Pathfinder (2007)
-
Unreal
Pathfinder (2007)
Makar su kritike loše i film nije puno zaradio i dalje bi ga htio pogledati. Općenito koliko vidim u traileru film ima ima akciju, krvave bitke, indijanska misaona razmišljanja , snijeg i dobar ugođaj. Sada zanima me samo kakav vam je film?

- A$H
Re: Pathfinder (2007)
meni je super...obožavam takve filmove tipa Beowulf & Grendel,The 13th Warrior....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
- Freddy
- dr_gonzo
Slabo, ali volim gledati ovakve filmove...ugođaj je odličan i fotografija (snijeg, tamna i depresivna slika)... Nije niti blizu 13 ratniku...eh da je barem bio neki redatelj koji zna znanje... ovako čini mi se sve zbrda zdola...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- Dragonrage
Još ga nisam pogledao, ali možda ipak redatelj nije kriv za to što je film slab...jer upravo je on zasigurno zaslužan za taj izvrsni ugođaj i fotografiju, a scenarij je loš, pa je on izvukao najbolje što je mogao iz tog scenarija i usredotočio se na neku mračnu atmosferu...dr_gonzo wrote:Slabo, ali volim gledati ovakve filmove...ugođaj je odličan i fotografija (snijeg, tamna i depresivna slika)... Nije niti blizu 13 ratniku...eh da je barem bio neki redatelj koji zna znanje... ovako čini mi se sve zbrda zdola...
- Evil Xander
Pogledao sam film, nekakvu extended verziju koja mi se ukazala za rentanje. Svidio mi se kontrast kadrova i mracna fotografija, ali ne mogu se oteti dojmu da je jos jedan film by numbers, niti je gluma nesto posebno, niti je redatelj uspio izgraditi nekakvu napetost i prenijeti je na ekran. Dr gonzo je dobro primjetio, dosta je kaoticno montirano, fali ili fluentnosti ili dinamike u pojedinim scenama. Glavni lik je pun karaktera otprilike kao i McDonalds smjena koja flipa burgere ovaj tjedan...S obzirom na izraz lica, dali je Karl Urban Steven Seagal za 21. stoljece? 
Korektno odradjeno, ali upravo to, odradjeno. Dao bi mu nekih 5/10.
13 ratnik je jos uvijek remek djelo.
Korektno odradjeno, ali upravo to, odradjeno. Dao bi mu nekih 5/10.
13 ratnik je jos uvijek remek djelo.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- la terza madre