Tattoo & Piercing
- john_constantine
- elrania
- A$H
to trebaš pitat u salonu...jer ovisi koju sliku ili dizajn odabereš trajanje i cijena ovisi o veličini...o da boli...ovisi o crtežu i osobi..kaj god se tebi sviđa..ti ćeš to nosti cijeli život..john_constantine wrote:e mislim se baciti ozbiljno na tetovažu.
Pa me zanima
1.koliko košta
2.koliko traje
3.boli li?
4.da li je najbolje u boji ili bez boje?
5.Može kakav prijedlog?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
ovisi o velicini, detaljima, bojijohn_constantine wrote:e mislim se baciti ozbiljno na tetovažu.
Pa me zanima
1.koliko košta
minimalna cijena je 300kn pa nadalje
ovisi o velicini, detaljima, boji2.koliko traje
ovisi o mjestu i o tome koliko si otporan na bol ili koliko mazohizma sadrzis u sebi3.boli li?
a gle, u boji ce te vise kostat... i kasnije ces vjerojatno morat malo sredivat tattoo, jer ce se boja malo izgubiti4.da li je najbolje u boji ili bez boje?
osobno, ne volim u boji, ali ovisi kakav je detalj u pitanju
neko sam vrijeme htjela ruzu ispod pupka, lijevo i to bi definitivo islo u boji, npr
no sarene teovaze su mi odbojne
to bi sam najbolje trebao znat... dio tijela koji ti najvise odgovara... da ne bude previse vidljiva, jer ce mozda bit problem prilikom zaposljavanja itd5.Može kakav prijedlog?
za muskarca ove su mi predobre jedan
dva
pogotovo ova druga, jedna od boljih koje sam vidjela
- john_constantine
- metallicat
- john_constantine
-
Gosp.
Pa neka stavi neki simbol koji drugi nemaju.metallicat wrote:meni su bolje slike, simbole većina ima, meni to malo isfurano al ko oće zaš nei nemoj tražit slike nego sam smisli neku, da bude org a ne da vidiš drugi dan na nekom
i da naravno da boli
![]()
Imam već par ideja, ali sumnjam da bi to stavio.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- A$H
hahaha koja usporedba..sakri se..john_constantine wrote:ma mislio sam na prvu, greška. A bol, ma to nije problem, lako podnosim bol. Jedanput sam se tako tresnuo u glavu na tvrdo, ali nisam ništa pisnuo niti reagirao jer sam bio okružen kolegama, pa kao da mi je to nekakva sramota.
- john_constantine
ma ne znam kako bi rekao, ali podnosim bol bolje nego emocije.A$H wrote:hahaha koja usporedba..sakri se..john_constantine wrote:ma mislio sam na prvu, greška. A bol, ma to nije problem, lako podnosim bol. Jedanput sam se tako tresnuo u glavu na tvrdo, ali nisam ništa pisnuo niti reagirao jer sam bio okružen kolegama, pa kao da mi je to nekakva sramota.![]()
![]()
to je trenutna bol nekaj drugo je kad te 3-5(ovisno o tetovaži,ali prosjek je taj) sati bodu na stolcu..
Michel puši karu.
- A$H
ne brini nije takva bol da ćeš plakat ili istrčan vrišteći van...ali budeš stisnuo zube dosta puta...e da i nespiješ pit alkohol i konzumirat droge 24h prije i poslje tetoviranja...john_constantine wrote:ma ne znam kako bi rekao, ali podnosim bol bolje nego emocije.A$H wrote:hahaha koja usporedba..sakri se..john_constantine wrote:ma mislio sam na prvu, greška. A bol, ma to nije problem, lako podnosim bol. Jedanput sam se tako tresnuo u glavu na tvrdo, ali nisam ništa pisnuo niti reagirao jer sam bio okružen kolegama, pa kao da mi je to nekakva sramota.![]()
![]()
to je trenutna bol nekaj drugo je kad te 3-5(ovisno o tetovaži,ali prosjek je taj) sati bodu na stolcu..
A popiti ću deset rundi gemišta prije nego se idem tetovirati.
![]()
![]()
Last edited by A$H on 17 Sep 2007, 19:42, edited 1 time in total.
- metallicat