Star Wars ili Star Trek?
- DeadDispatcher90
- Fräulein Unbekann
Re: Star Wars ili Star Trek?
Wars, zbog Vadera. 
- DeadDispatcher90
Aw, fuck... Upravo sam skužio da mi je topic pod "Serije i TV"...
Revenge solves everything
- Decadentor
- john_constantine
hm, težak izbor, ali ipak Star trek. U filmovima i serijama više guštam, dok su mi Star wars samo prva prava tri filma klasik, a ostatak "smijurija", a animirana serija mi kasnije postaje dosadna.
Beam me up, Scotty
Ali Star wars mi ima jednu od najemotivnijih završnica, u trećem (šestom) nastavku), moćna završnica.
Beam me up, Scotty
Ali Star wars mi ima jednu od najemotivnijih završnica, u trećem (šestom) nastavku), moćna završnica.
Michel puši karu.
- maddjuro
- callac
kod mene gate pa trek a wars u smeće!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
filmofil
hej, hej, malo rispekta za star wars! sa originalnom trilogijom je apsolutno sve u redu i prejebeni su filmovi!
This is the Zodiac speaking.
-
Wheel Smith
- alecto
- Asfodel
- Wendigo
star wars.
nikada nisam "kužio" famu oko star treka. ok mi je za pogledati koju epizodu TNG-a usputno na TV-u, ali baš da bih pratio... ne.
nikada nisam "kužio" famu oko star treka. ok mi je za pogledati koju epizodu TNG-a usputno na TV-u, ali baš da bih pratio... ne.
- callac
glupo mi je da se ocjenjuje iako nisi pogledao "konkurenciju" Ja sam odgledala sve te sfiće i na temelju odgledanog dajem svoj sud. i imam ja rispekt spram warsa, samo što ih i dalje šaljem na gore spomenutu destinaciju.
neću bit toliko površna pa reći da duljina franšize govori o gledanosti, al budimo realni.. warsi su meni uvijek bili pomodarski, onak, kao kul je i nema šanse da se nekome ne sviđa jer ipak je to star wars. e pa drago mi je da ima ljudi koji ih ne vole. ne kažem da trek nije razvikan, i kad bi ova anketa bila šireg oblika, vjerojatno mi trek ne bi bio na drugom mjestu.
neću bit toliko površna pa reći da duljina franšize govori o gledanosti, al budimo realni.. warsi su meni uvijek bili pomodarski, onak, kao kul je i nema šanse da se nekome ne sviđa jer ipak je to star wars. e pa drago mi je da ima ljudi koji ih ne vole. ne kažem da trek nije razvikan, i kad bi ova anketa bila šireg oblika, vjerojatno mi trek ne bi bio na drugom mjestu.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
i još samo da kažem da DeadDispatcher nije mogao bolje zakuhati na bilo kojem forumu jer je ovo vječna tema za raspravu i uvijek će završiti svađom pa pomalo žalim što sam išta napisala jer sam već bila u ideničnoj situaciji na nekom drugom forumu 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor