10/10
Igre, konzole i slično
- hitman_4
Re: Igre, konzole i slično
alan wake - predivna igra.baš se pazilo na svaki detalj.soundtrack je fenomenalan,priča,atmosfera
naj trenutak: rock stage
10/10
10/10

-
John_Ryder
jel igrao tko max payne 3 ?
- maddjuro
FFS netko mi je pokrao sve pare s accounta u diablo 3; nasreću itemi su još uvjek tu
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
nemoj me klat!maddjuro wrote:FFS netko mi je pokrao sve pare s accounta u diablo 3; nasreću itemi su još uvjek tu
znači već su počeli s tim sranjima, jebem ih mutave..
- maddjuro
ovo ce bit veća pošast od WoWa jer ovdje otvoreno prodaju se stvari, uz podršku blizzarda. Žalosno je da se na infernu praktički nemre napredovat bez mrcinske opreme, koju treba ili dobit tako da se puno farna na aci 1-ci, i nadati se da ce dropati nešto; ili ih kupiti. A nažalost svi ce sada prodavat stvari na realmoney aukcijama, jer samo postavljanej ne košta ništa; a na regularnim aukcijama se neće dati lako naći itemi prijeko potrebni za napredovanje. nasreću, ukradena mi je mala količina novca; samo 100k koje začas skupim, al glavno da su mi itemi ostali
sudeć po diablo forumu, podosta ljudi je S**ano; tj accounti su im bili hakirani.
sudeć po diablo forumu, podosta ljudi je S**ano; tj accounti su im bili hakirani.
- hitman_4
Alan Wake American Nightmare - novo poglavlje/epka alana wejka.igra nudi puno više akcije/oružja/municije/svjetla što nažalost bitno utjeće na atmosferu,koja je krasila original.meni osobno je lokacija bezvezna(pustinja i sve što ide uz to) najveći minus je repetativnost iliti forsiranje istih lokacija/zadataka.

- john_constantine
nisam imao živaca igrati onaj DLC jer mi je bio bezveze. Da li se taj nightmare nastavlja na završetak originala ili što?
Michel puši karu.
- hitman_4
ne...nema neke veze sa originalom,zapravo ni nije nastavak,već posebna epizoda.ugl alan je zarobljen u scenariju jedne od svojih night spring epizoda.glavni negativac je mr scratch,alanov alter ego....btw scene alana i mr scratcha su za svaku pohvalu

- john_constantine
- hitman_4
ima par novih iako je način borbe isti.na raspolaganju je puno više oružja,municija je na svakom koraku,baterija duže traje.alan se ne umara brzo kao u originalu,a i checkpointovi su bolje raspoređeni.puno više akcije,a manje horrora

- hitman_4
- john_constantine
malo previše zafrkancije oko cracka i neta koliko sam vidio, ali igra je dobila preizvrsne ocjene. Ja izbjegavam pc verziju nakon lošeg iskustva za GTA4, tako da neću skidati niti ovo, već ću čekati priliku da nabavim ps3 verziju.hitman_4 wrote:isplati li se skidati piratsku verziju max paynea,s obzirom da ima 26 gb
Michel puši karu.
-
John_Ryder
ja sam skinuo,sve šljaka,igra je vrhunskahitman_4 wrote:isplati li se skidati piratsku verziju max paynea,s obzirom da ima 26 gb
- maddjuro
- maddjuro
odigrah splatterhouse na xboxu- igra je ok, standardni buttonmasher, bez ičega previše inovativnoga. Nemam nekih zamjerki sto se tiče igre, osim da je malo prelagana; bez neke replay vrjednosti. Krvi ima koliko hoćete. Dopali su mi se neki dijalozi između maske i lika koji nosi masku. Jedna od najboljih stvari, zbog koje svakako moram pohvaliti igru, je sto kako igrate otključavate mogućnost igranja prva tri orginalna splatterhous-a.