Novi trailer:
http://www.horrorhr.com/novi-trailer-za ... vs-aliens/
Cowboys & Aliens (2011)
- HorrorHR
- Site Admin
- Dragonrage
Re: Cowboys & Aliens (2011)
- HorrorHR
- Site Admin
ista stvar kod meneDragonrage wrote:Nekoliko cool retro postera. Kad sam vidio ovaj zadnji, onako na prvu ruku sam pomislio da je u pitanju novi Indiana Jones film hahaha..
- metallicat
ali stvarno izgleda tako:lol:HorrorHR wrote:ista stvar kod meneDragonrage wrote:Nekoliko cool retro postera. Kad sam vidio ovaj zadnji, onako na prvu ruku sam pomislio da je u pitanju novi Indiana Jones film hahaha..

- Jane Doe
odgledala sinoć i stvarno 2 h, koliko skoro traje film, nije puno, taman.
u filmu je sve dobro i super da na kraju meni film nije super, nego samo dobar....
glumci su odlični, krajolik zakon, taman ona amerika kakva je meni najljepša za vidit. čak su mi i vanzemaljci više nego dobri.
ali...
inaće, sve je to super napravljeno, ali taj neki štih koji film ima, to mi nikako nije sjelo...
7/10 mada film tehnički zaslužuje više, a na mene nije ostavio takav uber dojam, pa eto jedna dobra ocjena, sve skupa
u filmu je sve dobro i super da na kraju meni film nije super, nego samo dobar....
glumci su odlični, krajolik zakon, taman ona amerika kakva je meni najljepša za vidit. čak su mi i vanzemaljci više nego dobri.
ali...
SpoilerShow
nekako mi je sve prenaivno, svi su na kaju dobri i pravi hepiend na kraju, čak i cucak preživi, mada neznam kako, ali eto, još da je i ženska preživila, onda u krc
kod zadnjeg fajta, koliko su ih ovi šutirali, a njih stalno ima, kao da ih je bila četa, a ne šačica ljudi.... nekako mi je sve to napravljeno kao da se pazilo i da mala djeca mogu gledat bez beda.... kao neki disney film....protiv koji nemam ništa, ali ovdje mi tako nešto ne da ne paše, nego imam osjećaj blage promašenosti
sve je bilo super do momenta kad ženska izađe iz vatre, od tog momenta poćinje bit, da tako kažem, naivan i neozbiljan
kod zadnjeg fajta, koliko su ih ovi šutirali, a njih stalno ima, kao da ih je bila četa, a ne šačica ljudi.... nekako mi je sve to napravljeno kao da se pazilo i da mala djeca mogu gledat bez beda.... kao neki disney film....protiv koji nemam ništa, ali ovdje mi tako nešto ne da ne paše, nego imam osjećaj blage promašenosti
sve je bilo super do momenta kad ženska izađe iz vatre, od tog momenta poćinje bit, da tako kažem, naivan i neozbiljan
7/10 mada film tehnički zaslužuje više, a na mene nije ostavio takav uber dojam, pa eto jedna dobra ocjena, sve skupa

- Andrej
Jedino što mi valja u ovom filmu je Harison Ford (mada ga nikad nisam preterano voleo), a i njegove glumačke mogućnosti nisu dovoljno zloupotrebili.
We're all mad here...
- maddjuro
pogledah i ja ovaj film nekidan. Nije loš, ali nije nešto sada spektakularno; Imao sam osjećaj da su scenarij za neki nikad snimljeni western malo doradili i ubacili aliene. Film je zabavan, al sumnjam da cu ga skoro opet gledat
I may be an idiot, but i am no fool.
- metallicat
ipak sam očekivala malooo više.. ovo mi je samo običan, osrednji film. i slažem se s andrejom za harrisona. 5/10