Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Re: Koji je to film?

Post by john_constantine » 28 Jan 2012, 14:38

kopiram poruku od dragonhearta, pa ako tko zna...

e, jedno pitanje imam...tražim jedan film
klasificiran je vjerojatno kao horror, gledala sam ga prije nekih 5 - 6 godina na HRT - u
ugl, ne mogu nigdje naći niti itko zna za taj film, nije nikom čak ni poznat
ja već tih 6g na netu tražim isti po svim pojmovima, pročešljala sam sve moguće horror filmove, b, c sve živo, čak i australske jer mi nekako ugođaj datira za australsko vremensko - prostorni stil...
evo "radnje"
SpoilerShow
1. NEMAM POJMA KAKO SE ZOVE
2. POSTOJI GRUPA MLAĐIH LJUDI KOJI SU DOŠLI U KUĆU NEGDJE U PIZDU MATERINU U ŠUMU ČINI MI SE I NEKO JEZERO JE U PITANJU (jedna glumica je crnkinja)
Počinje kao teen horror al jako čudna atmosfera i minimalizirani dijalozi
3 . POČINJU SE DOGAĐATI SRANJA, UBOJSTVA
4. U TOJ KUĆI KOJA JE NALIK NA MINI GOTIK DVORAC JE NEKA "BAROKNA" OBITELJ KOJA NE PRIČA PUNO I IMAJU MALOG DEČKIĆA KOJI SA SOBOM NOSI NEKU PLIŠANU IGRAČKU, SVE JE DOSTA STILIZIRANO OD IZGLEDA TE KUĆE DO ŠUME, MJESEC JE PUN I ČUJE SE ZAVIJANJE VUKOVA, OBIČNO SU SCENE NOĆNE
6. IMA LIK NEKU ŠUPU I NOSI KOSTIM VUKA I KOVAČ JE, IZRAĐUJE NEKE ALATKE I NE GOVORI NIŠTA KOLKO SE SJEČAM ON JE VALJDA UBOJICA ILI MISLE DA JE NA KRAJU KAD SE POJAVI S NEKOM BARBARSKOM ALATKOM PRED KRAJ FILMA
7. NA KONCU SVI BUDU POBIJENI OSIM JEDNE ŽENSKE KOJA NA KRAJU ODE S MALIM U KABRIOLETU IZ TOG MJESTA, SCENA CESTE I ŠUME, SVE DOSTA STILIZIRANO, MALI PRIJE NEGO KRENU ZAPALI TU RADIONICU OD "ČOVJEKA VUKA"

još jedan detaljčić...za večerom mali zabija viljušku mami ili babi ili služavki u ruku...onak...čudan film...atipičan horror ali bio mi je zanimljiv i htjela bih ga pogledati ponovo a ni glasa o tom filmu...totalno bizarno...na netu nema šanse da ga nađem već 6god. Znaš li možda o kojem je filmu riječ, jako me zanima...ČUJEMO SE...
Možda sam neke stvari preuveličala ili krivo definirala, govorim po sjećanju...pa mašta možda nadoda pokoje stvari al jebeno me jako zanima....
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 28 Jan 2012, 17:54

john_constantine wrote:kopiram poruku od dragonhearta, pa ako tko zna...

e, jedno pitanje imam...tražim jedan film
klasificiran je vjerojatno kao horror, gledala sam ga prije nekih 5 - 6 godina na HRT - u
ugl, ne mogu nigdje naći niti itko zna za taj film, nije nikom čak ni poznat
ja već tih 6g na netu tražim isti po svim pojmovima, pročešljala sam sve moguće horror filmove, b, c sve živo, čak i australske jer mi nekako ugođaj datira za australsko vremensko - prostorni stil...
evo "radnje"
SpoilerShow
1. NEMAM POJMA KAKO SE ZOVE
2. POSTOJI GRUPA MLAĐIH LJUDI KOJI SU DOŠLI U KUĆU NEGDJE U PIZDU MATERINU U ŠUMU ČINI MI SE I NEKO JEZERO JE U PITANJU (jedna glumica je crnkinja)
Počinje kao teen horror al jako čudna atmosfera i minimalizirani dijalozi
3 . POČINJU SE DOGAĐATI SRANJA, UBOJSTVA
4. U TOJ KUĆI KOJA JE NALIK NA MINI GOTIK DVORAC JE NEKA "BAROKNA" OBITELJ KOJA NE PRIČA PUNO I IMAJU MALOG DEČKIĆA KOJI SA SOBOM NOSI NEKU PLIŠANU IGRAČKU, SVE JE DOSTA STILIZIRANO OD IZGLEDA TE KUĆE DO ŠUME, MJESEC JE PUN I ČUJE SE ZAVIJANJE VUKOVA, OBIČNO SU SCENE NOĆNE
6. IMA LIK NEKU ŠUPU I NOSI KOSTIM VUKA I KOVAČ JE, IZRAĐUJE NEKE ALATKE I NE GOVORI NIŠTA KOLKO SE SJEČAM ON JE VALJDA UBOJICA ILI MISLE DA JE NA KRAJU KAD SE POJAVI S NEKOM BARBARSKOM ALATKOM PRED KRAJ FILMA
7. NA KONCU SVI BUDU POBIJENI OSIM JEDNE ŽENSKE KOJA NA KRAJU ODE S MALIM U KABRIOLETU IZ TOG MJESTA, SCENA CESTE I ŠUME, SVE DOSTA STILIZIRANO, MALI PRIJE NEGO KRENU ZAPALI TU RADIONICU OD "ČOVJEKA VUKA"

još jedan detaljčić...za večerom mali zabija viljušku mami ili babi ili služavki u ruku...onak...čudan film...atipičan horror ali bio mi je zanimljiv i htjela bih ga pogledati ponovo a ni glasa o tom filmu...totalno bizarno...na netu nema šanse da ga nađem već 6god. Znaš li možda o kojem je filmu riječ, jako me zanima...ČUJEMO SE...
Možda sam neke stvari preuveličala ili krivo definirala, govorim po sjećanju...pa mašta možda nadoda pokoje stvari al jebeno me jako zanima....
http://www.imdb.com/title/tt0236638/
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

karlowolf05

Post by karlowolf05 » 31 Jan 2012, 22:35

Ovako, kad sam bio manji, to ima vec 10 godina sigurno, gledao sam jednu od svih tih silnih verzija grofa drakule, u ovom slučaju ovo je bila neka horror-komedija ajmo reć, film je dosta star koliko se sjećam, uglavnom sjećam se nekoliko upečatljivih scena; sjećam se kako se neka ženska u nekoj kolibi kupa u koritu a odozgora kroz prozor ju vreba drakula i onda je poslije otme i odvede u svoj dvorac. I sjećam se onda scene kad ljudi idu spasit tu žensku u dvorac pa na početku dođu u onako prijateljskim odnosima kod drakule i sjećam se da je jedan od ljudi bio neki smiješni didica, u jednoj sceni kao otvore škrinju i taj didica onako s čekićem i kolcem krene da će udarit grofa drakulu (al neznam sad jel se nešta izjalovilo do kraja), sjećam se i scene na kraju kad troje ljudi među kojima je i ta ženska na putu prema kući na saonicama, u putu ugrize nekog mladjeg muskog a ispred njih didica vozi saonice nemajući pojma što se dešava i da će on vjerojatno uskoro biti ugrižen i mislim da tom scenom i završava film. Sjećam se da je taj didica bio poprilično komičan lik jer su se ukućani dosta smijali njemu.

jigsaw

Post by jigsaw » 31 Jan 2012, 23:09

karlowolf05 wrote:Ovako, kad sam bio manji, to ima vec 10 godina sigurno, gledao sam jednu od svih tih silnih verzija grofa drakule, u ovom slučaju ovo je bila neka horror-komedija ajmo reć, film je dosta star koliko se sjećam, uglavnom sjećam se nekoliko upečatljivih scena; sjećam se kako se neka ženska u nekoj kolibi kupa u koritu a odozgora kroz prozor ju vreba drakula i onda je poslije otme i odvede u svoj dvorac. I sjećam se onda scene kad ljudi idu spasit tu žensku u dvorac pa na početku dođu u onako prijateljskim odnosima kod drakule i sjećam se da je jedan od ljudi bio neki smiješni didica, u jednoj sceni kao otvore škrinju i taj didica onako s čekićem i kolcem krene da će udarit grofa drakulu (al neznam sad jel se nešta izjalovilo do kraja), sjećam se i scene na kraju kad troje ljudi među kojima je i ta ženska na putu prema kući na saonicama, u putu ugrize nekog mladjeg muskog a ispred njih didica vozi saonice nemajući pojma što se dešava i da će on vjerojatno uskoro biti ugrižen i mislim da tom scenom i završava film. Sjećam se da je taj didica bio poprilično komičan lik jer su se ukućani dosta smijali njemu.
http://www.imdb.com/title/tt0061655/ ?

elrania

Post by elrania » 01 Feb 2012, 01:22

ne treba upitnik, to je sigurno :)

karlowolf05

Post by karlowolf05 » 03 Feb 2012, 10:48

jeste, taj je, hvala :D

hedoniza

Post by hedoniza » 06 Feb 2012, 21:06

dali mi mozete rce koja je to serija bila neznam koje tocno godine, ali radi se o naglon zatopljavanju na dnu ocena i radaju se neke zivotinje, koje su opasne, i onda na kraju njih par ode na dno izvidit sta se dogada, pa zapnu i nemogu se izvuci nego sve zadnji tren uspiju.. neka zenska glumi, hvala vam unaprijed.. :?: :?:

Josef K

Post by Josef K » 06 Feb 2012, 21:08

Neka ženska glumi :lol: :lol: :lol:

popayy

Post by popayy » 06 Feb 2012, 22:15

Da, i ženska nije loša brate, kolko se sjećam.

callac

Post by callac » 06 Feb 2012, 22:46

popayy wrote:Da, i ženska nije loša brate, kolko se sjećam.
:lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Michel

Post by Michel » 06 Feb 2012, 22:56

Iz kojeg je ovo horor filma ako netko zna?
SpoilerShow
Image
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

olio

Post by olio » 06 Feb 2012, 23:21

hedoniza wrote:dali mi mozete rce koja je to serija bila neznam koje tocno godine, ali radi se o naglon zatopljavanju na dnu ocena i radaju se neke zivotinje, koje su opasne, i onda na kraju njih par ode na dno izvidit sta se dogada, pa zapnu i nemogu se izvuci nego sve zadnji tren uspiju.. neka zenska glumi, hvala vam unaprijed.. :?: :?:
http://en.wikipedia.org/wiki/Surface_%28TV_series%29
www.youtube.com/watch?v=beg_5-EXOgI

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Feb 2012, 18:13

Michel wrote:Iz kojeg je ovo horor filma ako netko zna?
SpoilerShow
Image
možda neki od nastavaka Jack Frosta?
Michel puši karu.

klompa

Post by klompa » 08 Feb 2012, 01:17

john_constantine wrote:
SpoilerShow
Image
možda neki od nastavaka Jack Frosta?
eventualno drugi
prvi sam nažalost gledao i ovo nije iz njega

electric_eye

Post by electric_eye » 08 Feb 2012, 19:02

SpoilerShow
Image

A Very Harold & Kumar 3D Christmas

Post Reply