Što ste zadnje kupili??

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Što ste zadnje kupili??

Post by callac » 11 Sep 2012, 21:54

u h&m sam sebi našla prstenje da mi paše, xs, i to je to, ostatak gdje god sam probavala-kao da je za neke muškarce sa ćevapima rađeno :lol:

ont:
U Naf-Naf-u sivu majicu/bluzu i ogrlicu (kombinacija bijelog konca i srebrnog lančića sa hrpom privjesaka)- idem u svatove u petak... al ostala vjerna stilu, odjebavam više neke propisane norme oblačenja za raznorazne prigode! i neki L'oreal sivi lak, čak sam zadovoljna kvalitetom, očekivala sam skupo sranje (al to je jedina nijansa i uopće jedini sivi koji sam vidjela u dm-u, kozmu..) e i opet parfem.. stvarno saam pretjerala sa njima količinski, pogotovo jer mi za par dana stiže Yves Rocher paket u kojem je između ostalih pizdarija i parfem! :facepalm:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2012, 19:34

fajnli, gležnjače za prijelaz i to 2 komada (živio deichmann), i to konačno da su taman oko noge.

jedan, dva

htjela sam uzeti još jedne niske, lakirane, s onim vintage prešivenim ornamentiranim naprijed, al je'eš sve kad se ima preusko stopalo... u zadnjih nekoliko godina kak se prodaju takve cipele, niti jedan par mi nije bio taman, u svemu plivam...a predivno mi to neš.

+ vešeraj iz lisce

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Sep 2012, 20:45

SpoilerShow
Prve su mi lijepe :) Kad god odem zaljubim se u neke smeđe gležnjače tamo..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 13 Sep 2012, 20:58

ja sam krenula u potragu za ovakvim nečim, jer mi je sve po želji na njima, al kak su im sve smeđe sad bile nikakve (loše nijanse), broj 2 je morao poslužiti. puno su mi ljepše uživo, super stoje; bolje čak od ovih prvih.

ot: joj da, uzela još karirane šlape za po doma u obliku uggsica, jer su im sve na životinje bzvz. mekane su i tople barem :lol:

callac

Post by callac » 14 Sep 2012, 07:41

super su! ove druge su mi ljepše, a ove kao prve imam, kupljene prije dvije god, (naravno ne iste, ali na tu foru i vrlo slične) pa mi se peta nakon dva nošenja sjebala, jednostavno je otpala :facepalm: i mislim da se ne da popraviti. a bile su skupe u tri pm, kupljene u humanicu. i naravno da mi je garancija propala jer sam ih prvi put obukla kad sam kupila, a drugi put tek za godinu dana... baš ću se zaletiti do deichmana i pogledat to uživo..
za šljokičaste hlače ćeš se malo strpiti jer nisu još stigle do nas :lol: al budu!

cat:
SpoilerShow
Image
Image
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 14 Sep 2012, 11:54

zbilja se nadam da mi ništa neće otpadati na njima :lol:
uzela sam ih, jer me zadivilo koliko mi čvrsto, a ugodno stoje uz nogu i koliko su same po sebi čvrste i stabilne.
imam već jedne koje moram nositi da zalijepe petu; nosila sam ih jednom i to kojih 4-5 god nakon kupnje :facepalm: i počelo se odljepljivati na desnoj. još me neš ko za napast kopkalo da ih provjerim skroz prije neg ih 2. put obučem.

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Sep 2012, 14:48

Meni su sve njihove pukle/napukle. No sad kad vidim da Callac i skupe pucaju nije mi tooliki bed zbog $$ ograničenosti :lol:
Tata zalijepi i ok.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 14 Sep 2012, 14:56

ove moje što su napukle su jedne dost skuplje salonke, nekih 450-500 čini mi se. nije deichmann, jel. i eto... nije me baš skuplja obuća uvjerila da je po ičem bolja.
a i bolje se osjećam kad uzmem neš jeftinije. :lol:

callac

Post by callac » 14 Sep 2012, 17:29

evo i mene iz deichmana, morala sam (zbog hladnoće) ipak kupit nešto za svatove večeras, a da to nisu čizme (koje ionako nemam na petu) a salonki koje su zatvorene malo jače nemam... ove sam uzela.. nisam ekstra oduševljena jer mi uz gležanj/nogu dosta šljašti, preširoke su, al uz stopalo su ok pa ću ih uglavnom nositi ispod hlača (kao što nosim i ostatak čizama/gležnjača općenito)
SpoilerShow
Image
Image
If one of them is dead.

alecto

Post by alecto » 14 Sep 2012, 18:08

evo i mene iz kupovine obuće :lol:
nemam s čim uslikati al uzela sam smeđe kožne "gležnjače" ravnog đona - naborane su sprijeda, iza imaju vezice, i boja je baš super, napokon neka nijansa smeđe koja mi se sviđa.
snižene su sa 190 na 99 kn, a zapele su mi za oko i neke čizme koje su snižene sa 690 na 190 :shock:

i ne, nije deichmann :lol: jedan od onih dućančića kod trga.
+ prodavačica ima iste takve, kaže da joj ne propuštaju vodu ^^
we are such stuff as dreams are made on

elrania

Post by elrania » 14 Sep 2012, 20:06

evo mene iz još jedne kupovine obuće :lol: :facepalm:

trebalo mi neš za vinograd :lol: pa će poslužiti i za bljuzge/kišurine. uzela niske gumene crne lakirane buce u borovu, 129 novaca.
broj veće su, al natrpat će se čarapa unutra i taman.

tražila sam si i neku jaknu za prijelaz, al nema niš. zaboravila sam koliko je očajan ovaj grad. glavno da u centru ima 5 trgovina s bapskim kostimima i košuljama.

metallicat

Post by metallicat » 14 Sep 2012, 21:33

ja da se pohvalim sa nisam išla u kupovinu obuće :lol:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 14 Sep 2012, 22:45

metallicat wrote:ja da se pohvalim sa nisam išla u kupovinu obuće :lol:
+1 :lol: ove skejte me moraju sluzit jos koju godinu :lol: :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Sep 2012, 17:07

kariranu košulju s dugim rukavima, sad sam uz ovu novu, malo dužu bradurinu pravi drvosjeća. :D

metallicat

Post by metallicat » 15 Sep 2012, 17:18

pic :P ?
Image

Post Reply