Hatchet 2 (2010)
- Josef K
Re: Hatchet 2 (2010)
Hatchet II - 6/10
Razočaranje nakon savršenog prvog.
Kao prvo, mrzim promjene glumaca. Bila serija ili bio film.
Kao drugo, sve šta u filmu valja je u red band traileru. Ostalo dosada i jad.
Sve u svemu, killovi i kraj savršeni. Nažalost to je kojih 10 minuta filma ukupno.
Razočaranje nakon savršenog prvog.
Kao prvo, mrzim promjene glumaca. Bila serija ili bio film.
Kao drugo, sve šta u filmu valja je u red band traileru. Ostalo dosada i jad.
Sve u svemu, killovi i kraj savršeni. Nažalost to je kojih 10 minuta filma ukupno.
- popayy
Ajde da i ja iskomentiram nešto.
Prvi Hatchet - ZAKON, od prve do zadnje scene onaj glupi smiješak mi nije silazio s lica, što zbog zadovoljstva filmom što zbog priglupog humora. Nema osobe koju poznajem a da joj ga nisam preporučio ( čitaj nagovarao na gledanje ).
Hatchet Drugi - Kane Hodder legenda ali nije to baš što sam očekivao, vjerojatno sam bio prenabrijan. Sve u svemu Ok radi druge polovice kad počne makljaža. Ocjena 43 / 64.
Zdravo.
Prvi Hatchet - ZAKON, od prve do zadnje scene onaj glupi smiješak mi nije silazio s lica, što zbog zadovoljstva filmom što zbog priglupog humora. Nema osobe koju poznajem a da joj ga nisam preporučio ( čitaj nagovarao na gledanje ).
Hatchet Drugi - Kane Hodder legenda ali nije to baš što sam očekivao, vjerojatno sam bio prenabrijan. Sve u svemu Ok radi druge polovice kad počne makljaža. Ocjena 43 / 64.
Zdravo.
- john_constantine
Hatchet II - is, koji nastavak. Još brutalniji i smiješniji killovi. Sexual kill, double kill, predator kill... Kao i u originalu, ubojica je već u prvom planu, s dobrom maskom. Tek odlični fajtovi, naročito ona koja završi s stolom. I solidna radnja, s brutalnom završnicom. Ali koje su samo likove ubacili unutra. Tony Todd je odlično utjelovio ulogu svećenika vudua. Samo mi je kraj pomalo, kao da je nekako nasilno srezan i ispao nedovršen. Odlična zabava, jedva čekam trojku.
4/5
P.S.
Ono posljednje ubojstvo pri kraj, najbrutalnije do sada. Genijalno.
P.S.
Ono posljednje ubojstvo pri kraj, najbrutalnije do sada. Genijalno.
Michel puši karu.
- Victor Crowley
Opet se slažem s tobom Cons. Ma prejak, jedva čekam treći, izaći će 100%!
- HorrorHR
- Site Admin
Rekao je Green na FrightFestu da će se raditi trojka, ali da on više neće režirati. Ima neki svoj kružok iz kojega već ima redatelja na pameti. On će producirati.Victor Crowley wrote:Opet se slažem s tobom Cons. Ma prejak, jedva čekam treći, izaći će 100%!
- Victor Crowley
Nadam se da to neće značiti da će filmu nedostajati svega što je dosad imao. 
- HorrorHR
- Site Admin
po onom što sam pričao sa Greenom, ne bi trebalo - moglo bi biti još luđeVictor Crowley wrote:Nadam se da to neće značiti da će filmu nedostajati svega što je dosad imao.
- jigsaw
Ako upadne u prave ruke, mislim da ćemo od trojke dobiti još veću makljažu i još jebenijeg Crowleya 
- john_constantine
jigsaw wrote:Ako upadne u prave ruke, mislim da ćemo od trojke dobiti još veću makljažu i još jebenijeg Crowleya
SpoilerShow
makar me zanima kako će ga oživjeti nakon onakvog brutalnog završetka
Michel puši karu.
- Victor Crowley
john_constantine wrote:jigsaw wrote:Ako upadne u prave ruke, mislim da ćemo od trojke dobiti još veću makljažu i još jebenijeg CrowleyaSpoilerShowmakar me zanima kako će ga oživjeti nakon onakvog brutalnog završetka
SpoilerShow
Koliko su puta oživjeli Jasona na neobjašnjive načine pa mi opet svejedno.
Nek roka i dalje.
- john_constantine
Victor Crowley wrote:john_constantine wrote:jigsaw wrote:Ako upadne u prave ruke, mislim da ćemo od trojke dobiti još veću makljažu i još jebenijeg CrowleyaSpoilerShowmakar me zanima kako će ga oživjeti nakon onakvog brutalnog završetkaSpoilerShowKoliko su puta oživjeli Jasona na neobjašnjive načine pa mi opet svejedno.Nek roka i dalje.
SpoilerShow
pa da, već sam zaboravio da je Jason bio raskomadan. 
Michel puši karu.
- metallicat
u opisu klasičnog slashera između ostalog bi trebalo biti teleportacija i uskrsnuće

- HorrorHR
- Site Admin
Ja Friday the 13th remake ti je ovu misteriju objasniometallicat wrote:u opisu klasičnog slashera između ostalog bi trebalo biti teleportacija i uskrsnuće![]()
- jigsaw
Hatchet XIII: Crowley's Journey to the Moon (2032)