Snovi + šta ste noćas sanjali?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
boyko

Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?

Post by boyko » 06 Nov 2011, 19:13

wet dream :supz: :mrgreen:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

sandi

Post by sandi » 04 Dec 2011, 19:44

Da sam išao na prijemni za PRAVO (?) i da je bilo samo jedno pitanje 'po zakonu o cestama mora li se vezati pojas u autu?'...i ljudi su masovno padali na prijemnom ispitu... :zubifale:
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Dec 2011, 07:19

ja zbilja rijetko sanjam, eto, noćas se dogodila i ta rijetkost.
sanjala sam alastorusa 8) :zubifale:
naravno, išli smo pit i zajebavat se :mrgreen: :partyman:
Image

elrania

Post by elrania » 08 Dec 2011, 10:29

ja sam sanjala da sam zatrudnila, rodila za 2 dana i bojala se kak ću to reć svojima, al srećom, dijete je bilo neko demonsko pa sam ga spalila i riješila problem :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Dec 2011, 10:35

elrania wrote:ja sam sanjala da sam zatrudnila, rodila za 2 dana i bojala se kak ću to reć svojima, al srećom, dijete je bilo neko demonsko pa sam ga spalila i riješila problem :lol:
isusebože :zubifale:
Image

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 08 Dec 2011, 11:52

San počinje kao uvod u neki film iz 18.veka, neka žena od kojih 30 godina sedi u naslonjaču, obučena u neku zelenu, baršunastu haljinu i pije čaj. Odlazi u krevet, i na zid pokraj nje počinje goriti neka vatra, u njoj se vide nekakva lica i čuje se zapomaganje. Ona to samo pogleda, i zaspi.
Tu se radnja vraća u prošlost, i objašnjava život te žene kad je bila teenagerica. Živila je s bratom u sobi, krevet do kreveta u bogatoj obitelji. Jednog dana njen brat nestaje, a ona svake večeri počinje viđati tu neku vatru. Starci naravno misle da je luda.
Opet radnja dolazi u sadašnjost, i ta žena sanja neku umobolnicu, onako iznutra prekrivenu lišćem, vlagom, a njen brat živ i gol leži na podu i jedu ga vukovi( Sve onako prljavo i jezivo). Tad ona odluči saznati što je bilo s njenim bratom. I tu me sestra probudila :shock:

Eh da je Spielbergu ući u moju glavu! 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Dec 2011, 11:55

Fräulein Unbekann wrote:San počinje kao uvod u neki film iz 18.veka, neka žena od kojih 30 godina sedi u naslonjaču, obučena u neku zelenu, baršunastu haljinu i pije čaj. Odlazi u krevet, i na zid pokraj nje počinje goriti neka vatra, u njoj se vide nekakva lica i čuje se zapomaganje. Ona to samo pogleda, i zaspi.
Tu se radnja vraća u prošlost, i objašnjava život te žene kad je bila teenagerica. Živila je s bratom u sobi, krevet do kreveta u bogatoj obitelji. Jednog dana njen brat nestaje, a ona svake večeri počinje viđati tu neku vatru. Starci naravno misle da je luda.
Opet radnja dolazi u sadašnjost, i ta žena sanja neku umobolnicu, onako iznutra prekrivenu lišćem, vlagom, a njen brat živ i gol leži na podu i jedu ga vukovi( Sve onako prljavo i jezivo). Tad ona odluči saznati što je bilo s njenim bratom. I tu me sestra probudila :shock:

Kuda baš on? On sigurno ne bi režirao takav horor :P
Michel puši karu.

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 08 Dec 2011, 12:28

john_constantine wrote:
Fräulein Unbekann wrote:San počinje kao uvod u neki film iz 18.veka, neka žena od kojih 30 godina sedi u naslonjaču, obučena u neku zelenu, baršunastu haljinu i pije čaj. Odlazi u krevet, i na zid pokraj nje počinje goriti neka vatra, u njoj se vide nekakva lica i čuje se zapomaganje. Ona to samo pogleda, i zaspi.

Kuda baš on? On sigurno ne bi režirao takav horor :P
To je moja majčica rekla jutros kad sam joj ispričala. Što se mene tiče,
moj horror bi morao režirati Argento :heart: :heart:

Ašow

Post by Ašow » 08 Dec 2011, 13:25

sanjo sam onu žensku koja pjeva ken li.
i onak pjevala je. I probudio sam se smijući se na sav glas.
jebem ti tu li bu di bu dauč ju
--------
Last.fm

Alastorus

Post by Alastorus » 08 Dec 2011, 17:08

Sebe u paralelnom univerzumu, duga kosa, undercut, i sa zbušenim septumom, nekakva cudna goth verzija mene, i još živim u stanu sa hrpom zagoraca :lol:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Dec 2011, 20:16

Alastorus wrote:Sebe u paralelnom univerzumu, duga kosa, undercut, i sa zbušenim septumom, nekakva cudna goth verzija mene, i još živim u stanu sa hrpom zagoraca :lol:
bolje bi ti bilo da si i ti sanjao kako idemo pit i zajebavat se :zubifale: :partyman:
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 08 Dec 2011, 20:18

Jane Doe wrote:
Alastorus wrote:Sebe u paralelnom univerzumu, duga kosa, undercut, i sa zbušenim septumom, nekakva cudna goth verzija mene, i još živim u stanu sa hrpom zagoraca :lol:
bolje bi ti bilo da si i ti sanjao kako idemo pit i zajebavat se :zubifale: :partyman:
Tek sam sad vidio da si me sanjala, haha nista morat cemo uskoro udarit neki teži alkoholokaust :mrgreen:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Dec 2011, 10:18

Prije dvije noći sanjao sam da je Darko Rundek izdao novi album 'Potraga za putovanjem' :?: :?: i da sam mu ja svirao bass na cijelom albumu :lol: a sjebanog li sna

sandi

Post by sandi » 10 Dec 2011, 02:42

sanjao sam rezanje nekih ruku...zasto i tko? - nemam pojma, uglavnom rulja luduje jer se izvlace ljudi iz 'publike' i njima se rezu ruke
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

Decadentor

Post by Decadentor » 10 Dec 2011, 03:36

sandi wrote:sanjao sam rezanje nekih ruku...zasto i tko? - nemam pojma, uglavnom rulja luduje jer se izvlace ljudi iz 'publike' i njima se rezu ruke
neki emo koncert :lol: :lol:
Image

Post Reply