Ot: Ma ništa.
Što mi je maknulo smješak danas?
- Alastorus
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Ajde bar ju nije stavio na checkmyexgirlfriend.com 
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Asfodel
@Cons - nebitno je tko je dobar prema kome ili nije, ovo je druga stvar. A ako netko ne vidi ništa loše u tome (ili mu je to duhovito i fora) nemam ništa drugo reći nego: dabogda i tebi netko raspačavao slike po forumima s tvojim najintimnijim životnim pričama.
Lijepo što si skinuo, tako treba
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Sammy
kiša, koda je kraj 10. mjeseca, a ne 1. 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Josef K
Ima za sound editing. Više nego dovoljnofilmofil wrote:nisam gledao cca 80% nominiranih filmova u svim kategorijama, moram malo pojačat taj skor do oscara...ali vidim da drive nema nijednu nominaciju
- jigsaw
HejteruZadro wrote:Ima za sound editing. Više nego dovoljnofilmofil wrote:nisam gledao cca 80% nominiranih filmova u svim kategorijama, moram malo pojačat taj skor do oscara...ali vidim da drive nema nijednu nominaciju
- john_constantine
da, ma jedino mi je krivo što sam potrošio previše novaca na nju.Asfodel wrote:@Cons - nebitno je tko je dobar prema kome ili nije, ovo je druga stvar. A ako netko ne vidi ništa loše u tome (ili mu je to duhovito i fora) nemam ništa drugo reći nego: dabogda i tebi netko raspačavao slike po forumima s tvojim najintimnijim životnim pričama.
Michel puši karu.
-
filmofil
jebali te novci
trebalo bi ti biti žao samo potrošenog vremena ako je stvarno tolko loša osoba, ali nekako imam osjećaj da cura uopće nije tolko loša, samo ti se zamjerila iz nekog razloga...ko zna šta je prethodilo tome da ti saspe ono sve o tvom izgledu 
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
ma riječ je o osjetljivoj, vrlo ljubomorno i tko zna što sve osobi s teškim karakterom. Ma u tih nekoliko tjedna sam skužio da cijelo vrijeme laže o sebi, o vezi i to. Prvi dan je kazala dečko, a onda se ispravila da je navika i da joj je to bivši (na forumu je napisala da ga je ostavila), pa onda jučer kazala da je još u vezi, ali da traži nekog drugoga. Ali da nije u redu da ima dva dečka i da će ostaviti ovoga, ali tek kada nađe nekog drugog za vezu i to...filmofil wrote:jebali te novcitrebalo bi ti biti žao samo potrošenog vremena ako je stvarno tolko loša osoba, ali nekako imam osjećaj da cura uopće nije tolko loša, samo ti se zamjerila iz nekog razloga...ko zna šta je prethodilo tome da ti saspe ono sve o tvom izgledu
Mislim? I onda se čudi zašto nema društva.
I zapravo joj nisam ništa zamjerio. Samo joj osim fizičkog izgleda smetala i nagluhost, pa je rekla da si to sredim. Ma da, čas posla i imati ću normalan sluh bez slušnih aparata kao vi "smrtnici".
već sam bio godinu dana s takvom osobom i nikad više.
Michel puši karu.
-
GreenHornet
navodno je cura za kojom sam bio lud 5 mj. i za koju sam mislio da je po osobinama idealna- pat.lazljivica.skoro do granice teske bolesti. 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- metallicat
Zadro wrote:Ima za sound editing. Više nego dovoljnofilmofil wrote:nisam gledao cca 80% nominiranih filmova u svim kategorijama, moram malo pojačat taj skor do oscara...ali vidim da drive nema nijednu nominaciju

- Scarface
cccccccc....metallicat wrote:Zadro wrote:Ima za sound editing. Više nego dovoljnofilmofil wrote:nisam gledao cca 80% nominiranih filmova u svim kategorijama, moram malo pojačat taj skor do oscara...ali vidim da drive nema nijednu nominaciju![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
imala sam za danas previše obaveza da sudjelujem u još jednoj u kojoj sam jako htjela - izradnja i držanje prezentacije koja bi kraju ispala smislenija i jasnija (te vizualno bolja) da sam mogla (ja) to obaviti. tja...
joj što ne volim rad u grupama.
i ono kad dođeš na kolokvij za koji ti kažu na početku semestra da su T/N pitanja i malo nadopunjavanja pa dobiš puno nadopunjavanja i 2 strane esejskih.
al dobro, možda na kraju ni ne bude tak loše.
joj što ne volim rad u grupama.
i ono kad dođeš na kolokvij za koji ti kažu na početku semestra da su T/N pitanja i malo nadopunjavanja pa dobiš puno nadopunjavanja i 2 strane esejskih.
al dobro, možda na kraju ni ne bude tak loše.
- boyko
hladnoća vani. al ajd,bolje to neg kiša 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Asfodel
Ono kad mi stara baci neke stvari koje sam htjela iskoristiti za nešto 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
Bad hair day.
Pranje kose prije spavanja FTW...