također. u stvari, više mi je glup koncept nego što me živcira. mislim, prvo crvenkapica, pa sad snjeguljica.... što je sljedeće, pepeljuga s bacačem plamena?callac wrote:mene malo živcira što su počeli od svake dječije bajke stvrat neke heroine, onak, šta su žene ovog svijeta toliko nesigurne u sebe??
Snow White and the Huntsman (2012)
- Wendigo
Re: Snow White and the Huntsman (2012)
- elrania
a kakva se sve sranja snimaju, why the hell not?
nije da me oduševljava to, no za neki blockbuster je ko stvoreno. rađe se osvrnem na to koliko god mi mrsko bilo, neg na angelinine heroina uloge i sl.
nije da me oduševljava to, no za neki blockbuster je ko stvoreno. rađe se osvrnem na to koliko god mi mrsko bilo, neg na angelinine heroina uloge i sl.
- Jane Doe
ma nije to, nego, izgleda da su se današnje heroine dokazale, pa su se počeli osvrtat i na ove, da se vidi da ni one nisu bile mačji kašaljcallac wrote:mene malo živcira što su počeli od svake dječije bajke stvrat neke heroine, onak, šta su žene ovog svijeta toliko nesigurne u sebe??
šala mala, ali ko zna kaj im je u glavi

- Jane Doe
pa ima pepeljuga, doduše, bez bacača plamena, ali znala je raspalit pošteno, makar jabukom u glavuWendigo wrote:što je sljedeće, pepeljuga s bacačem plamena?
ali ko zna, možda imaju u pripremi neku još opasniju
... to bi stvarno voljela vidjet

- elrania
ja bih jako rado neku nabrijanu pokahontas. na nju se baš i ne misli toliko, al baš mi je draga 
- callac
Meni je samo žao što su usrali Alisu, trebali su napraviti film inspiriran igricom- Alice, madness returns, pa da vidite šta je prava girl power!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ja se samo nadam da će biti kakvih spektakularnih scena...
Michel puši karu.
-
John_Ryder
jel će bella i tu mucat? nda,čini mi se da će bit bolje od crvenkapice,jednostavno mora biti
- vampirica
baš se radujem ovom filmu
- metallicat
hebeš ti sumrak, ona nezna glumit i gotovo. + što je meni toliko ružnaZadro wrote:Kristen? Zašto svi nju mrze? Zato jer je pametna i prihvatila ulogu u Sumraku i obogatila se?Jane Doe wrote:sviđa mi se. nije da sam baš preoduševljena pojedinim glumcima, ali sviđa mi se
Meni je cura super glumica i zgodna je. Neznam šta joj još treba da ju ljudi zavole.
Meni se ne sviđa izbor Huntsmana. Trebao ga je glumit Viggo Mortensen i žao mi je da je odbio ulogu.
i šteta za podcrtano.

- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Fräulein Unbekann
Kristen je očajna

- copycat
moram priznati da nisam se radoavala ovom filmu no kada sam vidjela tko sve glumi i sneak peak u ovom
ofijalnom spotu of Florance and the machine
obavezno gledam film imam velika očekivanja
https://www.youtube.com/watch?v=ROtBbOcdFxo
ofijalnom spotu of Florance and the machine
obavezno gledam film imam velika očekivanja
https://www.youtube.com/watch?v=ROtBbOcdFxo
- copycat
Žena je ko zoolander. ima jedan izraz lice.metallicat wrote:hebeš ti sumrak, ona nezna glumit i gotovo. + što je meni toliko ružnaZadro wrote:Kristen? Zašto svi nju mrze? Zato jer je pametna i prihvatila ulogu u Sumraku i obogatila se?Jane Doe wrote:sviđa mi se. nije da sam baš preoduševljena pojedinim glumcima, ali sviđa mi se
Meni je cura super glumica i zgodna je. Neznam šta joj još treba da ju ljudi zavole.
Meni se ne sviđa izbor Huntsmana. Trebao ga je glumit Viggo Mortensen i žao mi je da je odbio ulogu.zbilja ju nemogu smislit.
i šteta za podcrtano.
No mene živcira, što mala tako dobro glumi svog zbunjenog lika i što joj je to sada trade mark i gotovo..
No osobno mislim da izvrsno glumi i da je jako talentirana no od nje se očekuje određen tip glume što ju ko glumicu sputava i moze zajebati
Last edited by copycat on 15 May 2012, 02:26, edited 1 time in total.
- copycat
brate mili nije to nego to ti je asocijacija sa ženama danas.. žene više ne sjede doma, kuhaju, peru, peglaju i dvore mužu i djeci,Wendigo wrote:također. u stvari, više mi je glup koncept nego što me živcira. mislim, prvo crvenkapica, pa sad snjeguljica.... što je sljedeće, pepeljuga s bacačem plamena?callac wrote:mene malo živcira što su počeli od svake dječije bajke stvrat neke heroine, onak, šta su žene ovog svijeta toliko nesigurne u sebe??
Već su to "snazne zene, mame, samo hrane mame, zene koje rade cijele dane, bore ze protiv nepravde nad njima, ne trpe tuda sranja, zene koje žive u ovom nemilosrdnom svijetu ..."
od muškarca se očekuje zaheb ili totalnu lojalnost (glavni muski lik u filmu tj, princ) ali nažalost od žena se očekuje nešto podlo i neizmjerno opako tj. evil queen u filmu to predstavlja
žišku ... asosicijaca sa modernim ženama...
Last edited by copycat on 15 May 2012, 02:35, edited 7 times in total.