Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 22 Aug 2012, 13:05

e da, zaboravih potpuno: cat, boja je ispala odlično, nevezano za to što bi po meni bolje bilo da si radila ombre sa tom zelenom a ne pola-pola.
@elrania, jesi probavala onu šta sam ti ja dala keune 8.34? i ako želiš prirodno smeđu boju, nemoj kupovati farbu koja tvrdi da je srednje, svjetlo smeđa, uzmi si srednje plavu, bez obzira što na kutiji možda tebi izgleda presvijetlo za ono što želiš postići. i ako se stvarno želiš riješiti crvenog odsjaja, uzimaj hladne, pepeljaste nijanse, no i s njima oprezno da ti ne povuče na zelenkasto. najbolje bi ti bilo pomješati jednu hladnu i jednu toplu nijansu (sve srednje plava) i mislim da ćeš riješiti problem.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Wendigo

Post by Wendigo » 22 Aug 2012, 15:31

ove boje za kosu su kompleksnija i neiscrpnija tema od WoW-a. :mrgreen:

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2012, 16:22

@callac: nisam još, čuvam. :) ostala sam na smeđoj (samo blažoj od onoga onda) da iznosim to kad je već ono prvo farbanje drastično promijenilo sve. al nisam skroz super zadovoljna. pa idemo dalje...
uzela sam sad tu tamnoplavu, no nije bilo efekta. rečeno mi je da je izbilo narančastu, a onda jučer čujem od nekog za sebe 'ti s crvenom kosom' :shock:
budem nešto takvo preporučeno drugi put pa da vidimo.
osim ak naravno ne odem pod taj blajh.

callac

Post by callac » 22 Aug 2012, 17:07

nemoj blajh jer će ti se nenormalno ispirati boja! evo, od srca ti preporučam da odeš u keune tamo na cvjetnom, ženska koja radi je stručnjak, investiraj (neće to puno izaći jer keune još spada pod ok cijenu spram kvalitete) u njihovu farbu i točno će ti reći šta da si staviš da dobiješ željeno. ima tu fora sa predpigmentacijom, skidanjem boje itd... al to opet spada pod skup sport jer kvalitetni dekolorizatori su iznad 100kn, a nije da će ti trebati svaki mjesec, čak ni svakih godinu dana :lol:
ne znam dok ti ne vidim boju, ako ju uspiješ uslikat kako realno izgleda, baci sliku pa možemo dalje razmišljati :D
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2012, 17:21

boja mi je sad ovakva, a htjela bih ko konačni rezultat nešto slično ovome, dobro, mrvu smeđije ipak, al ne mogu nać točnu nijansu.

callac

Post by callac » 22 Aug 2012, 17:31

ako ti je boja kao ova na slici- savršena je!!!!! ja ne bih ništa mjenjala :D
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Aug 2012, 17:34

callac wrote:ako ti je boja kao ova na slici- savršena je!!!!! ja ne bih ništa mjenjala :D
Također, ova prva je nesnosno lijepa :shock:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2012, 17:41

:butthead:

još da je moja kosa te dužine i gustoće, bih se i složila. :P

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Aug 2012, 17:45

Jebala te gustoća (oprosti na mom francuskom)

U principu svi se miču od te smeđe, farbaju pa je ni ne gledam pomnije na ljudima. I onda s vremena na vrijeme znam naletit na netu na tako lijepe nijanse da se zabezeknem (kao sad)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 22 Aug 2012, 17:48

elri, ne srackaj! da vidiš kako sam ja svoju kosu razrijedila sa efilirkama, tvoja bi bila grivetina spram moje tri dlake na glavi :lol:

jab ovo, sad odmah! (da me nije strah ofarbat se u tako tamno pa onda požaliti :lol: i da mi nije izbrijano sve sa strane i da nema jedna već na čekanju ) i frizura i boja :tonqe:
SpoilerShow
Image
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2012, 17:57

@asfodel: heeh, mi s rijetkom i opuštenom kosom kojima još ko da pol otpade kad naraste do ramena i kad se počne petljat bi jako voljeli imati neš ovakvo.

sreća na viklerima i feniranju, da nema tog ne bih se mogla zamislit da sam operem/osušim kosu, počešljam i odem van. zato i nezadovoljstvo bojom, jer kad počne moja prirodna rast, kuži se i da je rijetka i još izgleda ofucano, jer je farba tamnija od izrasta.

@callac: a što je na čekanju? ovo na slici mi je super, dužina, boja, sve.

callac

Post by callac » 22 Aug 2012, 18:00

If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2012, 18:08

hmh, i tak svaki dan? morat ćeš mi reć kolko treba da se složi cijela frizura :lol:
zgodno izgleda, al ljepša mi je ova što sad imaš.

callac

Post by callac » 22 Aug 2012, 18:23

ma ne, lol, to je zapravo vrlo jednostavno za napraviti, sam frizeri kompliciraju sa svojim proizvodima i pizdamamaterinama :lol:
dosta mi je izrasla kosa trenutno, otraga je "rep" dugačak do vrata, a bio je do pol glave prije.. malo me počelo živcirati (čudna li čuda) što je opet sve više takvih frizura, a nije neuočljiva tipa kao obična kratka kosa ili običan bob, duga ravna kosa... i dosta sam ograničena stajlingom, moram ju uvijek nositi tako. ( a meni brzo dosadi :| )
da me podržava netko od ukućana (zna se tko jer živim se jednom osobom :lol: ) sad odmah bi se ofarbala u tamnije i odrezala tu irokezu, no, iz gore navedenih razloga, još ću se malo strpiti, možda naletim na nešto još bolje :)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 22 Aug 2012, 18:33

meni se pak čini da je ta frizura uvijek jednako prisutna, ne da se sad opet malo češće pojavljuje. il vidim previše hipstera oko sebe :lol:
al super mi izgleda i tebi dobro stoji. drugo sad što si se zasitila; onda se nadam da promjena bude zadovoljavajuća :)
od ove 2 što si stavila, meni je puno bolja ona smeđa (oblik je skroz jednostavan, a efektan). natuknem svako malo kristini da pusti šiške da joj tak padaju, ali ne... :axe:

Post Reply