Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 26 Feb 2012, 14:26

izvještaj daljnjih događanja- jutros se zaletila u kozmo, uzela Lorealovu Viking boju Image i ispalo je dosta dobro, barem za pvu ruku da nisam onako nenormalna kao sinoć :facepalm: :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Feb 2012, 14:58

odmah mi na pamet pada negdje 4-5 ženski koje znam kojima bih bila jako zahvalna da stave tu boju na glavu, ak zbilja tak dobro djeluje :lol:

callac

Post by callac » 26 Feb 2012, 15:17

probat ću uslikati pa stavim sliku kose kak je ispala. trebala je biti copenhagen nijansa Image al ju nisam našla pa je ova koju sam kupila next best thing.
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 26 Feb 2012, 17:14

evo, danje svjetlo, prva je baš na suncu..
SpoilerShow
Image
Image
Image
sutra ćemo vidjet kako izgleda kad je ravna, danas mi se nije dalo..
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Feb 2012, 17:18

koja promjena!

super je nijansa!

callac

Post by callac » 26 Feb 2012, 17:23

Hvala :D
uspjela sam u dva farbanja dobiti neku plavu nijansu koja ne vuče više na narančasto!
Image
If one of them is dead.

alecto

Post by alecto » 26 Feb 2012, 17:30

ajme callac odlično izgleda! ostani takva :)
we are such stuff as dreams are made on

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Feb 2012, 17:31

Uvijek trebaš imati plavo :partyman:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 26 Feb 2012, 17:34

tnx cure, al trebali ste me sinoć vidjeti..elri je bila skroz super i nije pokazivala koliko grozno izgledam :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Feb 2012, 17:37

bio je mrak!!!! :lol:

al u wcu je zažutilo, no kaj je najbolje, znam žene za koje to prolazi pod nježno plavo.

metallicat

Post by metallicat » 26 Feb 2012, 19:56

callac wrote:ev slika, na ovoj di se faca vidi me pojeo blic.. a otraga nikako nisam uspjela sama uloviti, vlado se igra pa neće
nemoj se ljutit na mene, šiške mi nikako ne idu, ali boje mi je super :D
dr_gonzo wrote:Menstruacija i sex...da ili ne? Ide li to zajedno?
pa može ako ''mora'', ali ne prvi dan, uglavnom ni drugi + neda mi se kriomice prat plahtu ručno itd.
dr_gonzo wrote:p.s. - dosta žena u to doba je jako napaljeno, neke dan dva prije ili tijekom menstruacije (orgazam smanjiva menstrualne grčeve) ali većinom su pozitivna mišljenja.
ja sam nekoć bila dosta napaljena tijekom, ali to mi je doslovno otišlo pred nekih dve god. neznam uzrok tome. čak mi ponekad i fali ta doza napaljenosti.

i sad tek vidim nove slike :lol:
ugl, ovo zadnje, kad ti je kovrčava i kad podineš šiške ti je puuun pogodak!!to sam ti već rekla, ali ću se ponavljat koliko god treba :mrgreen: kakve god da ti je boje kosa, najbolje ti stoji tako kovrčavo i bez šiški!
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Feb 2012, 15:46

metallicat wrote: ja sam nekoć bila dosta napaljena tijekom, ali to mi je doslovno otišlo pred nekih dve god. neznam uzrok tome. čak mi ponekad i fali ta doza napaljenosti.
Ne govorim za vrijeme menge (jer tu mi nema nikakve razlike), ali općenito mislim da su meni pilule povećale napaljenost od neke normale koja je prije bila do.. ovog sad :o Ne znam što drugo bi moglo biti...

Btw,
Kako Oscari sve više idu u k tijekom godina, osvrnut ću se na ono što mi nikad neće dosaditi - haljine :mrgreen:

Ne znam jel ikad bio toliko otužan red carpet, ništa mi nije bilo mindblowing, uglavnom klasika i dosada... tako da nije bilo teško izdvojiti favorita: Gwyneth
Zatim Jessica Ch i Rooney. Na afterima: Beckamica, Dita, January, eventualno Diane/Rosie

Žao mi je zbog Emme Stone, jer sam unaprijed očekivala da će biti najljepša tamo..

metallicat

Post by metallicat » 27 Feb 2012, 15:50

Asfodel wrote:Ne govorim za vrijeme menge (jer tu mi nema nikakve razlike), ali općenito mislim da su meni pilule povećale napaljenost od neke normale koja je prije bila do.. ovog sad :o Ne znam što drugo bi moglo biti...
meni je bilo za vrijeme uvijek. vidiš, ja sam na tablete potpuno zaboravila. pila sam ih cca 2god i prestala, bit će da je doza i u tome.

Asfodel wrote:Kako Oscari sve više idu u k tijekom godina, osvrnut ću se na ono što mi nikad neće dosaditi - haljine :mrgreen:

Ne znam jel ikad bio toliko otužan red carpet, ništa mi nije bilo mindblowing, uglavnom klasika i dosada... tako da nije bilo teško izdvojiti favorita: Gwyneth
Zatim Jessica Ch i Rooney. Na afterima: Beckamica, Dita, January, eventualno Diane/Rosie

Žao mi je zbog Emme Stone, jer sam unaprijed očekivala da će biti najljepša tamo..
što se haljina tiče, meni je bio blagi užas. za niti jednu nisam mogla reć wow, ni blizu. normalne su mi bile glenn close i sandra b.
koja šteta sa svih strana.
Image

elrania

Post by elrania » 27 Feb 2012, 17:28

pilule djeluje negativno na nagon tak da asfodel, lucky girl!

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Feb 2012, 19:46

To sam i ja čula da većini spušta, al kad mi laički ovako nikakva promjena ne pada na pamet osim tih hormončića..

Post Reply