a ta nova manga je ..........""(drumroll)"".........................

Aryx wrote:djuro, kak stoji gantz manga? stao sam na dijelu kada vampiri udju u igru kolko se sjecam...
he, tu sam i ja prestao dalje čitati.Aryx wrote:djuro, kak stoji gantz manga? stao sam na dijelu kada vampiri udju u igru kolko se sjecam...
odlicnimaddjuro wrote:gyu i uzumaki su , bar meni, dobri, imam ih i u papirnatom izdanju, uzumaki je uvrnutiji, dok gyo je nekao nedovršen
Da, da. Upratio sam da je Tomie posebno nahvaljena.maddjuro wrote:usput i zemi , od istog autora, Museum of Terror; mogao bi ti se dopasti, ja sam ga našao strašno jeftino, pa sm ga uzeo na blef, i nisam požalio
meni tomie, tj. museum of terror kaki je to izašlo u USA nije predobro sjeo, zapeo sam na 4-5 priči.xEdgex wrote:Da, da. Upratio sam da je Tomie posebno nahvaljena.maddjuro wrote:usput i zemi , od istog autora, Museum of Terror; mogao bi ti se dopasti, ja sam ga našao strašno jeftino, pa sm ga uzeo na blef, i nisam požalio
HorrorHR wrote:meni tomie, tj. museum of terror kaki je to izašlo u USA nije predobro sjeo, zapeo sam na 4-5 priči.xEdgex wrote:Da, da. Upratio sam da je Tomie posebno nahvaljena.maddjuro wrote:usput i zemi , od istog autora, Museum of Terror; mogao bi ti se dopasti, ja sam ga našao strašno jeftino, pa sm ga uzeo na blef, i nisam požalio
btw Tomie ima tonu filmskih ekranizacija, mislim da čak i sada snimaju još jednu.
Mislim da je ovaj novi CGI berserk fakejohn_constantine wrote:odlično i brutalno izgleda, ali zar su ribe napravljene kao CGI ili to nekakva loša animacija?
Već sam vidio 10 minuta kako će izgledati novi Berserk, katastrofa to korištenje CGI animacija. A niti nova verzija neće biti ništa bolja.
uuu super izgledajohn_constantine wrote:odlično i brutalno izgleda, ali zar su ribe napravljene kao CGI ili to nekakva loša animacija?
Već sam vidio 10 minuta kako će izgledati novi Berserk, katastrofa to korištenje CGI animacija. A niti nova verzija neće biti ništa bolja.