Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
hvala
ali sad više nema " joj, ne da mi se prat kosu, zavezat ću rep i stavit rajf" situacije.. najebala sam 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
kužim to, meni baš dođe katkada da svežem rep, jer taman ima za uhvatit da većina ode pod gumicu, al vise oni čuperci koji nisu ni za pod ukosnice ni špange ni niš. -.-
- alecto
callac odlično odlično, super ti stoji! moj favorit so far
ajd da i ja apdejtam svoje stanje
taman je naraslo da se ovo iza veže u repić, a ostatak stane iza uha tak da fala isusu više mi na treninzima ne leti sve okolo. i stavio se crveni preljev, koji se isprao u rekordnom roku, nakon praktički tjedan dana, nikad mi se to nije desilo 
ajd da i ja apdejtam svoje stanje
we are such stuff as dreams are made on
- Asfodel
Volim kad je naprijed duže
super je
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
tenkju grlz
ovo sam si kupila za kosu i diiivno je!
http://www.youtube.com/watch?v=AMXiny1e ... re=related
ovo sam si kupila za kosu i diiivno je!
http://www.youtube.com/watch?v=AMXiny1e ... re=related
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- ars divina
super frizura, al da, gotova si sad, drž se fena/pegle/četke, ako nemaš prirodno takvu
Imala sam i ja svojedobno, samo s dužim pramenovima naprijed i ravnim šiškama. kasnije sam kukala za odrezanom kosom, naravno, sad puštam i plačem što nije duža (osim kad vidim dva prsta izrasta za mjesec dana, onda plačem kak tak brzo naraste. kad ju pofarbam, kunem se, vrati se na istu dužinu sama od sebe
)
žene
žene
And ooh poor Atlas, world's a beast of a burden
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us
And all this longing
- callac
ih, ja sam kuhana i pečena što se tiče feniranja/peglanja i dosta kraće kose (i da, prirodno sam kovrčava)
zanima me kako će izgledati ako ju ne budem fenirala, možda će trebati mrrrrvicu duža kosa da se isfura opet taj look.
ali nema smisla da svi proizvodi i alati koje sam nakupovala u zadnje vrijeme samo stoje u ormaru, znači, bit će ravnanja opet
zanima me kako će izgledati ako ju ne budem fenirala, možda će trebati mrrrrvicu duža kosa da se isfura opet taj look.
ali nema smisla da svi proizvodi i alati koje sam nakupovala u zadnje vrijeme samo stoje u ormaru, znači, bit će ravnanja opet
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- dr_gonzo
Ne znam jesam li ovo ikad pitao ovdje u ženskom kutku, ali ako jesam...izvinjavam se. Dakle evo jedno pitanje, koje smo žensko muško društvo nekidan uz gradele i crno vino dobro iskomentirali:
Menstruacija i sex...da ili ne? Ide li to zajedno?
p.s. - dosta žena u to doba je jako napaljeno, neke dan dva prije ili tijekom menstruacije (orgazam smanjiva menstrualne grčeve) ali većinom su pozitivna mišljenja.
Kakva su vaša iskustva?
Menstruacija i sex...da ili ne? Ide li to zajedno?
p.s. - dosta žena u to doba je jako napaljeno, neke dan dva prije ili tijekom menstruacije (orgazam smanjiva menstrualne grčeve) ali većinom su pozitivna mišljenja.
Kakva su vaša iskustva?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Fräulein Unbekann
S obzirom na količinu krvi i bolove(primarna dismenoreja) kod mene neizvedivo. Bljuv :S
- callac
kod mene: prvih par dana nikako jer su bolovi preveliki i sama pomisao na sex je
al pooonekad može proć od trećeg dana nadalje i to samo ako se poklopi da se meni da..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ak niš ne boli, np
i ovo totalno stoji
i ovo totalno stoji
p.s. - dosta žena u to doba je jako napaljeno, neke dan dva prije ili tijekom menstruacije
- ars divina
ni slučajno, mene baš boli.
za napaljenost stoji, ali mi se ne isplati
radije iskoristim dva, tri dana prije.
And ooh poor Atlas, world's a beast of a burden
And all this longing
And all this longing
- Asfodel
Mene ne boli, no u pravilu ne mogu drugi i treći dan (zbog količine) osim u prikladnom okruženju, tipa tuš itd.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- copycat
- dr_gonzo
Samtram da zavisi od žene do žene (neke boli tako jako da jedino što im preostaje da piju tablete protiv bolova i da što više provedu spavajući u krevetu, dok druge nemaju izrazitih problem ili ih povremeno boli).
Osobno nemam problema sa tim, ako je žena za onda ja mogu reći samo: "Let's go!"
(ponekad nemaš izlaza kad je ona napaljena i samo te zaskoči i 'siluje'
), ali se divim tom nivou napaljenosti dan dva prije (a bogme ponekad i tijekom).
Ih, kad se takvo šta dogodi onda trebaš biti fizički totalno fit, jerbo to zna biti ko maraton (najprije krevet, pa pod tušem, pa prije ručka...a onda ja kažem Isuse ženo što je u tebe ušao Pazuzzu
čekaj malo , a ona samo ''Fuck me! Fuck Me!
...a ja pokušavam tražiti time out, a tad se osjetim kao onaj klaun lutak kad ga Marlon Wayans uhvati pod krevetom), ali lako je vama ženama kad možete svršavati u sat vremena više puta nego mi muški u 15 dana...
Osobno nemam problema sa tim, ako je žena za onda ja mogu reći samo: "Let's go!"
(ponekad nemaš izlaza kad je ona napaljena i samo te zaskoči i 'siluje'
Ih, kad se takvo šta dogodi onda trebaš biti fizički totalno fit, jerbo to zna biti ko maraton (najprije krevet, pa pod tušem, pa prije ručka...a onda ja kažem Isuse ženo što je u tebe ušao Pazuzzu
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -