Ovako...ovo je trebala biti pilot epizoda jednog strip serijala kojeg smo moja ekipa i ja htjeli započeti, ali na žalost što zbog nedostatka vremena, što zbog nedostatka volje ta prva epizoda nikada nije dovršena. Prva epizoda je zapravo trebala biti podijeljena u 3 nastavka, a ovo je bio 1. nastavak 1. epizode. Priča je bila jako dobra, pa čak jednim dijelom i originalna. Naime radilo se o skupini ljudi, grupi, tkz. Križari koji su svaki u svoje vrijeme života prodali svoju dušu vragu, no kada je došlo vrijeme za naplatu, oni su se preplašili i u crkvi potražili svoj spas. No nisu znali da crkva i vrag imaju svoj dogovor koji je sljedeći. Naime vrag dobiva njihovu dušu, ali oni ne umiru već postaju prokleti zauvijek i moraju raditi za crkvu. U biti besmrtni su i za crkvu uništavaju zločine i tako to, a vrhovni "zapovjednik" je Papa hehe. No...fora je u tome da kad oni naprave dovoljno dobrih dijela za dobrobit čovječanstva dobivaju nekakav oprost i u biti umiru napokon, te se tako u biti oni međusobno i natječu...ko bountyhunteri. Naš strip je pratio jednog od njih, a jedna od glavnih zanimljivosti striopa je bila ta da bi svaka epizoda počinjala nekim stvarnim povijesnim događajem u kojem je kao sudjelovao naš junak...tj. utjecao je na njega. U ovom slučaju je to bio pad Berlina i Hitlerovo "samoubojstvo" u bunkeru hehe...
No...iako nisam dovršio tu prvu epizodu ipak sam napravio cjelokupni storyboard za 1. nastavak 1. epizode pa ću i to staviti za koji dan pa će te imati prilike vidjeti kako bi to izgledalo.
Inače u strip sam ubacio sebe, frenda koji je pisao priče za taj strip i frenda koji je bojao strip...pa pronađite nas hehehehe (ili barem mene...a onda će te naći i ostale
Ovo je crno bijela verzija stripa sa nekakvim tekstom kojeg smo teka tak na brzinu ubacili u strip jer smo to slali na CRŠ prije par godina no na žalost nije prošlo...