Zanimljiv filmic

prikazali su točno koju scenu u dokumentarcu. uopće ga ne nisam skužio prvi putjohn_constantine wrote:i u Fist of fury. A enter of dragon, u onoj sceni u špilji, kada dohvati negativca iza leđa i slomi mu vrat.Vorador wrote:Enter the Dragon - kakav klasik! mogu ga stalno gledati. btw u dodacima sam saznao da je jackie chan bio stuntman u filmu
je, slažem se, baš dobar film, ali nikako ne mogu progutati scenu kada ide spaliti tipa, a zove majku radi duševne potpore.elrania wrote:u, zgodan avatar
ot: evo, od svih stvari koje sam danas uhvatila na tvu pogledah jedino 8mm kak se spada
napokon
bas mi je dobro sjeo film, al ne bih se zalila da je za par nijansi brutalniji, suroviji i da je malo dramaticniji
tematika mi je odlicna, bas po mjeri, ali fali mi nesto u filmu sto ga je moglo uciniti puno boljim od onoga sto jest
jebote od svih tih trebica koje prodefiliraju na filmu ti spomeneš samo erica robertsajohn_constantine wrote:DOA - baš sam se dobro zabavio iako sam mislio da će mi biti sranje. 90 % akcije, loša, ali brza priča, Eric roberts, i dobre scene borbe. Vrijedno gledanja, mozak na pašu i uživajte.Mnogo bolje od Charlijevih anđela.
ah, da sam spomenuo trebice, onda bi bio seksualni manijak.HorrorHR wrote:jebote od svih tih trebica koje prodefiliraju na filmu ti spomeneš samo erica robertsajohn_constantine wrote:DOA - baš sam se dobro zabavio iako sam mislio da će mi biti sranje. 90 % akcije, loša, ali brza priča, Eric roberts, i dobre scene borbe. Vrijedno gledanja, mozak na pašu i uživajte.Mnogo bolje od Charlijevih anđela.
Tak je i meni bilo na prvo gledanje...presporo...no onda na drugo mi je nekako bolje legao..baš ono taman...ali daleko od toga da mi je fenomenalan.elrania wrote:ovo mi se jako svidjelo u filmu - rjecitost, fluentnost i galantnost V-a, no opcenito, film sam po sebi mi je bio nekako prespor... ne znam, nije mi pasaoDragonrage wrote:V for Vendetta 4/5 - Lik je fenomenalan, načitani filozof i romantik koji jednako dobro barata riječima i mačem, te u cjelini podsjeća spoj viteza, Zorroa ili jednog od mušketira a ne na stripovskog mutanta, što on u biti i je...
Eh to sam ja gledao prvi i zadnji puta u kinu 1999. i sjećam se da sam izašao van oduševljen...iako mi je ono sa pozivom majci i traženjem dopuštenja bilo malo bez veze...trebao bih ponovno baciti pogled na film heheelrania wrote:u, zgodan avatar
ot: evo, od svih stvari koje sam danas uhvatila na tvu pogledah jedino 8mm kak se spada
napokon
bas mi je dobro sjeo film, al ne bih se zalila da je za par nijansi brutalniji, suroviji i da je malo dramaticniji
tematika mi je odlicna, bas po mjeri, ali fali mi nesto u filmu sto ga je moglo uciniti puno boljim od onoga sto jest
Zato sam ja s početka i bio malo razočaran filmom jer mi nikako nije sjela ta iznenadna promjena Kurtovog lika, tj., njegovog karaktera iz frajera u pičkicu...no kasnije sam skužio da je to baš prejebena forajohn_constantine wrote: SPOILER
Ali jebote, kurt russel mi je bio toliko cool da sam se baš nadao da će uspjeti ubiti te cure.![]()
Završna scena mlaćenja je možda malo pretjerana, ali baš zabavna. I još sam ostao do kraja špice.
he, istina, ali meni je baš bila zabavna ta promjena karaktera. Prvi put je baš ispao frajer, a drugi put kao ono pravi serijski ubojica, ali frajer.Dragonrage wrote:Zato sam ja s početka i bio malo razočaran filmom jer mi nikako nije sjela ta iznenadna promjena Kurtovog lika, tj., njegovog karaktera iz frajera u pičkicu...no kasnije sam skužio da je to baš prejebena forajohn_constantine wrote: SPOILER
Ali jebote, kurt russel mi je bio toliko cool da sam se baš nadao da će uspjeti ubiti te cure.![]()
Završna scena mlaćenja je možda malo pretjerana, ali baš zabavna. I još sam ostao do kraja špice.