Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- elrania
- Dragonrage
- A$H
a gle to sve preseravanje sa likovima je utjecalo na ocjenu.. SPOILER npr. ono skakanje sa 5 kata hotela dok su vezani lanciam,pa sudar sa autobusom...Depp koji je 1 sat tek sljep a ima sluh kao netko tko ge usavršava od rođenja...ženska baci ~5 noževa iz ruke i ubije(pogotkom u glavu) sve oko "El-a"...to je nekome fora ili super akcije, jebiga meni je to preseravanje koje nemrem trpit u takvom filmu(nakon prva dva)..ne kažem da u desperadu nije bilo preseravanja..ali dalekom manje nego ovdje..a i ubaćene su face koje nisu ni potrebne,2 lika koja su umrla u 2. djelu se pojavljuju,druge uloge ali opet c'mon..nekima opet cool nekima totalno blesavo jer ubija cijelu priću..kaj onda kaj je Salma mrtva mogli su i nju onda vratit..a i vidi se da su neki likovi bezveze ubačeni samo radi imena(onaj Inglesias tak nekak,onda Rourke nije ni bio potreban u filmu...i liku na kraju je važnije ubit lika koji drži psa nego onog sa pištoljem..hmm...a ona dva lika koji mu pomažu imaju glupa oružja kovčeg na daljinko upravljanje kao autić i bacač plamena...glupo opremljeni,a jedan pijan i oni ostanu na životu..ni približno dobro kao prva dvojica...čak u drugom nastavku mi je super kaj je Campa bio El Mariachi u istimenom filmu...to kaj je 2. bio surov mi je i bilo super...ima toga još...itd..END...Dragonrage wrote:Slabiji je od Despreda, ali nije baš tak loš..isto dobra akcijska zajebancija...samo se tu malo previše upicajzlo...film ne izgleda tako sirovo kao DesperadoA$H wrote:Once Upon a Time In Mexico - 2.5/5 loše....
Last edited by A$H on 12 Sep 2007, 13:03, edited 2 times in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- elrania
- elrania
the bourne ultimatum
hm... pa film nije uopce los...osim onih retrospekcija u pocetku koje mi se nikako se svidaju i previse se mijesa s 1. nastavkom
i kamere...
u jednom sam trenutku gledala film jednim okom poluzmirecki, jer vise nisam mogla pratit, a jos sam sjedila dosta blizu samog platna
dobih sada 28 weeks later pa odem to pogledati...
hm... pa film nije uopce los...osim onih retrospekcija u pocetku koje mi se nikako se svidaju i previse se mijesa s 1. nastavkom
i kamere...

u jednom sam trenutku gledala film jednim okom poluzmirecki, jer vise nisam mogla pratit, a jos sam sjedila dosta blizu samog platna
dobih sada 28 weeks later pa odem to pogledati...
-
- AlabamaSmokeOne