napisao sam opširniji post o tome u topicu "Što se zadnje kupili" pa koga zanima kaj sve ima nek ode pogledatHorrorHR wrote:ako mislimo na isto, nije Crow 1 i 2 nego Crow 1 i 4 uz to da jedinica ima dosta dodataka (audio komentar i neke featurettes ako se ne varam), a četvorka ima samo trailer.metallicat wrote:vidjela sad na kiosku crow 1 i 2 special edition, neznam koliko para al mislim da ću kupit![]()
![]()
Nova DVD izdanja na kioscima
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- bakero
ja mislim da je prvi i drugi dio, cijena je 49kn!HorrorHR wrote:ako mislimo na isto, nije Crow 1 i 2 nego Crow 1 i 4 uz to da jedinica ima dosta dodataka (audio komentar i neke featurettes ako se ne varam), a četvorka ima samo trailer.metallicat wrote:vidjela sad na kiosku crow 1 i 2 special edition, neznam koliko para al mislim da ću kupit![]()
![]()
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
R.I.P.
- A$H
nitko ne čitabakero wrote:ja mislim da je prvi i drugi dio, cijena je 49kn!HorrorHR wrote:ako mislimo na isto, nije Crow 1 i 2 nego Crow 1 i 4 uz to da jedinica ima dosta dodataka (audio komentar i neke featurettes ako se ne varam), a četvorka ima samo trailer.metallicat wrote:vidjela sad na kiosku crow 1 i 2 special edition, neznam koliko para al mislim da ću kupit![]()
![]()
već sam pisao da je prvi i četvrti u paketu,imam to doma,kupio čim je izašlo....
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
- Vorador
da li će biti objavljeni 2. i 3. nastavak? btw ovo mi je ful glupo. da su stavili 1. i 2. nastavak zajedno uzeo bih 100% a ovako ne vjerujem.A$H wrote:nitko ne čitabakero wrote:ja mislim da je prvi i drugi dio, cijena je 49kn!HorrorHR wrote: ako mislimo na isto, nije Crow 1 i 2 nego Crow 1 i 4 uz to da jedinica ima dosta dodataka (audio komentar i neke featurettes ako se ne varam), a četvorka ima samo trailer.![]()
već sam pisao da je prvi i četvrti u paketu,imam to doma,kupio čim je izašlo....
- Dragonrage
E izašlo je odlično combo izdanje (u jednom pakovanju) na kioscima
UNTIL DEATH - Van Damme http://www.imdb.com/title/tt0783598/
THE PROTECTOR - Tony Yaa http://www.imdb.com/title/tt0427954/
Cijena 39 kn
Ja uzimam...iako imam dvostrukog Protectora...čisto zbog novog Van Dammea kojeg svi toliko hvale po netu
UNTIL DEATH - Van Damme http://www.imdb.com/title/tt0783598/
THE PROTECTOR - Tony Yaa http://www.imdb.com/title/tt0427954/
Cijena 39 kn
Ja uzimam...iako imam dvostrukog Protectora...čisto zbog novog Van Dammea kojeg svi toliko hvale po netu
- bakero
oprosti, izviniA$H wrote:nitko ne čitabakero wrote:ja mislim da je prvi i drugi dio, cijena je 49kn!HorrorHR wrote: ako mislimo na isto, nije Crow 1 i 2 nego Crow 1 i 4 uz to da jedinica ima dosta dodataka (audio komentar i neke featurettes ako se ne varam), a četvorka ima samo trailer.![]()
R.I.P.
R.I.P.
- Dragonrage
- Vorador
- bakero
ne daje mi se 50kn za taj film!Vorador wrote:Vidio danas na kiosku.Dragonrage wrote:Uskoro "Platoon" (Vod smrti) po cijeni od 49 kn. Kako osobno već imam to izdanje kod kuće od prije, mogu s pouzdanjem reći da izdanje nema dodataka, samo film i titlovi. Zvuk je Dolby Digital 5.1 a slika 16x9, widescreen
Inače u MC-u se može kupiti za 46 kn
R.I.P.
R.I.P.
- Freddy
- john_constantine