Hallelujah da je netko ostavio post u ovom topicu! Kaj, prva polovica filma OK, druga bezveze?Kalma wrote:Pogledao film. Moglo je biti i bolje...
Rob Zombie's Halloween
- Boby
Ma u toj sceni ti je još do malo prije imao masku koja je bila u sklopu tog kostima, pa ju onda mjenja s ovom koju će nakon 15 godina opet obućiUnreal wrote:Mene zanima kakav je bio Malcolm McDowell kao Dr. Samuel Loomis![]()
E da dok sam vidio ovu sliku iz film, odvalio sam se od smjehe.Kvragu ovaj mali Michael zbila ima stila za modu![]()
-
Unreal
Da skužio sam ,ali meni izgleda smješno. Te klaunovske hlaće,ta crvena svilenkasta(ili koj god vrag ne vidim dobro na slici)majca i ta mask koja mu je dosta velika za facu,pa meni sa svime time izgleda baš kao klaun.Boby wrote:Ma u toj sceni ti je još do malo prije imao masku koja je bila u sklopu tog kostima, pa ju onda mjenja s ovom koju će nakon 15 godina opet obućiUnreal wrote:Mene zanima kakav je bio Malcolm McDowell kao Dr. Samuel Loomis![]()
E da dok sam vidio ovu sliku iz film, odvalio sam se od smjehe.Kvragu ovaj mali Michael zbila ima stila za modu![]()
Ovo je prešlo s neću pogledati u 1000 godina,na pogledat ću jer je preloše
- John_Tate's_bitch
Evo mene, nije me bilo duuuugooo, a nitko me ni ne zna jer nisam niš dolazila. LOL! ja idem 100% gledat Halloween u Cinestar!!! Tam sam!!!! Wooohoooooo!!!! Bakero, pa di si ti? Kaj mi nije avatar groovy? hehe....
[img]http://img170.imageshack.us/img170/5939/i188980659890107ov4.gif[/img]
[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]
“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury
- bakero
mogu li ja s tobom, avatar je katastrofa, jedna od gorih njegovih slika uopće!John_Tate's_bitch wrote:Evo mene, nije me bilo duuuugooo, a nitko me ni ne zna jer nisam niš dolazila. LOL! ja idem 100% gledat Halloween u Cinestar!!! Tam sam!!!! Wooohoooooo!!!! Bakero, pa di si ti? Kaj mi nije avatar groovy? hehe....
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- John_Tate's_bitch
ajmeeee....kako to možeš reći? svaka slika s Freddiem je ljupkabakero wrote:mogu li ja s tobom, avatar je katastrofa, jedna od gorih njegovih slika uopće!John_Tate's_bitch wrote:Evo mene, nije me bilo duuuugooo, a nitko me ni ne zna jer nisam niš dolazila. LOL! ja idem 100% gledat Halloween u Cinestar!!! Tam sam!!!! Wooohoooooo!!!! Bakero, pa di si ti? Kaj mi nije avatar groovy? hehe....
Hmm...nemreš s menom nakon kaj si ovo reko
Daj braco kaj stalno visiš na forumu, ajde malo na zrak hahahahaha...(odnosi se na Bobya)
[img]http://img170.imageshack.us/img170/5939/i188980659890107ov4.gif[/img]
- HorrorHR
- Site Admin

The Weinstein Company and Genius Entertainment gave Fango the first word on the final specs for its DVD releases of Rob Zombie’s HALLOWEEN, coming December 18. The movie will be issued in both the R-rated theatrical version and a widescreen director’s cut running 11 minutes longer; the former will be presented in both widescreen and fullscreen, while the latter will be letterboxed only, and all will have Dolby Digital 5.1 soundtracks. Both will be double-disc editions chock full of special features:
• Audio commentary by writer/director Zombie
• 17 deleted scenes with optional Zombie commentary
• Alternate ending
• Re-Imagining HALLOWEEN documentary
• A Conversation With Rob Zombie featurette
• Meet the Cast featurette
• The Many Masks of Michael Myers featurette
• Bloopers
• Casting session footage
• Laurie Strode screen test
Retail price for both versions will be $29.95; cover art is coming any day now!
- dr_gonzo
- Boby