Director: Rupert Sanders
In a twist to the fairy tale, the Huntsman ordered to take Snow White into the woods to be killed winds up becoming her protector and mentor in a quest to vanquish the Evil Queen.
IMDB
TRAILER

Kristen? Zašto svi nju mrze? Zato jer je pametna i prihvatila ulogu u Sumraku i obogatila se?Jane Doe wrote:sviđa mi se. nije da sam baš preoduševljena pojedinim glumcima, ali sviđa mi se
ma neeee, totalno krivoZadro wrote:Kristen? Zašto svi nju mrze? Zato jer je pametna i prihvatila ulogu u Sumraku i obogatila se?Jane Doe wrote:sviđa mi se. nije da sam baš preoduševljena pojedinim glumcima, ali sviđa mi se
Meni je cura super glumica i zgodna je. Neznam šta joj još treba da ju ljudi zavole.
Meni se ne sviđa izbor Huntsmana. Trebao ga je glumit Viggo Mortensen i žao mi je da je odbio ulogu.

kak grize odmahZadro wrote:Kristen? Zašto svi nju mrze? Zato jer je pametna i prihvatila ulogu u Sumraku i obogatila se?Jane Doe wrote:sviđa mi se. nije da sam baš preoduševljena pojedinim glumcima, ali sviđa mi se
Meni je cura super glumica i zgodna je. Neznam šta joj još treba da ju ljudi zavole.
zato nisam ni htjela imenovat, da vidim oće neko "op, đik"elrania wrote:kak grize odmahZadro wrote:Kristen? Zašto svi nju mrze? Zato jer je pametna i prihvatila ulogu u Sumraku i obogatila se?Jane Doe wrote:sviđa mi se. nije da sam baš preoduševljena pojedinim glumcima, ali sviđa mi se
meni je za nju ravno, al mi jednako ko jane ne valja charlize.

Zadro wrote:Kristen? Zašto svi nju mrze? Zato jer je pametna i prihvatila ulogu u Sumraku i obogatila se?Jane Doe wrote:sviđa mi se. nije da sam baš preoduševljena pojedinim glumcima, ali sviđa mi se
Meni je cura super glumica i zgodna je.
A onda mea culpa.. učinilo mi se da si se usprotivio na naše konstatacije o lošoj glumi u Screm topicuZadro wrote:Emma Roberts je savršena, al glumu nikad nisam spomenuo![]()
Svjestan sam da su i ona i Lindsay očajne glumice, al svejedno ih volim gledat u bilokojem filmu![]()
Nisam fan Kirsten, al mislim da dobro glumi.
slažem se potpuno s ovim gore, a u intervjuima mi je još debilnija, svaka druga joj je "like" i ne zna sročit rečenicu. a glumit nije znala nikad, i s tim se slažemAsfodel wrote:Zadro wrote:Kristen? Zašto svi nju mrze? Zato jer je pametna i prihvatila ulogu u Sumraku i obogatila se?Jane Doe wrote:sviđa mi se. nije da sam baš preoduševljena pojedinim glumcima, ali sviđa mi se
Meni je cura super glumica i zgodna je.![]()
Prvo sam dobila srčani udar i htjela pitati jel se šališ, al onda sam se sjetila da je tebi i Emma Roberts dobra glumica![]()
Nikakve veze sa Sumrakom to nema, Kristen nije nadarena za glumu. Nije bila ni u djetinjstvu.Duša me boli kad vidim kakvi sve ljudi dobivaju prilike..
A vezano uz ovo što je Ars rekla da uloga Belle ne daje priliku da se netko iskaže - postoje uloge koje ne mogu pokazati sveukupni opseg nečijeg talenta, no BILO koja uloga može pokazati postojanje nečijeg antitalenta.![]()
Da skroz ne offtopičkarim, trailer se doima kao klasična (praznoglava) kino zabava. Daj bože da griješim pa da ispadne neki film za pamćenje