Pivo
- john_constantine
Re: Pivo
pa da... union crvena naranča je sada 3kn...elrania wrote:kad smo ko cijena - pred koji tjedan union (0,5l) u mercatoru bio 2 kn
Michel puši karu.
- john_constantine
Ne znam, nisam gledao. Ali sada je već cijeli mjesec dosta toga na akciji, tako da je moguće...filmofil wrote:zašto tako niske cijene? rok trajanja?![]()
jerbo union nije uopće šrot da bi se prodavao po takvim cijenama
A za crvenu naranču razumijem zašto je na akciji, bar pet - šest sanduka piva. Ima više okus kao gazirani sok nego kao pivo. Pa se valjda zato slabo prodalo.
Michel puši karu.
- Decadentor
- Alastorus
Loši su mi panovi radleri, a nije mi ni on drag, kupio kašetu Finkbrau-a pa sad guštam, solidno pivo za nisku cijenu.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- elrania
pila neki dan Soproni (mađarsko pivo)

dosta blago, jednostavnog, 'prozirnog' okusa i ničim baš ne mami da ga se opet pije.
tip koji ga obožava kod nas pije ožujsko pa je tak tu negdje u toj kategoriji. sam kaj je meni ovo puno bolje od ožujskog.

dosta blago, jednostavnog, 'prozirnog' okusa i ničim baš ne mami da ga se opet pije.
tip koji ga obožava kod nas pije ožujsko pa je tak tu negdje u toj kategoriji. sam kaj je meni ovo puno bolje od ožujskog.
- Fräulein Unbekann
Od piva rastu sise 
- john_constantine
eh, sada ima i karlovačko grejp. Stvarno loše, kao da sam pio one gumene bombone od jabuke. Bolje od one jabuke, ali Karlovačko ima najgore voćne sokove...
Michel puši karu.