe ovih dana samo da se pofarbam u crno, da se sva stopim i ne vidim se. naravno kad bolje promislim odustanem..
@el, meni se sviđa ova boja na tvojoj glavi, ali slažem se da ti bolje stoje svj. nijanse.

- callac
upravo sam u progresu naručivanja label.m proizvoda, ludo sam zaljubljena u njih!! još kad bih se kako mogla riješiti ovih koje posjedujem(revlon profesional, l'oreal profesional..) jer ih imam hrpu, neke rijetko korištene a šteta da propadaju.. sve je za neku dugu kosu, a ja sam daleko od toga..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Isuse, povratit ću od količine zakovica na zagrebačkoj "špici"
ja ih obožavam, no nema faking šanse da bi si kupila bilo što trenutno što na sebi ima zakovice/šiljke jer glupo pomodarstvo mi svaki put uništi doživljaj. Sve čizme, kožne jakne, traper jakne, obične t-shirt majice su krcate zakovicama!!! I nose ih bez reda apsolutno svi jer su tak moderne ove sezone.. pa gdje ste bili prije miljardu godina dok smo si mi sami zakucavali iste? BLJAK!!! čak mi se i vlastita kožna jakna sada gadi i uopće ju ne nosim

If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
A lol, meni pomodarstvo ne može uništiti ljubav prema njima
(nisam znala da su sad moderne)
Meni je najveća žalost što sam se ponadala da ću kupiti kožne moto čizme iz snova koje neka ženska prodaje, al su iznošene već godinu dana, kmee
Meni je najveća žalost što sam se ponadala da ću kupiti kožne moto čizme iz snova koje neka ženska prodaje, al su iznošene već godinu dana, kmee
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
prefarbala se sinoć u tamnosmeđu, sve je u redu s vrhovima, uredno je primilo. neš se izgleda sjebalo s prošlom farbom, ne znam.
bilo bi sigurno bolje da sam još pričekala da se to ispere, al gadno mi je postalo. sad se već normalnije/prirodnije osjećam, lakše se diše...nemam (toliko) vještica efekt.
bilo bi sigurno bolje da sam još pričekala da se to ispere, al gadno mi je postalo. sad se već normalnije/prirodnije osjećam, lakše se diše...nemam (toliko) vještica efekt.
- callac
a htjela si opet na tamnije ili si išla ziheraški samo da bude jednake boje pa makar i tamnije?
If one of them is dead.
If one of them is dead.