Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Gosp.

Re: Objavi svoju sliku

Post by Gosp. » 23 Jun 2012, 15:24

metallicat wrote:kad ćeš ti napokon bacit neki pic :P ?
Ja? Teško, teško. :mrgreen:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jun 2012, 16:44

Gosp. wrote:
john_constantine wrote: A težina... ma ono, baš me briga. Svjestan sam da sam ružna osoba, i tako bi bilo bez obzira s trbuhom ili bez. Ja se volim takvom makar znam pasti pod utjecaj kolega s posla koji samo komentiraju trbuh i što sve. Meni je dosada dobro ovako, makar sam se zapustio. Ako me bude uhvatilo, ići ću skidati kile ili promijeniti način života. Ionako me ono boli k* za druge što misle o mojem izgledu. Dosta sam se toga naslušao i prestaneš se obazirati na seronje. Samo se okreneš ljudima koji nikada to ne komentiraju, nego te prihvate takvog kakav jesi, bez uvredljivih komentara ili drskih savjeta.
U kakvoj to okolini radiš, cons?? Letimično sam pročitao zadnjih par postova i dobio dojam da radiš među notornim idiotima, maltretiranje na temelju fizičkog izgleda na poslu je mobbing!
ma skladište tekstilne robe. Ono, primitivci, većinom s samo osnovnom školom. Bilo je i gorih stvari od toga prvu godinu, tako da ovo nije ništa posebno. :rolleyes:
Michel puši karu.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 24 Jun 2012, 21:14

imam preko 100 kg već dobre 2-3 godine, sa visinom od 178cm i tako me jako boli briga
Revenge solves everything

Wendigo

Post by Wendigo » 24 Jun 2012, 21:44

Denial. Nemoj se ljutiti, ali znam da bi radije da nemas 100kg.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 24 Jun 2012, 23:07

nope

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 25 Jun 2012, 01:29

Denial of denial.
Svi bi mi da smo lepši, zgodniji, mršaviji... Nema tu ništa čudno ni sramotno.

Wendigo

Post by Wendigo » 25 Jun 2012, 06:59

Fräulein Unbekann wrote:Denial of denial.
Da, ne kuzim sta je to tako tesko priznati.
Meni je super u svim aspektima od kad sam skinuo visak kg. Tako da me ni bog isus nece uvjeriti u suprotno.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 25 Jun 2012, 10:34

Denial of denial.
Ne, nema šanse. Radije ću zadržati svoj trbuh i bradu, nego se srediti da izgledam kao neki tip koji život provodi pred ogledalom. Najbolji su mi oni koji nabiju pločice, stave kilu gela u kosu, nabiju naočale, stave na sebe šal, torbicu i ostale gluposti pa se odu šepiriti po gradu i onda oni misle da su nešto posebno. Ne hvala. Ako nekom smeta kako ja izgledam, neka, izgledam normalno. To samo znači da nešto ne valja sa njima, ne samnom.
Meni je super u svim aspektima od kad sam skinuo visak kg. Tako da me ni bog isus nece uvjeriti u suprotno.
Priznao bih da se ja tako osjećam

Andrej

Post by Andrej » 25 Jun 2012, 11:00

Ne vidim šta je čudno u nečijoj želji da ima "pločice" i bude lepo građen. U prirodi čoveka je da želi da se svidi suprotnom polu jer to je osnova seksualne privlačnosti, a stav "boli me kurac kako izgledam" je uglavnom proizvod lenjosti i linije manjeg otpora prema drugim zadovoljstvima. Ali u svakom slučaju ako si zadovoljan samim sobom, uvek će se naći neko kome je takav stav privlačan i seksi kako god ti izgledao.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jun 2012, 11:01

DeadDispatcher90 wrote:
Denial of denial.
Ne, nema šanse. Radije ću zadržati svoj trbuh i bradu, nego se srediti da izgledam kao neki tip koji život provodi pred ogledalom. Najbolji su mi oni koji nabiju pločice, stave kilu gela u kosu, nabiju naočale, stave na sebe šal, torbicu i ostale gluposti pa se odu šepiriti po gradu i onda oni misle da su nešto posebno. Ne hvala. Ako nekom smeta kako ja izgledam, neka, izgledam normalno. To samo znači da nešto ne valja sa njima, ne samnom.
Priznao bih da se ja tako osjećam
E baš to. Ionako su mi mrski ljudi koji koji stalno forsiraju na to.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 25 Jun 2012, 12:11

ja sam u životu možda jednom posjetio teretanu :D jednostavno me to ne zanima.inače ne volim kad je nekome smisao života nabijati pločice/mišiće,...volim trčati,plivati,rolati....dakle samo priroda :D
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jun 2012, 12:16

Andrej wrote:Ne vidim šta je čudno u nečijoj želji da ima "pločice" i bude lepo građen. U prirodi čoveka je da želi da se svidi suprotnom polu jer to je osnova seksualne privlačnosti, a stav "boli me kurac kako izgledam" je uglavnom proizvod lenjosti i linije manjeg otpora prema drugim zadovoljstvima. Ali u svakom slučaju ako si zadovoljan samim sobom, uvek će se naći neko kome je takav stav privlačan i seksi kako god ti izgledao.
to stoji, i lijen sam na tom području jer nemam baš volje poslije svega nakon radnog dana baviti se tjelovježbom. Volim kretanje, duge šetnje, po šumi, po gradu, na Dravi i sve to. Plivanje i slično, kada mi je dostupno. Samo nisam lijen na drugim područjima, posao, obaveze doma, i slično. A ima dana kada se samo svalim i ne da mi se izlaziti iz kuće radi ljudi i slično.

Prije nisam mogao voziti bicikl radi slušnih aparata, a sada, s znojnikom i malo boljim slušnim aparatima (bez obzira što se stvara hrđa), sada mogu, razmišljam o tome, samo je jedini bed što trebam naučiti voziti. :lol:
Michel puši karu.

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 25 Jun 2012, 12:22

Iz krajnosti u krajnost... :facepalm:
Ne kažem da je potrebno i poželjno da provodiš celi dan u teretani, pumpaš se, lickaš, depiliraš, stavljaš gel, nosiš torbicu/bog zna šta, već da jednostavno ne možeš biti zadovoljan ako imaš cca 30 kg viška. Niti je zdravo, ni privlačno. Onda si jednostavno lenčina i ne držiš do sebe, a to nema veze sa pumpanjem mišića.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Jun 2012, 12:50

da, ali mislim si ono, tko ste vi da nama koji imamo trbuh govorite kao da ste stručnjaci za to? Zadnji postovi već počinju zvučati kao napad. Ima ljudi koji su zadovoljni svojom težinom. Odbojni su mi jedino pretile osobe, što mi je već bolest.
Ok, po tvom mišljenju, lijenčina sam jer ne radim na sebi, ne držim do sebe i ono, ako ti tako misliš o meni, baš me briga. Naslušao sam se ja svakakvih komentara i što sve, ne samo na račun težine.
Ako budem htio skinuti 10 ili 5 kila, onda će to biti moja odluka, a ne da mi pamet soli preko neta neka cura iz Vukovara.

Još će i zabraniti pristup plažama i bazenima debelim ljudima. :zubifale:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 25 Jun 2012, 14:05

nitko vam ne soli pamet zbog debljine, ali stvarno mislim da je ugodnije biti neke normalnije građe nego imat 20kg viška. lakše je živjeti sa sobom i zdravije je. ono lickanje, provođenje dana pred ogledalom, likovanje nad svojim tijelom su totalno drugi ekstrem. po meni je bitno da čovjek radi na sebi, a tijelo definitivno spada u to. da se zapustim, dobim trbuh i 20kg viška, osjećao bi se kao da sam se predao, tj odustao od sebe.

naravno, druga stvar je kad je netko genetski overweight pa ima pravih problema s kilažom, ali ljudi koji trpaju sve i svašta u sebe bez ikakve tjelovježbe su jednostavno nemarni i lijeni, a ako ti je to onda normalno i super, onda me baš zanima stav prema nekim drugim segmentima života.
This is the Zodiac speaking.

Post Reply