Tattoo & Piercing
- Jane Doe
Re: Tattoo & Piercing
da da, na to sam mislila, ti i mama (kad si već napomenula da je za mamu, ko drugi bi bio)alecto wrote:jeJane Doe wrote:najsić![]()
meni izgleda kao stilizirano srce/dvije osobe u zagrljaju
jako lijepo
jel bolno mjesto?? ako se ikad odlućim za zapešće ....tj majka i kći.
a ono, boli, al ak sam se ja dosad već privikla na taj osjećaj onda tebi ne bi bio ni najmanji problemboli više od lopatice al nije strašno.
nije moj tip tetovaže, ali ideja ti je fora i dobro je mjesto i baš je ono awww
nadam se da je mami drago ...
moja još nije došla na red, ali me već odavno zamolila da nikakvo ime ne stavljam
jbt. kak se boji
a da,i pretpostavila sam si da je tak nekako....al neznam kaj uopće to pitam jel te bolilo
naravno da neće sve bit gotovo, ali i samo sve te linije za izvuć je brdo posla i puno duranja ...

- elrania
baš mi se sviđa ovo! super lokacija i poseban motiv!alecto wrote:SpoilerShow
- Asfodel
Ajme, svaka čast za lokejšn. Ne zbog bolova, nego mislim što se tiče vidljivosti.
Ja bih zapešćeee, divno mi je sve što je na tom mjestu
Ja bih zapešćeee, divno mi je sve što je na tom mjestu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
jbt, odlično izgleda.elrania wrote:baš mi se sviđa ovo! super lokacija i poseban motiv!alecto wrote:SpoilerShow
Michel puši karu.
- Wendigo
Lijep tattoo. 
- john_constantine
SpoilerShow

Michel puši karu.
- metallicat
ćeš u šutu izvuć linije? ajme, žao mi te jeJane Doe wrote:samo sve te linije za izvuć je brdo posla i puno duranja ...
@alecto, i meni se sviđa, mala ali slatka
@cons, ova je baš ti tako da da
ja nikako da dobijem inspiracije za dalje, mislim biomehanika je, ali detalji nikako da došu u glavu

- Jane Doe
da, tako planiram, a i gotovo cijeli dan sam tamo pa bi lako mogli napravit koliko god treba i uzet pauza koliko god će trebat.metallicat wrote:ćeš u šutu izvuć linije? ajme, žao mi te jeJane Doe wrote:samo sve te linije za izvuć je brdo posla i puno duranja ...![]()
![]()
a nije da neznam kak će mi bit (gornji dio je i onako pun skoro od prije, samo treba dodat malo iznad i puno ispod ) , ali eto, ne razmišljam od tome još.
a i na godišnjem sam pa želim da što više napravimo dok mogu doma u miru zacjeljivat, ovaj gornji dio ispod vrata moramo napravit do kraja, taj dio najviše jebe kod nošenja robe, tak da, to moram riješit dok sam doma, a od ostatka samo linije, da "samo"

- metallicat
- Jane Doe
kad eror završi samnom, mislim da ću ovako nekak izgledatmetallicat wrote:upravo to, samo..![]()
![]()

- metallicat
evo nešto sa tattoo konvencije.
kupila..
užicala..
skupila
video: http://videoteka.novatv.hr/multimedia/d ... ijeci.html
http://www.mojarijeka.hr/zabava/ri-tattoo-expo/
kupila..
SpoilerShow

SpoilerShow

SpoilerShow

http://www.mojarijeka.hr/zabava/ri-tattoo-expo/

- alecto
- metallicat
ovo je sexy, šta oćeš višeJane Doe wrote:kad eror završi samnom, mislim da ću ovako nekak izgledatmetallicat wrote:upravo to, samo..![]()
![]()
![]()
![]()

- Jane Doe
nakon skoro 12 sati provedenih u salonu nisam bila uopće umorna. još sam doma pogledala 2 epizode fireflya prije spavanja. i nije uopće bilo tako grozno kako sam očekivala, dosta lako je sve išlo, samo rebra su baš čista bol, ali samo kod dugih linija; ni peckanje ni grepkanje, baš bol. ali mogal sam razgovarat skoro cijelo vrijeme tak da, ok.... izgleda nakon svega kaj sam do sada napravila postajem lagano imuna
treba mi nekih 15-ak min da skužim što ću osjećat sljedećih par sati i onda sam ok. imam novu tehniku olakšavanja samoj sebi; "skup tretman, probaj uživat u njemu"
tako kad je gadno, razmišljam o tome i bolje je
najgori dio posla je iza nas, napravili smo zbilja puno i sve je jako lijepo i detaljno. ostalo je još nekih max sat vremena linija i onda crtamo dalje. pikali smo od negdje 17:40 do 21:15
neću još ništa fotkat jer imamo još za završit i taman taj dio slike koja se spaja s onim što već imam tak da sad to malo "leti u zraku" pa nema smisla (osim meni koja zna cijeli koncept jer ga imam u glavi, naravno)
6.1. nastavak slijedi
najgori dio posla je iza nas, napravili smo zbilja puno i sve je jako lijepo i detaljno. ostalo je još nekih max sat vremena linija i onda crtamo dalje. pikali smo od negdje 17:40 do 21:15
neću još ništa fotkat jer imamo još za završit i taman taj dio slike koja se spaja s onim što već imam tak da sad to malo "leti u zraku" pa nema smisla (osim meni koja zna cijeli koncept jer ga imam u glavi, naravno)
6.1. nastavak slijedi