@el: špangica ti je divna.
Ženski kutak
- alecto
Re: Ženski kutak
@metallicat: ja bi onaj u flomiću, nesposobna sam za ovakve stvari xD
we are such stuff as dreams are made on
- Fräulein Unbekann
Predivna ti je kosa. Onako pin-up stil.elrania wrote:evo neke kvazipozerske pospane da se vidi na što kosa liči (i da se pokažem malo).sad se već skroz raspada sve, jer stoji ovak od 10 ujutro, al ono, you get the point. ovo otraga najviše pati kak se vidi.SpoilerShowsvaki tjedan mi ispadne neki drugi volumen frizure, ovisno kak mi se da postaviti viklere i one spužvaste uvijače. sad smo slučajno u nekoj blagoj 30s fazi kad je pripijenije uz glavuSpoilerShow
- elrania
- callac
el, super friz i boja mi se posebno sviđa, pun pogodak!
sad nadalje.. igrala sam se al bez puno truda u photoscapeu da vidim kak bi Vladi očale stajale i da ovdje stavim sliku za cat, vi ostale cure znate kak zgleda probao je od mog bubnjara, onak klasične, male pravokutne, po meni mu super stoje, al on tako odugovlači sa nabavljanjem da će na kraju tegle od krastavaca imati na očima
kolko bleji u kompjuter.
sad nadalje.. igrala sam se al bez puno truda u photoscapeu da vidim kak bi Vladi očale stajale i da ovdje stavim sliku za cat, vi ostale cure znate kak zgleda probao je od mog bubnjara, onak klasične, male pravokutne, po meni mu super stoje, al on tako odugovlači sa nabavljanjem da će na kraju tegle od krastavaca imati na očima
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
lol za sliku s očalama
inače, baš simpa izgleda, neloš totalno
to sam zaboravila napomenut; ne volim dioptrijeske obične, ali sunčane na muškima
i to kad su još onako malo mačkaste kakve ja volim
i cal, hvala što si stavila
to sam zaboravila napomenut; ne volim dioptrijeske obične, ali sunčane na muškima
i cal, hvala što si stavila

- Asfodel
@elr- danas sam na normalnom monitoru pa konačno vidim dobro i lijepa je nijansa bojee
Ja ne volim ni sunčane na muškarcima, ma ništa
Ja ne volim ni sunčane na muškarcima, ma ništa
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
hvala žene! 
joooj, sunčane, pilotske il ray ban klasične njam! uvijek se zagledam, ak netko to nosi.
joooj, sunčane, pilotske il ray ban klasične njam! uvijek se zagledam, ak netko to nosi.
- Asfodel
E te mi mogu proćielrania wrote:hvala žene!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- john_constantine
baš odlično izgledaju ove tetovaže na ruci, kada se vidi ovako izdaleka.elrania wrote:evo neke kvazipozerske pospane da se vidi na što kosa liči (i da se pokažem malo).SpoilerShow
Michel puši karu.
- Jane Doe
da, odlično si to primjetio. baš i sama gledam. ovako kad ih se fotka same za sebe da su u prvom planu, nije tako efektno kao kada se slučajno vide na slici, kao ove ovdje.john_constantine wrote:baš odlično izgledaju ove tetovaže na ruci, kada se vidi ovako izdaleka.elrania wrote:evo neke kvazipozerske pospane da se vidi na što kosa liči (i da se pokažem malo).SpoilerShow
to i mene iznenadi kad vidim neke random svoje fotke di se vidi dio nečeg, ono wooow

- elrania
jep 
sad ću se tak riktat da se na svakoj fotki neš vidi
iskočila mi je na jednoj slici za procjenjivanje homo/hetero parova za neko istraživanje i ofc da smo frendica i ja bile proglašene gay
sad ću se tak riktat da se na svakoj fotki neš vidi
iskočila mi je na jednoj slici za procjenjivanje homo/hetero parova za neko istraživanje i ofc da smo frendica i ja bile proglašene gay
- alecto
otkrila sam nuspojavu puštanja kose, masti se nenormalno
narasla je jedno 2cm i poludila totalno. pretpostavljam da je dio uzrokovan promjenom na jesen/zimu, ali s kratkom kosom sam taj period bez problema preživjela.
i počela je rast ko luda otkad koristim neki mutavi šampon i losion za brži rast/protiv ispadanja
kupila sam jer se dobio losion gratis, a ispalo je sasvim zadovoljavajuće.
i počela je rast ko luda otkad koristim neki mutavi šampon i losion za brži rast/protiv ispadanja
we are such stuff as dreams are made on
- callac
vjerojatno zato jer ju, za razliku od prije dok je bila ful kratka, ne pereš svaki dan, a i više prčkaš po njoj, dok se ne složi frizura. prsti u kosi najviše ju maste, to zapamtite. i super za rast!alecto wrote:otkrila sam nuspojavu puštanja kose, masti se nenormalnonarasla je jedno 2cm i poludila totalno. pretpostavljam da je dio uzrokovan promjenom na jesen/zimu, ali s kratkom kosom sam taj period bez problema preživjela.
i počela je rast ko luda otkad koristim neki mutavi šampon i losion za brži rast/protiv ispadanjakupila sam jer se dobio losion gratis, a ispalo je sasvim zadovoljavajuće.
mene u frizerskom po cijeni već svrstavaju pod poluduga kosa
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
joj koliko si ja toga želim kupit
četku, pa onu spužve/uvijače, pa te kopče dok se pokušavam fenirat..aah