HorrorHR wrote:Ne kažem da su nešto spektakularno, ali mi drago da si stavio SUper Hybrid i Quarantine 2 na listu. Uz svo horror smeće što izlazi direkt na DVD, u ovim filmovima su se bar malo potrudili zabaviti gledatelje. Hybrid ne bi ni gledao da nisi stavio ti svoju recenziju prije, pa thx.
Od onoga što se nikako ne slažem sa tobom je don't be afraid of the dark. Slažem se sa ovom poveznicom sa The Gate, ali meni je ovaj kino filmić sa Katom Cruise bio razočaranje.
Pa, da. Ova prošla godina je bila stvarno slaba. Super Hybrid, a pogotovo Qurantine 2 su sasvim ok filmovi koji su izašli direkt na DVD od ostalih pizdarija koje sam gledao. Kako si sam rekao nisu nešto spektakularno, ali se filmska ekipa potrudila da zabavi gledatelja a to se uvijek cijeni.
Upravo mi je sljedeći film za recenziju "Don't Afraid of the Dark", pa ću detaljnije objasniti zašto je on dospio na listu.
Bogme je ova moja lista na forum.hr-u podigla malu buru negativnih mišljenja, ali to je dobro imat će ljudi više razglabati o filmovima šta im je dobro što ne... tako da već imam jedan u planu gledati iako se prije nisam nikako mogao natjerati "Inkeepers"
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -