At the Mountains of Madness

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Wendigo

At the Mountains of Madness

Post by Wendigo » 05 Oct 2007, 11:27

dakle, Guilermo Del Toro (ispravite ako sam krivo napisao) snima adaptaciju poznate Lovecraftove priče o skupini znanstvenika koji na Arktiku nalaze ruševine davno izgubljene civilizacije. to je sve što znam o filmu za sada.. ovo bi po mome mišljenju trebalo biti dobro. jedva čekam. 8)

FilmTV

Post by FilmTV » 05 Oct 2007, 12:10

Nakon El Laberinto del fauno njegovo ime baš ne izvlaći oduševljenje iz mene al ajde ;)

metallicat

Post by metallicat » 05 Oct 2007, 13:59

FilmTV wrote:Nakon El Laberinto del fauno njegovo ime baš ne izvlaći oduševljenje iz mene al ajde ;)
meni je bio fora filmić..
Image

just me

Post by just me » 05 Oct 2007, 14:25

Pojest ću svakog tko gukne protiv del Torra (i Daria Argenta, btw)!

HorrorHr, netko koga si upoznao je rekao :
samo da ne bude KING KONG sa šogotima
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2007, 17:14

bez stuarta gordona? :shock: :shock:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 05 Oct 2007, 21:10

just me wrote:Pojest ću svakog tko gukne protiv del Torra (i Daria Argenta, btw)!

što su šogoti? :oops: Nikad čuo :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2007, 21:20

HorrorHR wrote:
just me wrote:Pojest ću svakog tko gukne protiv del Torra (i Daria Argenta, btw)!

Šogoti su deo Lovkrafotvih Great Old Ones, koji u poslednje vreme itekako figurirjaju u MM, od Countdown, pa nadalje. Odnosno, ona stvorenja.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 06 Oct 2007, 07:26

john_constantine wrote:
HorrorHR wrote:

Šogoti su deo Lovkrafotvih Great Old Ones, koji u poslednje vreme itekako figurirjaju u MM, od Countdown, pa nadalje. Odnosno, ona stvorenja.
sa kojeg si to srpskog site-a kopirao.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Oct 2007, 10:52

A$H wrote:
john_constantine wrote:
HorrorHR wrote: što su šogoti? :oops: Nikad čuo :wink:
sa kojeg si to srpskog site-a kopirao.. :lol:
www.google.com :P
Michel puši karu.

Evil Xander

Post by Evil Xander » 06 Oct 2007, 11:24

Ponekad je vjerniji izvor informacija procitati nesto od Lovecrafta ili jos bolje, procitati At the mountains of madness (koji istini na volju dosadan prvu 1/4 posto minuciozno opisuje lokaciju) nego googlati, ali to je ta nova generacija... 8)

Svejedno, rado cu ovo pogledati. :)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Oct 2007, 11:27

Evil Xander wrote:Ponekad je vjerniji izvor informacija procitati nesto od Lovecrafta ili jos bolje, procitati At the mountains of madness (koji istini na volju dosadan prvu 1/4 posto minuciozno opisuje lokaciju) nego googlati, ali to je ta nova generacija... 8)

pa takav je lovecraft, dosta detaljno opisuje zbog čega ispada dosadan, zato niti nema previše čitatelja. :wink:
Michel puši karu.

just me

Post by just me » 11 Oct 2007, 16:11

john_constantine wrote:
Evil Xander wrote:Ponekad je vjerniji izvor informacija procitati nesto od Lovecrafta ili jos bolje, procitati At the mountains of madness (koji istini na volju dosadan prvu 1/4 posto minuciozno opisuje lokaciju) nego googlati, ali to je ta nova generacija... 8)

pa takav je lovecraft, dosta detaljno opisuje zbog čega ispada dosadan, zato niti nema previše čitatelja. :wink:
Malo nas je al nas ima... :wink:
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

Wendigo

Post by Wendigo » 11 Oct 2007, 16:39

john_constantine wrote:

detaljno opisuje, arhaično se izražava i pretjeruje sa opisima strave tako da koristi izraze tipa: "bogohulno, demonsko, iz paklenih špilja tartarovih" itd.. :lol: me like it. :wink: btw, tko je god pročitao njegovu biografiju shvatit će da on i njegova dijela definitivno nisu za "mainstream" čitatelje.. ja osobno ne poznam nikoga kome se Lovecraft svidio.

Mamoorlook

Post by Mamoorlook » 11 Oct 2007, 17:40

ja se ne bi slozio da on arhaicno opisuje situacjie, jer je to u knjizevnosti u razdoblju njegovog djelovanja bilo uobicajeno. sto njegove price nosi je atmosfera koja se vucara kroz citavo djelo.
Dobra knjiga, film se nadam da ce biti takoder.
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2007, 18:01

Wendigo wrote:
john_constantine wrote:

detaljno opisuje, arhaično se izražava i pretjeruje sa opisima strave tako da koristi izraze tipa: "bogohulno, demonsko, iz paklenih špilja tartarovih" itd.. :lol: me like it. :wink: btw, tko je god pročitao njegovu biografiju shvatit će da on i njegova dijela definitivno nisu za "mainstream" čitatelje.. ja osobno ne poznam nikoga kome se Lovecraft svidio.
je, također sam čitao njegovu biografiju, i onaj tekst o rasizmu, kako je strance opisivao kao čudovišta. :D
Michel puši karu.

Post Reply